neden neden neden? Anaları ayrı oğulları ayrı neden hep öğretmen kız arar? Bir kız var tanıdığım kız tarih öğretmeni bende dört yıllık üniversite mezunuyum kızı kimler kimler istedi subayı mühendisi doktoru kız birde kimseleri istemiyo ben hep subay bir koca istedim istiyorum da beni isteyen hiç olmadı kızı karacisi havacısı kaç kişi assubay olur dedim onlarda olmadı onlarda da hemşire :(niye hiç sevmiyorum öğretmenleri biz kız değil miyiz ben dört yıl kamu yönetimi okudum bir öğretmen etmiyorum :( söyleyin haksizmiyim ayrıca o kendini beğenmiş kızdan da daha güzelim :) dalga geçicek yorumları istemiyorum
Cevabın nedir?
+1 yılNeyin kafasini yasiyorsun canim benim? sen kim oluyorsun ki bu bolumu okuyan bir kiz kesinlikle zeki degil ve kultursuz diyebiliyorsun ki? Dur bende aynisini yapiyim ben hukuk okuyorum canim benim ve kamu yonetimi okuyan bir kiz yanimda tirt kalir, hosuna gider mi? ve ustellik bolumunde gayet normal bir bolum yani kamu yonetimi, fazla banal ve boyle sira disi bir meslek degil. En az ogretmenlik kadar zor ve sosyal statusu ayni, senin kalbin kotu, bu yuzden erkekler sana yaklasmiyor, o kiz kim bilir ne kadar iyi niyetlidir. Sen kesin cirkinsindir, bu fesatlik ancak yuzune vurur :D simdi git ugras birseyle, kiskanmaktansa git kitap oku, belgesel izle.
22 Yorumla
Soran+1 yılBen ondan daha akilliyim iyi kalpli olsa herkesi reddedip durmazdi
- +1 yıl
ya ne ALAKA? her gelenle evlenmek diye birsey mi var? belki kiz isinamadi nereden biliyorsun? belki aklinda baska birisi var? sen ne biliyorsun ki konusuryorsun Allah askina? cahil cahil konusmayin vallah kaliteniz dusuyor!
En İyi Cevaplar
+1 yılBen de öğretmen adayıyım. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Buna rağmen evde kalırsam oha artık. Seni de hayırlısından bir subay istemeye gelir umarım 😊
333 Yorumla
Soran+1 yılOffff öğretmenler kapıyı kendilerini şu doğuya ataniyolar ya :(
Soran+1 yıl@jötem60 yaa evlenmeyin öğretmenlerle :( subaylarda evleniyor mu?
- +1 yıl
Soran+1 yılYa hep sizle evleniyorlar kapanmaz korkma :)
Soran+1 yıl@jötem60 ya deme öyle ya barı subaylar evlenmesii hep düşük puan yapiyolar doğuya gidiyorlar kapiyolar subayları kanmayin sizde
Soran+1 yıl@jötem60 birde bunlarla evleniyorsunuz ya nasıl davranıyor bunlar orda benim tarihçi arkadasimda gitcek kesin bulur bir subay birde ağar başlı kız gibi davraniyo burada
Soran+1 yıl@jötem60 yaaa bu öğretmenler size cıvıl civil mi geliyo yanı birde subaylar ciddi evleniyo mu ya bunlarla :(
Soran+1 yıl@jötem60 bak sen subay abilerine arkadaşlarına de bunlara kanip evlenmesinler sende evlenme
Soran+1 yıl@jötem60 yazik 10 yıl oku sahtekar öğretmen kızlarla evlen hiçte şirin değiller
- +1 yıl
Senin de gözünü nasıl bir koca hırsı bürümüş bacım 😊 Meslektaşlarımı gömdün resmen.. İleride çocuklarını emanet etmek zorunda kalacağın saygıdeğer bu mesleği icra eden insanlara saygısızlık ettiğini düşünmüyor musun?
