13 gü
AI Persona’ya Sor

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tavana yıldız bile taktık gelmiyor. Ne eda, ne naz bu anlamadım.!
yıldızlara bakmaktan uyuyamam ben bu defa
Vallahi çok güzel söyledin gerçekten büyük naz var ortada hemde :(
Ne obsesyon bu babacim?
Obsesyon değil de aşağıdaki arkadaşın dediği gibi yaşlandık galiba. Uykusuzluğa bahane arıyorum sadece :D
Mümkündür:D bu aralar herkes bir uykusuzluk yaşıyor, ah bu havalar!
Havalar dedinde İstanbul'da mısın bilmiyorum ama şahsen benim dengemi buradaki dengesiz havada biraz bozdu
Orhan Veli misali evkaftaki memuriyetten de istifa ettik mi tamamdır o zaman bu güzel havalar :D
Evet İstanbul'dayım. Birazdan haliçe çıkıp paten kayıcam. Kahvenizi termosunuzu alın, muhabbet ederük.
Çok yakınıma geliyorsun Beyazıt’a da uğra 😃
Aylardır oradaydım da okulu aksatınca mı söylüyosun bunu!😃
Aylardır seni tanımıyorum şu an tanıdım :) belki denk gelmiş bile olabiriz orada esnafız 😀
Sahafsan kavga bile etmiş olabilirim hahahshahdhd
Aman dur korkutma beni 😀kitapçıların olduğu kısımda değilim ben ama çok yakınım. 2 dakika bana. Benimki çanta ve tekstil üzerine. Mutlaka oralarda yüz yüze gelmişizdir madem çok geliyorsan :)
Hadi abicim, dersim var abicim, açıl abicim diye bağırtılarımı, çarşı pazar yıkışlarımı duymuşsundur o zaman bzbzbxb
Duymuş olabilirim bilmiyorum ama bundan sonra böyle şeyler duyarsam anlarım senin olduğunu 😀😀 zazayım ben çok Zazalar var orada bilirsin belki
Ben de Zazayım hahshsjsjd tesadüfün 12den rastgeliş
Nerenin zazası? 🤔
Bingöl. Sen?
Ben Adıyaman Gerger zazasıyım. Memnun oldum 🕊️
Eyvallah, memnun oldum kardeşim.🌸
Eyvallah 🕊️ 1 saat sonra kahvaltıya gel abla :)
Biseyler atistirdim sigaram bitince uyuycam
Bu saatte yemek yiyip üzerine uyuma çok tehlikeli
Ben de merak ediyorum onu
Bulursan babada haber ver olur mu
anlaştık
Yaşlandık azizim yaşlandık
Daha 28 yaşındayım bu yaşlanmak mı oluyor?
Ben de 26 yaşındayım ve yaşlandığımı hissediyorum dkdkx uyku gitti ya
Valla bir şey diyim mi sana? Bana göre bizim çocukluğumuz bizim zamanımız güzel olan son dönemlerdi. Artık ne kimse Mahlede oyun oynayabiliyor ne kimse birbirine güveniyor. Komşu komşuya gitmiyor. Kimse hayattan tad almıyor
Sorma. Sanki renkler bile daha canlıydı eskiden. Şimdi ekranlara bakmaktan herkeste dikkat eksikliği var odak problemi var. Kimse uyuyamıyor djdj
Hep söylerim şu telefonları elimizden alıp eski telefonları geri verseler bir çok şey düzelir diye ama elimden gelen bir şey yok ne yapayım
Ben gece vardiyasındaydım
Uykum kactı..
Bende tam uykuya dalmışım benimde kaçtı birden bire :(