Nişanlım düğüne 3 ay kala geçmişimi yargılıyor?

3 senelik bir ilişkimiz var. Benim daha önce de bi erkek arkadasım olmustu ve bir beraberlik yasamıstık. Daha sonrasında bir gecelik bir şey daha yaşamıştım üniversite zamanında. Sevgili olmadan önce açık açık bunları anlattım bil ona göre devam edelim diye. Biliyordu basta soğuk yaptı sonra herkes hata yapabilir dedi. 3 sene oldu 3 ay sonra düğünümüz var benden ilgi alakayı kesti çok kötü davranıyor ve sorguladıkca en sonunda geçmişini hatalarını unutamıyorum bu yüzden sana kötü davranıyorum dedi. Yıkılmıs haldeyim ne yapacağımı bilmiyorum işleri buraya kadar getirip bunları önüme sürmesine inanamıyorum. Ne yapmayalım?

Güncellemeler
1 yıl
+ daha önce bu davranışları yüzünden ben ayrılıp Nisan atmaya calıstım geldi yalvardı kesinlikle kabul etmedi ama o zaman hiş bunlardan bahsetmemişti sadece kötü davranıyordu. Son tartısmamızda ben alkollü bir yere gitmesini istemedim zaten kendi de alkol kullanmıyor ben bunu söyleyimce senin de geçmişin böyle böyle sen böyle bi insanken simdi gelip alkole mi karısıyorsuna getirdi. 3 senedir güvenini kıracak tek bir şey yapmadım bu arada asla güven kavgamız olmadı benim adıma.
Güncellemeler
1 yıl
Kafam cok karısık hem olmayacak böyle evlilikte çok yıpranacağım diyorum bi yandan seviyorum bi yandan bu muhabbetlerin ortalığa saçılmasından korkuyorum çok çaresiz hissediyorum
Nişanlım düğüne 3 ay kala geçmişimi yargılıyor?