Kişilik & Karakter Neden uyumadımız? Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizi uyutmayan uykunuzu kaçıran düşündüren şey nedir Güncellemeler+1 yıl Sahura kadar neler yapacaksınız Neden uyumadımız? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Lobellia Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Aşırı derecede tuhaf hissediyorum. Kalp ritimlerim bile hiç normal değil şu an sfkdjdk. Hâliyle uyuyamıyorum. 1 1 Yorumla Libidinous +1 yıl Ne seni bu kadar kalp ritmini bile değiştiren Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Uyuyamadım çünkü kafama taktığım birçok şey var keşke sorunsuz bir şekilde kafama takmadan uyuyabilsem 😒 1 1 Yorumla Libidinous +1 yıl İnşallah geçer hepsi Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bogazlqrım ağrıyor ve üşüyorum. 2 1 Yorumla Libidinous +1 yıl Ooooyyyşşş kıyamam sıcak bitki çayı falan iç Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Uykumu bir şey kaçırmadı, henüz uykum yok sadece 1 1 Yorumla Libidinous +1 yıl Tamam ozaman ☺️ Yorumla
Tayfunyk64 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Beynim hiç durmuyor reis sürekli düşünüyorum 1 0 Yorumla
aicha_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Uykum yok açım 1 8 Yorumla Libidinous +1 yıl Ooooyyyşşş kıyamam ısmarlayım sana☺️ Yorumla aicha_ +1 yıl İştahım kapanmasın diye bekliyorum 😤 Yorumla Libidinous +1 yıl Sahurda gömecem hepsini diyorsun☺️ Yorumla aicha_ +1 yıl Evet ama çok var daha 😒 Yorumla Libidinous +1 yıl Sen başla şimdiden ☺️ Yorumla aicha_ +1 yıl Olmaz ilaç içtim aç olmam lazım Yorumla Libidinous +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla aicha_ +1 yıl Sağ ol Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl fulll sanal seks derdim de uyuyorum 0 1 Yorumla Libidinous +1 yıl Hı şimdi olsun ozaman Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 977 cevap paylaştı. Sahur 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Uyku tutmadı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aşırı derecede tuhaf hissediyorum. Kalp ritimlerim bile hiç normal değil şu an sfkdjdk. Hâliyle uyuyamıyorum.
Ne seni bu kadar kalp ritmini bile değiştiren
Uyuyamadım çünkü kafama taktığım birçok şey var keşke sorunsuz bir şekilde kafama takmadan uyuyabilsem 😒
İnşallah geçer hepsi
Bogazlqrım ağrıyor ve üşüyorum.
Ooooyyyşşş kıyamam sıcak bitki çayı falan iç
Uykumu bir şey kaçırmadı, henüz uykum yok sadece
Tamam ozaman ☺️
Sahura kadar uyumuyorum:)
Beynim hiç durmuyor reis sürekli düşünüyorum
Uykum yok açım
Ooooyyyşşş kıyamam ısmarlayım sana☺️
İştahım kapanmasın diye bekliyorum 😤
Sahurda gömecem hepsini diyorsun☺️
Evet ama çok var daha 😒