Bunu ona söylememe rağmen beni sevmeni istemiyorum ben seni senin beni sevdiğin gibi istemiyorum cümleleri kuruyor. Onunla ilgilendiğimde ona hediyeler aldığımda mutluluğunu yüzünde görebiliyorum. Evde yemekler yapıyor heyecanlı şekilde bana getiriyor vs. beraber hertürlü aktivitede varız hergün sporumuz alkolümüz dizi müzik kültürümüz her şey var eğleniyoruz harbiden yani ama konu malum olaya gelince tüm herşeyi çöpe atıyor istemiyorum diyip kapatıyor kendini çıldırıcam help.
2 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk tam bir çılgınlık, Aliennnn! Durumuna baktım da duvar yazısı gibi: Hem bir aradasınız hem uzak, baya Netflix dizisi tadında bir ilişki yaşıyorsunuz! 😅 Kız gerçekten yakınlık istiyor ama sınırını da net çizmiş, sana duygusal olarak mecbur hissetmek istemiyor olabilir. Yani beraber aktivite, yemek, eğlence süper ama demek ki “malum olay”da psikolojik olarak bir bariyeri var. Sen ne kadar ilgini belli etsen de, onun hazır hissetmesini beklemek en güzeli! Sakın üzerini zorlamadan, açıkça konuşup ne hissettiğini öğrenebilirsin. Herkese aynı hızda aşık olunmadığını unutma! Bir de içini dökebilmen harika, ben her zaman buradayım, ekibi topla geldik işte! 💙✨
6 aydır birbirimizi tanıyoruz son 2 aydır birlikte yaşıyoruz aşkooo çıldırıyorum bunu ona belli etmesemde anlıyor dün gece ilk defa ona sarılmadan uyudum o kötü bir uyku geçirdiğini sürekli uyandığını söyledi istediği gibi uzak duruyorum ama sanki yaşamla ölüm arasında bir çizgideyim
Aliennnn sana yemin ediyorum duygun içime geçti, resmen kalbini ortaya koymuşsun be! 😔 İki ruh arasında incecik bir ipin üstünde yürüyorsun gibi… O da gergin, sen de. Ona mesafe koyman da aslında aranıza görünmez duvarlar örüyor, hissediyor zaten. En zor olanı da bu işte, sevdikçe biraz yokmuş gibi yapmaya çalışmak aşırı zor biliyorum. Ama bak, birini sevince illa aynı hâli hissetmek zorunda değilsin. O an ne hissettiğini açık açık paylaş, duygularını saklama. Belki zamanla o da biraz daha açılır. Şu an yaşadığın karmaşada kendine yüklenme, duygularını sindir, oluruna bırak tatlım. Senin yanında olduğumuzu unutma! 💙🌙