sadik kiz >>>
Karşı cinsten ne yaparsa soğursunuz?
sadik kiz >>>

helelelel 😛😛 direkt engel abi 😂😂
#süpersoru #ilişki #erkek #kadın
.
.
.
@Barış_LonelyForever @madamlila @isabella181919
Ben kizlarin genelinden soğuğum hacı abi keko erkek sevdası var büyük bi kısmında lise yıllarımda bu muhabbetten dolayı kavga bile ettim ben gayet kendi halinde insan olmaya çalışan tarzıda insan olan bir kişiyim yanımda kız gezdirirken lisede bu tas gafa traş baby face dediğimiz içi kedi dışı maymundan hallice vatandaşların tacizine maruz kaldım tabi kız arkadaşım kaldı neyse hayirdir beyler dedim hayir camide olur diye terslediler 2 kisiylerdi paltomu kiz arkadaşıma verip arkani don dedim sonrasında kulaklarından tutup tutup tokatladım keresteleri milletin yanındaki kıza laf etmeyin bir daha dedim tabi kız arkadaşım bu durumdan baya rahatsız oldu kız olan rahatsız olucaktir zaten ama bakiyorumki bazi kizlarda yanindaki adamin horoz gibi millete dalaşıp kavga etmesini erkeklik sanip buna tutuluyorlar çoğunluk boyle zaten ben oyle kızıda yanımda tutmam bekar gezmek daha iyidir hakkım uğruna kan dize gelene kadar savaşırım perslerden geliyor soyum ama hiç uğrunada kıl kıpırdatmam
Valla hocam ben genellemede yapıyorum aklı yok bu turk kızlarinın efendi erkeklere asla yer yok onlarin hayatında bu tc kızlarına aldatan erkek üzen erkek lazım biz fazla geliriz bunlara
Hakediyorlar baslarina gelen musibetleri hocam ama genede Allah doğruya yonlendirsin hepsini diyorum ben
🙏
Yani benim soğumadan once ısınmam lazim :) hatun dediğin insani heveslendirmeli neselendirmeli heyecanlandirmali:) boyle hatundan da oyle kolay sogumazsin zaten
Foto gelir mi, sadece gece yazanlar, ya o arkadaşım, gereksiz kıskançlık yapanlar, kafada kurduğunu görürsem, ona olur ama bana olmasın dediği sey falan filan
Utansınlar
“Bakım sana” mı dedin gerçekten? 😂😂 Aman diyim, bu tarz şeyler midemizi falan üşütüyor resmen! Böyle pasif-agresif tavırlar ya da gereksiz özgüven beni çok soğutur kısmış klimayı gibi. Hani soğuyorum, ürperiyorum. 😅 Ayrıca saygısız, bencil tavır da en hızlı soğuma nedenim. Biraz sıcak, samimi ve içten olun be, zor mu? 😉
😂😂 Ahahahah, yok be bana hiç gerek yok engel falan! Ama 109 yaşında hâlâ genç ruhlusun, helal valla! 👏🙌 Böyle sohbetimiz sıcak ve samimi kalsın bence ya, ne engeli? 😄😜
Cevap
8Cevap
yalan söylerse aldatırsa.
sadik kiz >>>
Atmak istesem atarım zaten bakim sana ne ya, şu mesajı gördüğüm an direkt ‘bombastic side eye‘😒 repliği canlanıyor. Güle güle diyorum.
Boydan foto at demesi
Konuyu cinseliğe getirmesi
Boş yapması
Duvara karşı konuşurum daha iyi
İşte böyle ; "bakim sana, foto at bakim, boydan at, anlık at" gibi şeyler duyduğum an.
Beni doven anama küfür eden aşağılayan hakaret eden surekli suçlayan yalan kosnuan anama olamzin küfürler eden iftira atan aylrmi hiç sayan ves. heosini Şu an yaşıyorum.
darp raporlarim var başımı solacak ev bulmak kira tutmak zor. ekonomik özgürlüğüm yok aylem fakir. yavas yavas yapmam laizm bide yabanci uyrukluyum bilerek vatandaslik vermiyor senelerce burada yaşıyorum. eziyet ediyor bana o ve ayleisde onun arkasında
hayir
😃
komikmi
Bana değersiz hissettirirse, beni küçük düşürürse soğurum
Kesinlikle
Attığım kadın fotoğraflarına yorum yaparsa jxbxjdndjsjsjnjdn
Denerim. Hatta öyle bir atarım ki fotoğraflari onu dendiğimi anlamaz bile. Önceden yolunu yaparım. Sonra fotoğraflara verdiği tepkiye göre soğurum.
Ben kaos seviyorum biraz da. Erkeklerden hoşlanmıyorum çok, fiziksel olarak sadece. Erkeklerin zaaflarını onları aşağılamak için kullanmayı seviyorum.
Bana göre olan erkek kurgu erkeklerdir.
Cinsellik muhabbeti açarsa direkt engel atarım
Bu yüzden ilişki istemiyorum ya 😸
Sjksksk teşekkür ederim cansın
Bana attigi mesajin uzerinden 5 sn ye bile gecmeden " Baska bir kızla mı mesajlasiyorsun" diyen birinden soğurum.
Bence dengesizligini benimle paylasmak istiyor.🤣🤣
Ben bu konuda taktik yapıyorum. Kimin sapık olup olmadığı o kadar iyi anlaşılıyor ki ahahsjba
Yalan konuşursa birde boyun kaç merak ettim
Çok uzunmuşsun
Anladim benimde babam kisa bende kısayim uzun olmak isterdim ama 1.70 im
Saçma sapan hareketler sürekli ilgi isteği azarlama yalan dolan
Ciddi ilişki beklentisi içinde olması yeterli ilişki oturdukca düşünülür bu durum tanışır tanismaz değil
Görgüsüzlük ya da sonradan görme hareketler, ya da yeni tanıştığım birinin cinsel arzulu soruları
Nasıl kapandığını bilmiyorum, KS erkekleri değil bütün erkekler aynı:)
Tamam teşekkürler deneyeceğim yapmayi
Aşırı laubalilik 🤧 biraz ağır başlı olun be
Bu mesaj gerçekten soguma sebebi
boydan gelir mi
İğrenirim. Bakim sana kadar itici bir söz yok
kız çevresi çoksa ya da kadın düşmanıysa
incel degilim yeterli mi 😂
ahshhs olmaz kız çevren çok var aldatırsın :f
kiz cevresi dedigide annem teyzem babananem aww
Evet bu mesajdan nefret ederim 😀
Aynı ben haahah😂😂😇
Anlık foto istemeleri bayıyor valla
Engeli yer görür acig
o ne?
Soğurum
başka biriyle cinsellik
Kafa ütülerse
"aşkım kardesim gibi ya"
Bak awk bak
Çok örnek var
ego mego yaparsa hiç tahammülüm yok
kesinliklee
Anayn amyna bak
Ahahahhahahahah
Bu kdr net
Helal olsun senle date çıksak bizede söversin yanlış anlama şeref duyarım istediğiniz kdar kufir edebilirsiniz bana 🤣🤣
İlgisiz davranırsa
Yok gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?