Dershanedeki hocalar bir şey öğretmek için neredeyse kendilerini paralıyorlar, sürekli gülümseyip pozitif olmaya çalışıyorlar, gerçekten birşeyler öğretmek istiyorlar ama öğrenciler biraz takmıyor ve bazen nasılsın sorusuna hiç kimse cevap bile vermiyor ama normal devlet okulunda bazı öğrenciler gerçekten birşeyler öğrenmek için uğraşırken bazı öğretmenler dersi anlatıp gidiyor ben anlattım mı anlattım maaşımı da alıyor muyum evet anlayan anlar anlamayan da kendi bilir der gibi
Iyi gunler sayin yazar. Sizi cok iyi anliyor ve dikkat cekmeye calistiginiz noktada sonuna kadar destekliyorum. Sirf bu nedenle ogretmenlik meslegine daha cok dikkat edilmeli ve ogretmen adaylarini yeteneklerinin yani sira karakterlerine gore de secmek gerektigini dusunmekteyim ve sizi bir Onceki KS sorum 'a davet ediyorum.
bence parayla eğitim verdikleri için öyleler. ben de zamanında gitmiştim ama pişman oldum en başta güler yüz gösterdiler zamanla o da yitti zaten.. tabii onlar da öğretmen onlar da kutsal insanlar aksini demek istemedim yanlış anlaşılmasın.
ya bak işine yarayacağını düşünüyorsan tabii ki git gitme demiyorum. ama seçimini iyi yapman gerekiyor bazı dershaneler gerçekten iyi eğitim verirken bazılarının tek amacı para almak oluyor. ben yanlış seçim yapmışım o yüzden pişman oldum sen iyice araştır çevrende gidenler varsa onlara sor git umarım emeklerinin karşılığını alırsın 😇❤️