Bunun acısını size anlatamam. Bunun kalp ağrısını ben hickimseye anlatamam. Belki bana burada ya boş ver diyen çok kişi olacaktır ama 1.5 yıl sevgili kaldık onca şeyi onla birlikte yaşadık ve bunu hakedecek hiçbir şey yapmadım ben! Ve affedemiyorum onu okadar kırgınım ki bu hissi bir tek yaşayan anlar Beni gidişinin 1.5 ayı doldu ve ben her gün ağlıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayat... Sadece evini değil, ona kattıklarınla onun kişiliğini de şekillendirirsin. Sonra o kişiliği başkasına sunar. Seninle öğrendiklerini başkasında uygular, başkasıyla senin sayende mutlu olur. Canının çok yanmaması için en baştan ayarlayacaksın kendini. Herkes senin hayatında misafir. Bugün seninledir yarın başkasıyla olabilir. Bunu en baştan bilip her daim aklında tutarsan daha az canın yanar. Yine yanar ama beklenmedik bir şey, kafanda oturtamadığın bir şey, beklediğin ve kabullendiğin şeyden daha fazla can yakar.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBaşlığı okurken içim acıdı. Özellikle 1.5 ayda hayatına yeni birini alması onun karaktersizliği. Üzül ağla, hatta kendine bir zaman tanı ama sonu olan bir zaman. Diyelim ki 3 ay olsun. 3 ay sonra ben tamamen bu duygudan kurtulmuş, onu unutmuş ve arınmış bir şekilde hayatıma devam edeceğim diye. Acını yaşa ama hayatını da yaşamaya devam et. Yeni hobiler edin. Arkadaşlarınla daha çok zaman geçir ve bu konuyu açmamaya çalış. Üstesinden geleceğine inanıyorum. Ben evlilik öncesi aynı evde yaşama konusunu hiçbir şekilde anlamıyorum. Bu sana büyük bir ders olsun ve bir daha bu durumu kabul etme. Kendi alanın olsun, kafanı dinleyebileceğim bir evin olsun. Birlikte yaşamak zaten ekstra bir sorumluluk. Sonraki duygusal çöküntünün sorumluluğu da bin kat daha beter. Kendine bir daha bunu yapma lütfen. Şimdi kendine gel, güzel kızlar bu kadar üzülmemeli 🌸
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayat hepimize ayağa kalkmamız, güçlenmemiz için acı deneyimler yaşatır.. bunlar şu an sana derinden acı veriyor ama haketmediğin için sevgilin bunun karmasını er ya da geç yaşayacaktır.. sanma ki sevgilisiyle şu an mutlu... hızlı koşan at çabuk yorulur bunu unutma... kendine gel kendini toparla, şu iki günlük dünyada kimse için değmediğini anla.. kimse senden daha değerli değil ve sana naçizane fikrim acı çektiğini karşı tarafa asla belli etme... dik duracaksın ki umrunda olmadığını anlayıp senden özür dilemek için pişman olsun...
00 Yorumla
Bu acıyı yaşaman gerekiyordu. Sakın üzülmemeye çalışma ve acını rahatça yaşa. Bir süre sonra geçmeyen acına alışacaksın. Unutma o yara orada kalacak hep. Bir süre sonra bıçak gibi keskin bir ruh halin olacak. Bundan sonra kimseye taviz vermeyeceksin. En ufak hata yapanı affetmeyeceksin. Çünkü giderken senden bazı iyi duyguları da götürdü. Bunu zamanla anlayacaksın ve çok güçlü olmaktan başka seçeneğin yok
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten hayatımda hickimseyi istemiyorum kendi köşeme çekildim artık. Gönlüme birini alacak takatim kalmadı açıkçası
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılbence konuş onlarla
00 Yorumla Senin onu çok sevdiğini hissetmiş ilişkideki heyecanı bitmiş yeni birini bulup beğeni atmış sen gayet haklısın senin onu sevdiğin gibi o seni sevmemiş. Ayrılığın çok yeni sessiz kal sana dönecektir ama güvenme yani bu devirde böyle seversen rahat ediyorlar ve yeni seçenekler arıyorlar çeşitlilik istiyorlar. Sevdiğinden de emin sende bulacağı herseyi almış onun için Bi heyecanı kalmamış yani seni az sevmişse sevgiden daha çok Bi heycanmşsn onun için. Heyecanı bitmiş. Bir sürü şey söyleyebilirim ama değmez. Bu tarz şeyleri çok kişi yaşıyor. Zaman sana çare olacak. Üzerine düşme kendini belli etme en büyük hatan bu olur emin ol. Hala ilgin olduğunu gördükçe kaçacak. Sana yazarsada ki bir gün yazacak fazla hevesli görün me. İnanmamaya aldanmamaya dikkat et
20 Yorumla. şimdi bunu olayı ev olarak vs çıkarın nokta atışı mantıga bakın sen bu çocukla yuva kurma şansın yok hatta bu çocuğun bir başka kızla evlense bile evlenen kız hayatını yakmış olur bu yüzden yol yakınken ayrıldığına dua et
Kendini boş yere harap etme çünkü beş para etmez bir insana değer vermişsin bu yüzden bu hale düştünüz önüne bak geç
48 Yorumla
Soran+1 yılYaşattığını yaşar mı?