Soran+1 yıl@jötem60 daha açıklayıcı bir şekilde yazsana :)
Soran+1 yıl@jötem60 tamam peki son bu soru :)
Soran+1 yılBu öğretmenler size tatlı geliyor mu nasıl buluyorsunuz objektif cevap ver
Soran+1 yıl@jötem60 tamamdır sağol :)
Soran+1 yıl@jötem60 ben mi :) ?
Soran+1 yıl@jötem60bence öğretmen arkadaşimdan daha tatliyim
Soran+1 yılAma erkekler onu daha tatlı buluyor sence neden hatta ana oğul daha tatlı buluyor acaba öğretmenler tatlı ölü tezini kanıtlamıyor mu bu?
Soran+1 yıl@jötem60 yorumların için teşekkürler vakit ayirdin görüş yapsaydin en iyi cevap severdim iyi bayramlar
- +1 yıl
bir saattir bildirim yağmuruna tuttun bari beni en iyi görüş seç 😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
Pek farkınız yok ama bak sende ısrarla subay olsun diyorsun seninde bir statü bekleyişin var.
evet genel olrak öğretmenler biraz daha ilgi alanında bekâr erkeklerin ve annelerinin ve bu sosyal statü anlayışı hızla artıyor.
nasılki siz kızlar sosyal statüye önem veriyorsunuz onlarda Artık öyle.
Mesela benim bir sosyal statüm yok bundan dolayı gerek öğretmen gerek bir banka çalışanı gerek bir hemşire ya da doktor adayı bayanı beg3nsemde hoşlansamda teklif yaptığım zaman hep olumsuz cevap alıyorum. İşte hayatı böyle ayriştırmanin sonuçları şimdi de erkekler kızlara karşı bunu kullanmaya başladı.00 Yorumla
bende öğretmen arıyorum annem de öyle
35 Yorumla
Soran+1 yılNedennn?
Soran+1 yılSiz ne iş yapıyorsunuz bence öğretmen bulmayin
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
11Cevap
+1 yılBircok insan yazmis sebebini cogu hakli gidisi cikisi belli maasi ortami belli yaz tatili var ben ogretmen adayiyim esim ya calismasin ya da ogretmen olsun isterim yaz tatili ben 3ay tatil yaparken onun calisnasini istemem eve benden gec gelmesini falan. ayrica uzulme kendin diyosun guzelim ben diye herkesin nasibi var dua et yeterli bosver baskalarina geleni :)
22 Yorumla
Soran+1 yılVay be demek öğretmenlerde öğretmen istiyor ne öğretmen aşkiymis
- +1 yıl
Bunu benim aklima hemsire arkadasim soktu yoksa ben calismasin ben bakarim diyodum :) ama samimi olmak gerekirse benim icin oyle bir ayrim soz konusu degil eger huyunu suyunu seversem Allah korkusu varsa ogretmen olmasa da olur ama baska meslekte olursa calistirmam ev hanimi olmayi kabul eder
Öğretmen devlet memuru sonuçta düzenli hayatı var işte gittiği geldiği saat belli şimdi soruyolar ya eşiniz çalışsın mı ev hanımı mı olsun diye
Şimdi özel sektörün mesaisi var cumartesi d birçok yerde çalışılıyor
Hiç bir evli erkek akşam iş dönüşü eşinin kendisinden sonra eve gelmesini istemez bu açıdan bakınca öğretmenlik eş için ideal meslek oluyor haftasonu tatil işten 5 te çıkıyor yaz tatili uzun falan filan 😊24 Yorumla
Soran+1 yılOfff bunun için mi yani bunun yerine daha donanımlı bir kız nelerine yetmiyor ki :(
Soran+1 yılSen Nesin?
+1 yılben şahsen hayatta bir öğretmen kızla flört etmek istemem çok mantıksız bişey zaten eskiden kalma bir alışkanlık bence
16 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi bir de doktorları askerleri kapmiyolar mi sınır oluyorum
- +1 yıl
ee napsınlar öğretmen oluyolar fakat atanamıyolar çalışma yok gelir yok o zaman , e napcaklar zengin garanti koca bulcaklar aç gibi saldırıyolar sonra etrafa benim başımda da vardı güç bela atlattım işte
Soran+1 yılAy ne kadar güzel yazmişsiniz ve iyi yapmişsiniz :) sizin işiniz ne?
