Kizlar spor bir hocama aşk olduğum ne yapicam ona aşk olduğumu biliyor bana bi iyi bi kötü davranıyor sizce neden böyle yapıyor?

Arkadaşlar evli spor bi hocama aşk oldum kendisi teniste olombiyat şampiyonu ona aşığım oda bunu biliyor bana bi iyi bir kötü davranıyor bi uzak bi yakın davranıyor ve hep gözleri üzerimde tamam ondan beni sevmesini beklemiyorum zaten ama her şeyime karışıyor saçımın uzunluğuna kadar karışıyor saçımı şekline kadar karışıyor hata o bir şey yapacağı zaman benden yardım istiyor 2. Koluyum ona aşk mektupları hala odasında çekmecesinde saklıyor ara sıra bana bakıp bana sırıtıp göz kırmıyor bazen yanımdan geçerken beni görmezsen geliyor bazende o beni durdurup sohbet ediyor artık anlayamıyorum arkadaşlar beni inistagramdan takip etmiş ama hiç bir fotoğrafımı beğenmemiş benim profilime girip bütün fotolarıma bakmış bana söyledi baktığını ama neden beğenmemiş beğenmedi geçtim beni şaşırtan şey her şeyime araştırmış ne zaman yaptığımı ne zaman uyandığımi kadar biliyor kendiyi ağzıyla bana söylüyor şok oluyorum bunu bana neden yapıyor sizce

Kizlar spor bir hocama aşk olduğum ne yapicam ona aşk olduğumu biliyor bana bi iyi bi kötü davranıyor sizce neden böyle yapıyor?