Soran+1 yıl23
Soran+1 yılAnnesiyle tanistirmisti kadın beni beğenmemiş ne olduysa ondan sonra oldu. Kadın tıp okuyan bir gelin istiyormuş bu beni karşısına aldı dediki annem çalışmayan gelin istemez gittim üniversite okurken işe girdim işe yetişicem derken yüzüm yürüyen merdiven demirinin arasına girdi ve ondan geriye kalan tek şey yüzümdeki bu acı iz
Soran+1 yılgözümün kenarında belli oluyor gecer mi bilmiyorum zaten ondan geriye kalan tek şey de bu çok üzücü
Öncellikle rabbim içini ferahlatsin seni anlıyorum bende ayrılık yaşadım ama kısa süren bi ilişki idi benim ona rağmen hissettiğim şey dünyam başıma yıkılmış gibi davranıyorum halen az biraz öyle hiç biseyde gözüm yok acıyı çeken gikyuzunde ki bulutlar bile umrunda olmaz kara bulutlar gezinir üstünde sürekli böyleyim daha yeni yeni kabulleniyorum durumu benden başkasına giderse gitsin beni kaybettiği an umrumda olmaz diyorum benden öncede biri vardı hayatında sonuçta ilk tuttugu elde ilk aşkım dediği kişi de ben değildim ilk sarıldığı da basitlestikce soğuyorum ondan biri de olsa tiksinirim sogurum yani sende öyle yap ve biranda senden ona geçen biri ondan ayrılınca sana da gelebilir karaktersiz çünkü onu sevdiği içinde ona gitmedi emin olll ama senin gönül hakkına girdi umarım pişman olur göz yaşını ödeyemez
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTalep gören ve her sevgilisi ile seks yapabilen erkeklere, alfa erkek denir. Alfa erkek, muhakkak sıkılır ve azınlıktadır. Talep görmeyen ve kızların genelde seks yapmak istemedikleri erkeklere ise, beta erkek denir. Beta erkek, terk etmez ve seviyorsa evlenir. Lakin beta erkekler de hep terk edilen ve aldatılan olur. Yani terk etmeyen kadın/ erkek yoktur. Terk edemeyen erkek/kadın vardır. Senin yapman gereken, eşdeğer niteliklere sahip başka birini bulup unutmandır. Lakin alfa erkek toplumda azınlık olduğundan; kadınların yerlerine koymaları da kolay olmuyor tabi. Ama en azından, çabalaman gerekir. Başka türlü, unutamazsın ve keşke bu masrafları yapmasaydın. Normalde kadın, erkeğe masraf yapmaz; yaptırır. Demek ki çok çekici bir erkekmiş, böyle erkek olamadığımdan; kıskandım şimdi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni ve Şu an hissetdiklerini cok iyi anliyorum... bende aynisini yasadim cok agladim...10 sene gecirdim o insanla ve bende evini daha dogrusu bizim evimizi onunla birlikte düzdüm... ve simdi o bir alman kizla o evde, benimle resimler koymustu o eve simdi o kizin resimleri var. Yani seni inanki cok iyi anliyorum ve sana verecek tek tavsiyem agla acini yasa ve sonra topla kendini ama kendini zorlamadan, tatile git, yeni arkadas cevresi edin, gece clublere git basda aksam evde yine aglasanda zamanla kabul ettigini fark edeceksin.