- +1 yıl
mühendisim bende
Soran+1 yılSizi tebrik ederim keşke her erkek siz gibi olsamda öğretmenler kendini bisey sanmasa
- +1 yıl
haha rica ederim :)
+1 yılÖğretmenin. mesleği aile için uygun. olduğu içindir hanfendi kendini yeme parçalama öğretmen sabahtan öğlene kadar çalışır gelir evine kocasına yemek. yapar çocuğuna bakar eşine kapıyı acar.
113 Yorumla
Soran+1 yılO ne öyle kariyer yapan kız neden istenmez bende ona açarım kapıyı bende kamu okudum bir öğretmen etmezmiyim
- +1 yıl
Haklısın ama sen 8-5 çalışırken o öğlene kadar çalışır evde çoluk çocuğuna daha çok zaman ayırır ha senden de iyi anne eş olur olmaz demiyorum ama sen baya kin tutar gibi olmuşsun bu duruma bence sakin. ol senin. de bir nasibin vardır bak. onu istyen ne kadar çok. olursa olsun hiç biri nasibi değildi bibkisi alacak onu diğer isteyenler başkasıyla eveleneck elbet seninde kaderinde yazılı bir istyenin vardır o kişi gelir seni bulur mutlu eser üzülme emiii :)
Soran+1 yılKin tutmak değil sınır oluyorum o kıza :(
- +1 yıl
Resmen. kin tutmussun ışte ve ben daha güzelim. diyorsan onu düşünüp canını sıkmaya değerli hii bırak isterse binbaşı istesin isterse bakan istesin sana ne ya sen kendine bak senin vaktin var daha demekki. Calisiyonusun Su anda kaç yaşındasınız sen
Soran+1 yıl25 evet çalışıyorum ben kamu yönetimi okudum o 23 yasında yeni mezun düşün yanı
- +1 yıl
Maşallah ne. guzel. seninde kısmetim çıkar elbet iki yaş fark var obproblem değil artı tarihçiler çok zor atanır o kişi atandimi bilmem ama sen ona bakma olurmu memur hanım ona bakarsan saçların beyazlar bak :-) ikinizin. olduğu bir resim görmek. isterdim. merak ettim ilimizde nasılsınız diye :-)
Soran+1 yılTabi ki ben güzelim benim boyum var o minyon siyah saçlı siyah gözlü çok sıradan ben açık ara alırım :)
- +1 yıl
Fazlaaiddali görmem. lazım ben anlamam :) ezbere konuşmak. haksizliknokur :) siyah göz. değildir kahvenin. tonudur o :-) ;-)
Soran+1 yılBildiğin siyah gibi birşey işte halbuki benim açık kahve daha nadir :) neyse konuşturma beni sende git bul bir öğretmen emi
- +1 yıl
Güzelim siyah göz sadeceepeygamberimisde vardı ki o. kızın. kahveninin tonudur ve evet açık kahve daha iyidir ve benm kavis gözlerim daha guzeldir
Soran+1 yılYani açık kahve daha güzel
- +1 yıl
Mavis.. ve ben meslek. ayırmam hemsireyim bende nasip. yaş 24 bakalım. ne zaman. olacaksa ha meslek. ayırmam ama özel. sektör. devlet sektörü ayriirm özel sektör patronlarına çalışan erkeklerine guv
- +1 yıl
Guvenmem
Şimdi öğretmenler diğer çalışanlara göre daha rahat, tatilleri, boş zamanları, çalıştığı saatler vs.
Bu nedenle çocuğu olunca daha ilgili olabilecek be işini bırakmak zorunda kalmayacak.
