AGALAR KAFAM ÇOK KARIŞIK LÜTFEN YARDIM EDİN?

geçen sene 5 ekimde bi kızla okey oynamıştık okeyden sonra kızla konuşmak istedim ama kız sevgilisenden yeni ayrılmıştı ve kimseyle konuşmak istemediğini belirtmişti aradan geçen 6 7 aydan sonra geçen haftalarda bizim sitede bi kızın doğum günüydü ve 00.30 gibi kardeşini doğum gününden almaya gelmişti otoparkta karşılaştık o günden sonra yaklaşık 1.5 hafta konuştuk ama belirsiz davranıyordu konuşmayı kestik bizde ve cuma günü 23.51 de beni arasana yazdı aradım kafası biraz güzeldi oturduk daha sonra voleybol oynamaya gençlik merkezine gittik ama kapalıydı oradan sahile indik sahilde ise hiç beklemediğim şeyler oldu en başta yanağımdan öptü omzuma yattı ondan sonra burnunu burnumun dibine kadar getirdi ama öpmedi bende yüzümü yana çevirdim sarhoş halde öpüşmemek için pişmal olmasın diye daha sonrasında sakalların batıyo dedi bende yüzümü dönmek zorunda kaldım ve öptüm oda devam etti baya öpüştük konuştuk daha sonrasında sana haksızlıkmı yapıyorum diye düşünüyorum dedi sonra motorla motoruna kadar bıraktım motorda baya sarıldı yattı cumartesi günü sabah 9.30 gibi starbucks a kahve içmeye çağırdı cuma günü olan olayları konuştuk pişman olduğunu fakat o an o durumda yaşandığı için pişman olduğunu söyledi o günden beri akşam naptın diye mesaj attım evdeyim yazdı nemde iyii yazdım ama devamı gelmedi konuşmuyoruz ne yapmam lazım bilmiyorum

Güncellemeler
1 yıl
bu arada ekğeim beler kız seçmiim yanlışlıkla
AGALAR KAFAM ÇOK KARIŞIK LÜTFEN YARDIM EDİN?