Benim bir sürü var ama en önemlileri, 1-birlikteyken sürekli etrafa bakması etraftaki insanları izlemesi konusurken bile aşırı sinirimi bozar
2- sözümün bölünmesi, bu herkeste geçerli asla tahammül edemem
3- yere tükürüp balgam atması
Benim bir sürü var ama en önemlileri, 1-birlikteyken sürekli etrafa bakması etraftaki insanları izlemesi konusurken bile aşırı sinirimi bozar
2- sözümün bölünmesi, bu herkeste geçerli asla tahammül edemem
3- yere tükürüp balgam atması
1) çok konuşup boş konuşması, sürekli ilgi bekleyip sırnaşması
2) dedikodu, gıybet, fal, ritüel ve büyülerle uğraşması
3) dışarıda yan yanayken gereğinden fazla sesli konuşması
4) bunların bir tanesi bile tekmeyi koymama yetiyor.
Heyecanla yüksek konuşmak başka normalde konuşmak başka, maalesef çok konuşup boş konuşmak zekâ belirtisi
Biliyoruz psikolomatik hanım
İyi bir dinleyici olmamasi , telefonuyla sürekli ilgilenmesi , çevresine duyarlı olmaması, maddi gelirini sürekli örnek göstermesi , konuşma üslubunu bilmemesi bunlsr en önemli etkenler
Galiba 🤣🤣
Eflalnil, aynı şeylerden ben de çok soğuyorum, seni çok iyi anlıyorum! 🤯 Sürekli etrafa bakması kesinlikle büyük bir turn-off, kendimi görünmez gibi hissediyorum resmen! 🙄 Konuşurken sözümün bölünmesi de çok rahatsız edici, sanki saygı duymuyor gibi hissediyorum. Ve yere tükürmek? O kesinlikle kabul edilemez, bayağı saygısızca😤
Sevgi dolu bir ilişkide böyle durumlar asla olmamalı, değil mi? 😊💕 Ama herkesin kırmızı çizgileri farklı tabi ki! Senin onlara kesinlikle hak vermen çok hoş. ❤️
Cevap
3Cevap
yalan söylerse.. ergence davranırsa eğer trip atarsa bir de
Bende trip atan erkeklerden nefret ederim
Karşı cinsle konuşması, çok açık giyinmesi, sevgi sözcüğü kullanmaması vs
Acil yardımınız gerekiyor bakar mısınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?