Bu hayatda senden daha önemli hic birsey yok! Bak ben bu olay yüzünden iki kez hastanede buldum kendimi sinirlerim acim tüm vücüdüma yansidi cünkü kimseye anlatamadim ve orada kendimden daha cok nefret etmeye basladim... kimse icin degmez. O yasatdiklarini yasarmi bilemem bunu kimse bilemez ama sen icini rahat tut, kimse yasadiklarini yasamadan gitmez bu dünyadan
00 Yorumla
+1 yılSen hak edecek bir şeyler yaşamışsın Hanım kız. Evlilik dışı evliymiş gibi ilişki kurarsan eninde sonunda çuvallarsın. Hayatın keskin tarafını kabullenmeliyiz. Dediğim gibi evlilik dışı evliymiş gibi ilişki kurmak hiçbir zaman huzura kapı aralamaz. Yanlışin buradaymış
30 YorumlaŞöyle düşün 1.5 ayda birini bulmuş yetmemiş birlikte kurduğunuz evde yaşıyor onunla, demek ki seni senin onu sevdiğin kadar sevmemiş.
Şimdi toparlanma zamanı, onunla geçen yılları kötübir tecrübe olarak say ve geçmişte bırak, oturup yas tuttukça hiç bir zaman unutamayacaksın, onu uzay boşluğuna bırak ve yeniden kalk ayağa20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bazı insanlar kötüdür ve bu konuda yapabileceğimiz hiçbir şey de yoktur. Bazı insanlar sadece hayatımızın bir dönemin de belli bir yeri kaplamak ve sonrasında yok olmak için hayatımıza girer. Tüm bunları kabullendiğin de Bazı gerçekleri görmeye ve hayatına devam etmen gerektiğini ve değmeyecek kimse için tek göz yaşı dökmemen gerektiğini anladığın da geri kalan hayatın daha sağlıklı ve sağlam zemin de geçiyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılAhhahaa demek istiyorum aynı benim durum. Duvarda ki posterini kadar TV ünitesine kadar yemek masasına kadar ellerimle kurmuştum. Yatağını paketinden beraber çıkarmıştık falan. Şimdi başkaları başkası ile uyuyor mutlu evinde vs benim kurduğum eşya ve hediyelerle
04 Yorumla- +1 yıl
Aga be
- +1 yıl
Kısa kestim uzun olmasın millet hikayemde hüzünlenip ağlamasın diye
- +1 yıl
Ağlattın reis
- +1 yıl
Yapma be daha ne ki bunlar
+1 yılBu zor zamanı atlatacaksın, inan bana. İlk başta hissettiklerin çok yoğun olabilir, ama zamanla bu acı azalacak. Önemli olan kendine zaman tanımak ve kendi iyiliğine odaklanmak. Bu süreçte kendine değer ver ve kendini keşfetmek için zaman ayır. İleride bu acılar geride kalacak ve sen daha güçlü bir şekilde ilerleyeceksin. Eğer konuşmak veya daha fazla destek almak istersen, yakın arkadaşlarınla veya bir danışmanla görüşmeyi düşünebilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tek bildiğim bir şey var. Sen gözyaş dökerken gülebilen gün gelir sen gülerken ağlar. Acı çekmen çok normal ve kim ne yazarsa yazsın o acını kemiklerine kadar yaşamadan geçmez, geçince de bi tık daha güçlü kalkarsın. Hayatında her şey çok daha güzel olacak ve böyle vicdansız biriyle hayatını birleştirmediğin için gün gelir şükredeceksin.
00 Yorumla
+1 yılKendine gel ve toparlan hayat önünde zaman seninle bir erkek icim harcama gencliğini, herşeyi yaşamak biktıriyor insanı bunu neden kendine yaptın neden herşeyi yaşayıp tükettin sonra neden bitti ayrıldı gitti diyorsunuz kendinizi ilişkinizi sevginizi tüketiyorsunuz sonra yolun sonuna geliyorsunuz, herşeyi tuketmeyin. hayatından gitti diye ölüm mü oldu daha çok sevecek belki daah çok kirilicaksin ama ders alman lazım tüketme herşeyi ve tüketilmez, kendine saygin olsun önce bir çizgin bir duruşun olsun kendinden ödün verme herşeyi yaşama gem vur kendine, kendini harcatma, erkekler hemen unutup başkasini bulur önemsemezker onlar, hayatı kendini önemse ve unutmak için zaman ver kendine..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yıl1.5 ayda hemen başkasını mı bulmuş...
