Kızlar sizce aşk olduğum hoca neden öyle yapıyor?

Arkadaşlar beden hocama aşığım ona 2 ay önce normal kupa aldığım siyah kupa onu 2 ay boyunca kulandığı tah geçen hafta doğum gününe kadar geçen hafta cuma günüydü bende ona kalp şeklinde bir kupa hediye ettim o gun 2 yıl boyunca birikirdi sonra durup dururken bana açilmisti beni ne kadar sevdigini söylemişti ondaki yerimi söylemişti onun canıymişim ciğeriymişim falan filan baya duygusalaşmişti gözleri dolmuştu hafiften o günden sonra hafta sonu girdi pazar tesi günü geldiği gibi adam değişti artık benimle hiç konuşmuyor sadece uzaktan bakıp duruyor benden çok uzaklaştı selam bile vermiyor artık o sürekli kulandığı kupayı masasının üzerinde bırakıp ona yeni gelen veya kendisi ona aynı kupanın modelinden aynı modelden almış hata aynı renk ama bi tık büyüğü çok değil işte bu 1 haftadir o kupayi kulanıyor benimkimi kulanmayi bıraktı onunla konuşmaya çalışıyorum konuşmuyor sadece yüzüme bakıyor sonra hemen yüzünü çevirip bir şeylerle ilgilenmeye başlıyor bugün odasına gittim ıslak havlu istemek için ona kaç kere hocam dediğim bağırdım müdür de beden hocamın ortasındaydı duymazlıktan geldi dondurma yemeye başladı sonra müdür ona dediki ırmağa bak dedi sana sesleniyor dedi sonra döndü baktı sonra tekrar akılı tahtasına dönüp alabilirsin dedi al dedi alıp çıktım sabah ondan top almıştım vermeyi unuttum bende kaldı az önce ona mesaj attım aktif değildi mesajı attigim gibi hemen mesajıma baktı aktif oldu ama mesajıma cevap vermedi ilk defa mesajıma cevap vermiyor çok kirildim hayatımda ilk defa mesajıma cevap vermedi sizce neden öyle yapıyor 🥺😔

Kızlar sizce aşk olduğum hoca neden öyle yapıyor?