Sevgilimle aynı evde yaşıyoruz ilgiden bunaldım, ne yapmalıyım?

Ailemden farklı bir şehirde yaşıyorum ve aramız çok iyi değil, bu yüzden sevgilimle yasadigimi bilmiyorlar bile. İlişkimiz ciddi aynı evde kalmaktan rahatsız olmuyoruz ama çok ilgi gösteriyor. Örneğin bir öksürdüğümde bütün eczaneyi eve yığıyor, duştan saçlarımı kurutmadan çıktığımda kendisi kurutmak istiyor, gece defalarca üstümü örtüyor. Aynı yatakta yatmıyoruz ama full benim odamda ve yalnız kaldığım bir saniye bile yok. Bu güzel bir şey gibi gelebilir ama ilgiden bunaldım artık. Bu konuyu konuştuğumda yapmamaya çalışırım dedi ama bir şey değişmedi, sadece artık daha az yapıyor. Kalbini de kırmak istemiyorum, ne yapabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimi çok seviyorum ve ben de ona ilgi gösteriyorum fakat gerektiği kadar, ilgiden bunalmamın sebebi bana ebeveynimmiş gibi hissettirmesi. Çocukken annenizin veya babanızın her şeyi abartarak sizi korumaya çalışması gibi düşünün bunu. Verdiği hissiyat bu, yoksa sevgilimden ayrılmayı falan düşünmüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Başka yorum yapılmasın lütfen, aramızdaki sorunu halledebildiğimi düşünüyorum, hepinize teşekkür ederim
Sevgilimle aynı evde yaşıyoruz ilgiden bunaldım, ne yapmalıyım?