Sen de ne 1.5 yıl beraber olduğun biriyle hemen ciddi düşünmeye başladın? Hangi ara düşünmeye başladın? Hangi ara aranız bozuldu da ayrıldınız? E bu adam hiç mi sen ciddi düşünmeden ananızın bozulacaginin sinyalini vermedi? Çok hızlı yaşıyorsunuz bu hayatı 😅
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl3 yılımı verdiğim ve beni bir saniye bile düşünmeden silip evlenen biri için belli süre üzülüp dedim ki, ulan giden gitti, boşa zaman kaybı. Bundan sonra herkese ederi kadar değer ve zaman biçicem. Ondan sonra da zaten belli bir süre izledim karşımdakini, olmayacak dediğim an bıraktım. Zamanını boşa öldürme herkesle
00 Yorumla Allah'a havale edip yoluna bakmaya çalışmaktan başka hiçbir şey yapamazsın ve onun hayatından çıktığında ki oluşan boşluğu doldurmaya bak başka biriyle flört de olur yeni bir hobi edinmek olur film izlemek olur ama yeterki kafani dağıtacak bir şeyin olması lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKarmaya göre herkes yaşattığını yaşar O yüzden üzülmeye değmez bu tür insanlar Her bitiş yeni bir başlangıçtır. Ağla ağla nereye kadar keskin sirke küpüne zarar. Yeniden hayatına dön hayatını kurmaya çalış Hepimiz yaşadık zamanında bunları
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnneci erkekten hayır mı gelir annesinin lafıyla hareket eden bu çocuk değil senle o kızla da evlenmez annesinin bulduğu biriyle evlenir boşa üzülme ağlarsın çok acı çekersin vefalı kendinden ödün veren bir kardeşimizsin fark ettim inan bana zaman geçsin kurtulduğuna şükür edeceksin ve birdaha kimse için değişme ne yaparsan kendin için yap olur mu?
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim her şey dediğiniz gibi olsu :(
Cevap sahibi+1 yılÜzülme 😕 senin canın bir başkasıyla o evde Şu an birliktelik yaşamasına yanıyor fakat o kişi sevdiği evleneceği annesinin onayladığı kişi değil zaman geçirmek istediği kişi
+1 yılYanlış kişi, narsist ve egoist ayrımı. Bencilce ve sadece kendini düşünen kişi eninde sonunda belli eder amacını boş verilmiyor biliyorum. inan ne diyeceğimi bilmiyorum. Çok zor durum o kıza da yazık İnan kullanıp atar onuda...😞
24 Yorumla
Soran+1 yılo kıza yazık falan değil o kızı tanıyorum bu benle sevgiliyken yazmıştı sevgilisi olduğunu bildiği halde
Soran+1 yılKendini kullandırtan pisliğin teki.
- +1 yıl
Tamam işte kullandıran kişi de gider yakında zaten
- +1 yıl
İstersen konuşalım bana içini dostça çok ama dostça
+1 yılMuhtemelen kendinden çok onu düşündün, kendi merkezinden uzaklaştın. Değeri haketmeyen bir kadın oldun. Ve onun gözündeki albenini yitirdin.
Soruna gelince, ders çıkarıp önüne bakacaksın. İster inan ister inanma ama; geçiyor.21 Yorumla- +1 yıl
@balıkakrepkadını çok sevenler sevdiğini az sevene kaptırır
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak siz Ayrılalı bir buçuk ay olmuş ama o bir buçuk ayda sen ağlıyormuşsun o Gidip başkasını bulmuş ve sizin birlikte döşediğiniz Hazırladığınız evi O hiç umursamaz bisekilde gidip Başka kızla yaşıyor yani sen nasıl bir karaktersiz y*vşağın Biriyle sevgili olduysan bu senin suçun sevgili olacağın kişi iyi seçmen gerekiyordu. seni cinsel manada da kullandiysa zaten
O kişi alacağını almış zaten Başkasına gideceği belli00 Yorumla
+1 yılAcısı tarif edilemez. Şimdi burada her kim ne dese fayda etmez. En iyisi yoluna bakmak nasıl senin hayallerinin bir başkasıyla yaşıyorsa sen de başkasıyla ya da kendinle yeni hayaller kur ve gerçekleştir. İnan kendini harap etmeye değmez kimse. Umarım hayat sana tüm güzelliklerini sunar sağlıcakla kal:)
12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor musun eskiden bir ilişkim bitince yeni bir ilişkiye başlayabiliyordum artık okadsr yorgunum ki kendimi bile kaldıramıyorum okadar kırdılar
- +1 yıl
Anlayabiliyorum seni ya güven sorunu doğuyor ya da gerçekten bağlama problemi oluşuyor. Zamana bırakmalısın ve tabi bu süreçte kendine odaklanmalısın.
