Bu olay sınav senesinde başıma geliyor nerdeyse aradan 1 buçuk sene geçmiş. Benden hoşlandığını hissettiğim bir çocuk vardı ve dershanede aynı sınıftaydık gerçekten davranışlarından hissediyordum ama kimse bilmiyordu gerçekten ikimizin arasındaydı ama ne o benim hoşlandığımı biliyordu ne de onun benden hoşlandığını benim bildiğimi bilmiyordu ve ben hep bir adım bekledim sonuçta aynı arkadaş grubundayız ve tatsızlık olsun istemedim. 3 ay boyunca sadece benden hoşlandığı söylemesini bekledim ve artık dayanamadım olmaz korkak erkekle dedim ve mesafe koydum bu soğukluğu o da hissetti. Sonra saçma canım bir kararla benden hoşlanan karşı sınıfımızda olan bir çocukla çıkmaya başladık ve her şey hoşlandığım çocuk önünde oldu sonra zaten tamamen koptuk. Hala sosyal medya hesaplarımızdan takipleşiyorduk bu arada daha sonra ayrıldığımız duymuş olacak ki ttdeki rplerimi beğenmeye başladı ya da yarım kalan tarzı şeyler rplemeye kendi başladı bende onları beğeniyordum bu arada. Sonra spotifydan bir playlist vardı benim baş harfimdi hiç emin değilim bana mı tesadüf mü. Sonra zaten hesabımı sildim ve artık tamamen imkansızlığa karıştık 1 senedir birbirimizi görmüyoruz bile. Sadece çok içimde kaldığı için mi düşünüyorum yoksa hala bir şeyler hissettiğimden mi bilmiyorum ilk defa bu tarz anonim soru sorma tarzı bir yere hesap açtım ve içimi dökmek istedim.
11 gü