Aşk İlişkileri Karşı cins ne yapsa soğursunuz? Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Değili deyil diye yazıyorsa benim için bitmiştir herkes herkes yazan isterse parası olsun yakışıklı olsun soğuyorum 🙄 Güncellemeler+1 yıl Herkesi herkes yazan Karşı cins ne yapsa soğursunuz? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Başka birine aşık olursa, egoist olursa, ya da ergen 0 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Görüldü, yalan, ilgisizlik, olmadığı biri gibi davranması. 0 0 Yorumla
rhinestoneeyes Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. ben de bu tarz yazım hatalarında soğuyorum. bir de küfürlü konuşması, emir kipiyle konuşması falan kısaca kaba olması ndksks 0 1 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Aynen kaba erkek ben de sevmem Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Görüldü atması, sözlerini tutmaması, yalan konuşması, bakımsız olması, iyi giyinmemesi, fazla kıskanç olması ve trip atması erkeksi davranışlara sahip olması. 0 0 Yorumla
GereksizModlar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl bisi yapmasana gerek yok karsi cins olmasi yetior😂 0 0 Yorumla
ermanesen Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Barışmak için kadınlığını kullanıyorlar ya iğreniyorum. 0 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Herkezz senin istediyyin gibi olmak zorunda deyyil ahaha 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eyer, herkes, kütü, büyle…😂 bir Türkçe Öğ. Adayı olarak senle aynı fikirdeyim😂 0 0 Yorumla
Sleepyhead04 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Çok saçma sapan yazım yanlışları yapması ve fikirlerini kendisinin oluşturmamış olması... 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Cevap belli yalan söylerse biter 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sogutacak her yolu denesin de bakariz 0 0 Yorumla
sordumsoruyu4520 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl Yalan söylerse 0 1 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Aynen bu da soğuma sebebi Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Buda bir yaklaşım 0 0 Yorumla
Le_noir Takip Et Xper 6 Yaş: 105 +1 yıl cimri 1 1 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Ay evet kesinlikle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Başka birine aşık olursa, egoist olursa, ya da ergen
Görüldü, yalan, ilgisizlik, olmadığı biri gibi davranması.
ben de bu tarz yazım hatalarında soğuyorum. bir de küfürlü konuşması, emir kipiyle konuşması falan kısaca kaba olması ndksks
Aynen kaba erkek ben de sevmem
Görüldü atması, sözlerini tutmaması, yalan konuşması, bakımsız olması, iyi giyinmemesi, fazla kıskanç olması ve trip atması erkeksi davranışlara sahip olması.
bisi yapmasana gerek yok karsi cins olmasi yetior😂
Barışmak için kadınlığını kullanıyorlar ya iğreniyorum.
Herkezz senin istediyyin gibi olmak zorunda deyyil ahaha
Eyer, herkes, kütü, büyle…😂 bir Türkçe Öğ. Adayı olarak senle aynı fikirdeyim😂
Çok saçma sapan yazım yanlışları yapması ve fikirlerini kendisinin oluşturmamış olması...
Cevap belli yalan söylerse biter
Dogrusun valla gıcık bir sey bu
Sogutacak her yolu denesin de bakariz
Yalan söylerse
Aynen bu da soğuma sebebi
Buda bir yaklaşım
cimri
Ay evet kesinlikle
Görüldü