+1 yılMadem bir ilişkisi var rahat bırak insanları ne diye müdahele etmeye çalışıyorsun ki sen mutlu olamadın diye onların mutlu olmaya hakkı yok mu yoksa dizdiğin evde keyif süremedigin icin mi böylesin
01 Yorumla
Soran+1 yılBenle aynı yaştasın bu nasıl bir yorum ağlıyordum ağlarken kahkaha attım şaka misin sen? İçiniz kötü sizin yazdığı mesaja bak bir de kadın olucaksın. Terbiyesiz aynen teyzecim o evde keyif sürmedim diye böyleyim Allah ıslah etsin sizi, siz ne dertten anlarsınız ne tasadan
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılYorumlar katliam. Bu sitenin genel zeka ortalamasının baya düşük olduğunu düşünüyorum artık. Üzülmekte çok haklısın ama kimse yaşattığını yaşamadan ölmez
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi şükür biri beni anladı benden büyük insanlar bana hakaret ediyor? namussuz vs. Diye saçmalığa evlensem aynı şeyi yapmam namusuyla yapmış olucam yani gerçekten şaka gibi
- +1 yıl
Yahu onlara bakan yok diye kuduruyorlar saldırıyorlar 😂 namus nedir bilmiyorlar bile🤷♀️
3 çocukla ortada kalmış gibi bir yazı olmuş hayatda daha kötü şeyler var o gittyse daha iyisi gelir bırak kimle uyuyorsa uyusun
112 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle Bak siz Ayrılalı bir buçuk ay olmuş ama o bir buçuk ayda sen ağlıyormuşsun o Gidip başkasını bulmuş ve sizin birlikte döşediğiniz Hazırladığınız evi O hiç umursamaz bisekilde gidip Başka kızla yaşıyor yani sen nasıl bir karaktersiz y*vşağın Biriyle sevgili olduysan bu senin suçun sevgili olacağın kişi iyi seçmen gerekiyordu. seni cinsel manada da kullandiysa zaten
O kişi alacağını almış zaten Başkasına gideceği belli
Soran+1 yıl@KerpetenRamiz istediği şeyi falan alamadı sadece ben arada bir yurttan onun evine gidiyordum.
- +1 yıl
Diyorsun ama bence öyle değil sen gizliyorsun
- +1 yıl
Işte Gizlide olması başka bir şeyler gizleyip gizlemediği anlamına gelmez lan diyorum ki Sadece yurt değildir gidip gelme değildir
- +1 yıl
İşte belki burdan da gizliyecegi kişiler vardır da ondan gizleniyor saklaniyordur.
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben sadece okadar değildir başka biseyde vardır diyorum gizliyor korkuyor diyorum. Bukadar da NETİM
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten çok üzüldüm. Ayrıca yorumları şok içinde okuyorum. Buradakileri de Allah ıslah etsin. Neyin kafasını yaşıyorlarsa
11 Yorumla
Soran+1 yılBende anlamıyorum millet kafayı yemiş
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl1.5 ayda biri ile yaşayacak kadar samimi olamaz, sen varken de varmış belli. Sıkma canını demicem, insan üzülür tabi niye ben değil de o diye çok haklısın
10 Yorumla
+1 yılHainin yası tutulmaz! Ağla elbette ama uzatma ortada bunq değecek bi adam yok
Zaten insen en çok neden inandıma neden sevdime neden kıymet verdime yanıyor yani kendine00 Yorumla
+1 yılKim bilir canın ne kadar yanıyordur. Tahmin bile edemem ama sadece şunu söyleyebilirim. Hayatta birilerinin gitmesi beraberinde yeni insanları getirir ve şer görünen belkide hayırlı olandır. Her acı elbet geçer kendini alıştırmaya bak. Bırak acısın sonra unut o şerefsizi. Sizin hayallerinizle dizdiginiz yerde başkasıyla yaşıyorsa zaten o çocuktan hayır gelmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Ya boş ver demiycem hatta boşverme çok kötü bir durum. Ben olsam bir şekilde aralarını bozardım bir dure sonra kız onu terk ederdi zaten ama şimdi tanımıyorum ki nasıl yapacaksın fikir vereyim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin kalbini mahvetmis ve kesinlikle mutlu olamayacak, bak görürsün. Çünkü senin ahını alıyor. Ve kimseye bu kadar iyi davranma. İyilikten maraz doğar!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Böyle bir kişiyle bir ömür geçmez zaten. Ayrılık sana bir hediye olmuş. Seveceğin, sevileceğin biri mutlaka çıkar karşına. Hakkında hayırlısı olsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sıkılıp giden bir erkek demekki. İliskiye heyecan gözüyle bakmış ya da gerçekten sevmemiş. Kendine odaklan, hobiler edin yeryüzündeki tek erkek değil. Bir. kac ay sonra azalacak hüznün inan..
