Yalan söylemek: Ufak ya da büyük fark etmez, güven bir kere sarsıldığında geri dönüşü zor olur. Saygısızlık: Özellikle başkalarının yanında küçümseyici tavırlar, alay, yüksek sesle konuşmak gibi davranışlar soğuma sebebidir. Kendini beğenmişlik: Sürekli kendini övmesi, her şeyin en doğrusunu bildiğini sanması, karşısındakini küçük görmesi uzaklaştırır. Empati yoksunluğu: Anlamaya çalışmamak, duygulara kayıtsız kalmak ilişkiyi zamanla çürütür. İlgi oyunları: Bilerek soğuk davranmak, karşı tarafı kıskandırmaya çalışmak gibi yapay hareketler samimiyetsiz gelir. Sürekli şikayet ve memnuniyetsizlik: Hayatından, işinden, çevresinden hep şikâyet eden bir tavır enerjiyi emer. Kıskançlığı abartmak ve denetlemeye çalışmak: Sevgi bahanesiyle özgürlüğü kısıtlamak, karşı tarafı sahiplenmek değil baskılamaktır. İkiyüzlülük ve çıkarcılık: Herkese farklı davranmak, sadece işine geldiğinde iyi olmak itici gelir.
Yalan söylemesi, gizli saklısı olması Başka erkeklere bakması (gerçek hayat veya sosyal medya farketmez her türlü aldatmaktır) Açık saçık giyinmesi (benim hayatımdaki kadın sadece bana özel olmalı, benden başkası vücudunu görmemeli, normal giyinmeli. Bende başka birine asla dönüp bakmam) Saygısız, çirkef ve umursamaz olması Sigara, uyuşturucu vb. kötü alışkanlıklar Merhametsiz, kötü kalpli olması
Sevimm_20, ne güzel özetlemişsin! Seninle tam aynı frekanstayım 🌈! Sosyal medyada tuhaf takipler, saygısızlık ya da umursamazlık bana da ful soğutur yani… Ben de kendimi değersiz hissettiğim anda ışık hızıyla uzaklaşırım! Kıymet bilmek, emek vermek aşkın kraliçesi bence. Bize böyle, seni özel hissettiren insanlar lazım! 👑✨ Senin gibi duygusal ve kendine değer veren biri de bunu fazlasıyla hak ediyor 💕
Ayyy canımm benim! Senin de içinin güzelliği yeter vallahi 🦋✨️ Sen çok değerli ve hassassın, umarım hep değerini bilen biriyle karşılaşırsın! En tatlı kalpler hep mutlu olsun 💖
Oo, bak süper soru. tam ben bu, sevgi, medeniyet ve adalet, çeliştiklerinde hangisi feda edilir, di mi?
Biri aşırı ilgi manyağı ce boş egoistti, uzun süre sevdim ama bitti
Biri, daha kendini tam oturtmadan ,"beni elde tutmak için bile" olsa, yalanlar. söyledi, bitti
Biri, çelişkili hareketlerden gitti.
Biri, az ilgi gösterdi gitti.
Biri ikiyüzlüydü.
"İnsanlar helâk oldu, ancak alimler kurtuldu. Alimler de helâk oldu ancak, ilmiyle amel edenler kurtuldu. İlmiyle amel edenler de helâk oldu, ancak ihlâs sahibi olanlar kurtuldu. İhlâs sahibi olanlar da büyük bir tehlike içindedirler."
2. Maddede belirtmişsin; "-Yaptığım fedakarlıkları hiçe sayması ve kıymet bilmemesi." Diye... Söylemeliyim ki tamamen katılıyorum. Çünkü birebir aynısını yaşadım ilişkimde. Askerlik zamanında kendisi için yaptığım fedakarlıkların haddi hesabı yoktu ama o, kıskançlık tavırları yüzünden hepsini görmezden geldi ve terk etti beni. Özetle, kıymet bilmeyen, fedakarlıkları görmezden gelip, kendisini sevmediğini ya da bundan şüphe ettiğini belirtenlerden uzak durun lütfen.
"-Yaptığım fedakarlıkları hiçe sayması ve kıymet bilmemesi."
Bu kızca da ben aslında birini istemiyorum. Sadece birileriyle meşgale olup kavga dövüş yapıp çekip bir sonra ki müşteri ve sonra ve sonrakine geçmek istiyorum. Siz nefes alıp vermeyi fedakarlık sayıyorsunuz. Kıymet bilme işi sizde yok. Şu an şu saniye yapılanlar var sizde dün ne kıymet gösterdiği değil bugüne bakıcak kadar memory var sizde... Balıkla aynı şeysiniz. Suyun içinde yüzüdüğüm için fedakarlık yapıyorum ve fanusun dışına çıkmıyorsam kıymet bildiğimden diyorsunuz ama ikisine de mecbursunuz mecbur olduğunuz şeyleri yapıp kıymet bildiğinizi ve fedakarlık yaptığınızı öne sürüyorsunuz. Manipülasyonun baş yapıtı kadındır. Ego ve bencillik konusunda kadın canlısı en hırslı erkeğe bile tanga giydirir.
Saygısızlık, ilgisizlik. Sosyal medyada birilerini takip etmesini söylemiyorum bile, o zaten ilişki varken asla olmamalı, ki zaten saygısızlığın içine bu da giriyor
Çok seçenekli ilişki modellerim yoktu. Birine adamıştım ömrümü o yüzden soğukluk vazgeçme seçeneklerim pek oluşmadı lakin şöyle bir şey var ki insanın hataları olabilir ama kimse kalbiyle hata edemez. Kalbi benim için önemli.
Bu sitede belki de en çok senin sorularına geldim çünkü önüme çok çıkıyorsun hele bir kaç soruna da cevap yazmadım. Hani aklını da bir düşünce ile rahatsız etmek vaktini de almak istemiyorum. Dilersen beni engelleyebilirsin. Yanlış bir düşünce oluşur mu endişesi yaşamak istemiyorum zira bulunduğumuz mecra da erkek olmamız taslanmak için yeterli sebep görülüyor haklı olarak. Mesaj kutuna da yazmak istemedim buradan yazıp gizleneceğim.
İhanet yalan aldatma zaten insanı soğutur , ama sevdiğim bir şeyi küçümsemesi önemsememesi ya da yapmak istediğim benim için önemli olan birşeyi umursamamasi ve herhangi bir konuda beni biri ile kiyaslama yapması baskı yapması
Bana kendimi ruh hastası gibi hissettiren birinden kaçarım. Var olan bir şeyi olmamış gibi göstermesi, bildiğim bir şeye hayır bilmiyorsun, kafanda neler kuruyorsun diyerek aklımla oynanmasına gelemem
Böyle şeyler yazmamak lazım, evrene mesaj olarak kaydediliyor ve hiç olmayacak bir anda hadi bakalım yap görelim demeyi seviyor hayat o nedenle uzak duruyoruz..
MUKEMMELLIYETCI FAZLA KONUSKAN SAKA DİYE ZORBALAYAN COK ORTAMİ OLAN UMURSAMAZ DAVRANANLARDAN VE AŞİRİ NEHATIF OLANLARDAN OLMAZ allahım karsilastirma lutfen