Yani erkek olsam bende öğretmenle evlenmek isterdim20 Yorumla
+1 yılBende universiteye bu yıl kazandım. Ögretmen olucamda.😄😄 hic uzulme senide isterler
11 Yorumla
Soran+1 yılValls ikinci uniyi okuyacam artık
Tarih öğretmenliği nedir ya potansiyel ev hanımı. Boşver herkesin nasibi farklı
16 Yorumla
Soran+1 yılOfff bence de tarih nedir ya adamla ne konuşmak haçlı seferlerimi çok sıkıcı bir meslek
Soran+1 yılAl bende de o kadar sen ne okuyorsun canım benim çok akıllı buldum seni :)
Soran+1 yılNe otu bilgisayar mühendisliği kolay mi sanki
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖğretmenlerin çok azı isteyerek olmuştur bence. Diğerleri iyi bölüm kazanamayacak kadar aptal olduğundan öğretmen. Malum zeki kadından korkuyor türk halkı.
12 Yorumla
Soran+1 yılKız bide marmara uni mezunu ay çok puan yapmişta öyleymişte böyleymişte yok öğretmenlik zormuşta
Cevap sahibi+1 yılNe zoru ya hiç bişey kazanamayan öğretmen oluyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılben de öğretmenim kimya öğretmeni :))) beni de mi sevmiyorsun :(
15 Yorumla
Soran+1 yılBütün erkekleri kapmayin hep ana oğul sizi istiyorlar
Cevap sahibi+1 yılyok ben bir tanesini kaptım istediğin senin olsun canım :)
Cevap sahibi+1 yılKimya doğanın kanunu :)
+1 yılaman boşver kız ben de tıp okuyorum hiç istenmiyor doktor :D
25 Yorumla- +1 yıl
@avukat-34 kısmen. Ama haklı tarafları da var yoğun bir iş programı var sonuçta evle alakası olmayan biri olabilirim
- +1 yıl
@avukat-34 benim için sorun yok ama aklı kıt erkekler işte
Ahahahahha pardon ahahahha mesleğe göremi seçiyoduk benim sevgilimde kasiyer offf keşke öğretmenlerden biriyle sevgili olsam. Kendine bak aynadan memnunmusun memnunsan zaten gerisi gelir
112 Yorumla
Soran+1 yılBen o tarih öğretmeni kızın taliplerini gormuyorum ve sınır oluyorum
Soran+1 yılŞimarmasin o da o zaman :(
Soran+1 yılEh arkadaş sayılır işte o öğretmen olmasaydı keşke :( ne kiskancam ya onu
Soran+1 yılBak ben anlatayım sen karar ver doğruyu soyliyceksin ama böyle minyon boy desen yok siyah uzun saçları var birde çok hafif kalçası ama kısa yanı kisaaaa
Soran+1 yıl1.60 belki yuzude güzel heralde bilmiyorum :( benim kadar değil benim boyum daha uzun hem ben kumralim
Soran+1 yılİyi git sende bir öğretmen bul emi öğretmen olmasaydı arkadasligimiz bitmezdi :(
+1 yılBende öğretmen adayıyım ama sorunu görünce sevineceğime kötü hissettim evliliğe pek sıcak bakmadığımdan sanırım :)
00 Yorumla
+1 yılNiye öğretmene subaya takılıyonuz anlamış değilim KPSS atama kriterleri gibisiniz aynı bir de insan olsun deyin yahu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEv hanımı ya da kendi işinin patronu olan bir hanımefendi arıyorum. Öğretmenle işim olmaz.
10 YorumlaDemekki çoğu erkek kariyer yapmış kızları seviyo. Halk içinde en çokta öğretmenlik yakıştırılıyo bayanlara ondanda olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılHahaha öğretmenlik kariyer mi ki :)
Soran+1 yılTatli geliyo öyle mi
+1 yılInsan sectigin icin olabilir yok subay istedim olmadi asrsubay olur dedim oda olmadi daha cok beklrsin canin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. çünkü daha avantajlı
13 Yorumla
Soran+1 yılNiye ne avantajı var kültürsüz onlar be bir kere
Soran+1 yılHiçbirşey tutturamayan öğretmenlik okur kültürlü mu buluyorsunuz tarih öğretmeni bide
Ben güzellik ve kisisel uyum ariyorum
10 YorumlaResmen kast sistemi
10 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Neden Neden öğretmen kızlar :( :( biri bana açıklayabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler