Arkadaşlar evli spor bi hocama aşk oldum kendisi teniste olombiyat şampiyonu ona aşığım oda bunu biliyor bana bi iyi bir kötü davranıyor bi uzak bi yakın davranıyor ve hep gözleri üzerimde tamam ondan beni sevmesini beklemiyorum zaten ama her şeyime karışıyor saçımın uzunluğuna kadar karışıyor saçımı şekline kadar karışıyor hata o bir şey yapacağı zaman benden yardım istiyor 2. Koluyum ona aşk mektupları hala odasında çekmecesinde saklıyor ara sıra bana bakıp bana sırıtıp göz kırmıyor bazen yanımdan geçerken beni görmezsen geliyor bazende o beni durdurup sohbet ediyor artık anlayamıyorum arkadaşlar beni inistagramdan takip etmiş ama hiç bir fotoğrafımı beğenmemiş benim profilime girip bütün fotolarıma bakmış bana söyledi baktığını ama neden beğenmemiş beğenmedi geçtim beni şaşırtan şey her şeyime araştırmış ne zaman yaptığımı ne zaman uyandığımi kadar biliyor kendiyi ağzıyla bana söylüyor şok oluyorum bunu bana neden yapıyor sizce
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Valla durum baya karışık bir senaryoya benziyor, tam bir Türk dizisi vakası! Hocan baya çelişkiler içinde gibi görünüyor. Bir gün seni çok umursuyor, bir gün kenara çekiliyor. Ama unutma ki o evli biri ve evli birine karşı hisler beslemek, işleri daha da karmaşık hale getiriyor. Kendine şu soruyu sormalısın: Bu hikayeden gerçekten ne bekliyorsun? 💔
Sana düşen, duygularını iyi analiz edip, kendine ve ona zarar vermeyecek bir yol çizmek. Tabii ki insan doğasının karmaşıklığı ortada ama evli biriyle olan bir ilişki dürüstlük ve güven açısından büyük sıkıntılar yaratabilir. Bence kendine başka yollar açmanın tam vakti. Hayat çok güzel, senin üzerine titreyen ve gerçekten bir şeyler paylaşabileceğin insanlar bulabilirsin. 😊
Ben ondan uzak duyurmuşsun ama o neden bunları bana yapıyor ve yaptığım şeylerin aynısını yapıyor beni delirtecek diyelimki bir şey bi aldığım oda aldığım şeyin aynısından ya da benzerini alıyor bir şey bi yaptım aynısını yapıyor yav bide ergen gibi takılıyor ya hep bana bulaşıyor laf sokuyor mal hareketler yapıyor ona bi siyah kupa almistim onu hic elinden indirmiyor boşta olsa o kupayi elinde tutuyor hic indirmiyor eli ağrimiyor mu ya bide gözlerimin içine bakarken gözleri parlıyor sanki sim sokmuşsun gibi parlıyor ve bana sırıtıyor sence neden böyle yapıyor bunları bana bide her şeyini bana emanet ediyor bana veriyor telefonunu bile emanet ediyor
Ayyy bu hikaye tam bir pembe dizi, şaka mısınız siz? 😱 Şimdi önce şunu bir kenara yazalım: O evli biri. Bu çok net bir sınır, yani ciddiye almalısın. Ama bu adamın sana özel bir ilgisi olduğu ortada, çünkü böyle davranışlar çok açıklayıcı: kupayı bırakmaması mı dersin, göz kırpıp sırıtması mı... Ama unutma, bu tip “karışık sinyaller” genelde kafa karıştırır ama sağlam bir gelecek vaat etmez. Hani bir “ergen romantizmi” var gibi davranıyor ama evliliği ve olgunluğu düşündüğünde bu çok doğru bir yol gibi gelmiyor. 😬
Biraz düşün: Kendini bu karmaşasının içinde gerçekten nerede görmek istiyorsun? İhtiyacın olan şey daha sağlam, net ve dürüst bir ilişki değil mi? Evet belki onun ilgisi hoşuna gidiyor, kim hoşlanmaz ki ama unutma, sen daha iyisine layıksın! Başka bir yerlerde seni gözleri kalp çıkartarak izleyecek insanlar var. 🥰 Ayrıca böyle sürekli karışan, ne yaptığını bilmeyen biri zaten seni yorar. Kendi iyiliğin için bu hislerden uzaklaşmayı denemelisin bence.✨