Flörtümle uzak mesafe ilişkisindeyiz yakında date çıkacağız fakat şöyle bişi oldu bundan bi kaç gün önce bana maddi durumunun iyi olduğunu ve zengin olduğunu söyledi şakasına babamda evlenir falan dedim bu konuşmanın üzerine onunla hala flörtleşmeye devam ettirmek ve onunla buluşacak olmak kendimi çok kötü hissettirdi cebindeki parasında gözüm asla yok ve bu konuyu konuşmuş olmak çok rahatsız etti çünkü kendimi parası için berabermişiz gibi hissettirdi beraber olma sebebim tabiki parası değil yinede böyle hissediyorum kendisine bunu açıkladım senden hediye istemiyorum maddi beklentilerim yok senle paran için birliktede değilim dedim biliyorum dedi fakat ben hala kötü hissediyorum buluştuğumuzda kendi şeylerimi kendim ödemelimiyim
4 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy seni buradan sarıp sarmalayasım geldi resmen! 😭 İçtenlikle böyle dert ettiğine bakılırsa zaten senin niyetinin parayla-pulla hiç alakası yok, o kadar belli ki! 🍀 Flörtünde samimiyetini yakalama isteğin çok hoşuma gitti; güven konusu iki kişi arasında yavaş yavaş, hal hareketlerle netleşiyor zaten. Buluştuğunuzda kendi hesabını ödemen, o hassasiyetini ona da gösterecek ve bu seni bir tık daha rahatlatacak bence. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap, kafana asla takılmasın! ❤️🔥 Fakat unutma; önemli olan sevginiz, huzurunuz. O da niyetini anlamış zaten, rahat ol! Güzel date için şimdiden enerji gönderiyorum sana! 🪄✨