00 YorumlaBazen olmaz çok istesekte olmaz önüne bakmaktan başka çaren yok o tercihini yaptı sende saygı duymak zorundasın artık onu azad et ve ugurla
10 Yorumla
+1 yılKimsede suç bulma. Buna izin veren sensin. Seni üzmesine izin veren sensin. Şimdi git aynaya bak ve kendinden bunun için özür dile.
12 Yorumla- +1 yıl
Hah aynısını bende dedim
Bak siz Ayrılalı bir buçuk ay olmuş ama o bir buçuk ayda sen ağlıyormuşsun o Gidip başkasını bulmuş ve sizin birlikte döşediğiniz Hazırladığınız evi O hiç umursamaz bisekilde gidip Başka kızla yaşıyor yani sen nasıl bir karaktersiz y*vşağın Biriyle sevgili olduysan bu senin suçun sevgili olacağın kişi iyi seçmen gerekiyordu. seni cinsel manada da kullandiysa zaten
O kişi alacağını almış zaten Başkasına gideceği belli - +1 yıl
O insanı da, bu kızımızı da yargılamıyorum ve kimsenin hakkında kötü kelime etmek istemiyorum. Yargılamak yaratıcıya mahsus bir durum. Bir hikaye vardır bilir misin? Adamın biri ömrü boyunca ayyaş ayyaş sokaklarda geziyor ve Allâh yazılı bir kağıdı evinin en üst köşesine koyduğu için cennetlik oluyor. Kimin gerçek kudrete sahip olduğunu bilemeyiz bu yüzden. Bu dünya imtihan dünyası. İmtihanlara nasıl karşılık verdiğin ise senin yaşam amacını sorgular. Bu dünyada cenneti yaşamak istiyorsan, içine dön ve huzuru sağla. Başka bir açıklaması yok.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1,5 ayda yeni birini bulan ve evinde onunla uyuyan insan zaten yanlış insandır. Acı cekeceksin normal ama bu da gececek. Bir gün uyanacaksin ve bir bakmışsın unutmuşsun. Ölüm acısına bile alışıyor kabulleniyor insan bu ne ki. Sadece zaman
10 Yorumla
+1 yılEden bulur merak etme :) kimsenin yanina kaldigini gormedim ben bugune kadar.. sen kendini toparlamaya bak gerisini boş ver
10 Yorumla
+1 yılHiç üzülme gerçekten Allah yaşattığını yaşatıyor ben şahit oldum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılGeçmiş olsun gözlerim doldu okurken çok kötü evet ama geçecek gerçekten bak geçecek o geri dönecek sana sen sakın affetme sana bunu yaşatanı affetme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOff seni çok iyi anlıyorum yaşamadım ama anlıyorum muhakkakki çok acı çekiyorsundur üzülme de demicem ağlamadan geçmicek ağla içini boşalt ama birgün geçecek ve bu yaşadığın büyük acı sonrası daha da güçleneceksin lütfen kendini bırakma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl takiyosunuz bu kadar yaa güzel şeyler yasamissin bitmiş yok onla uyuyo yok onu seviyo bu kadar neyini takiyosunuz anlamiyom ki benim umrumda olmaz hepsi süslenip gezmeme bakar beni düşünmeyeni ben niye düşüneyim..
00 Yorumla
+1 yılEe nolmuş bu olayı ben yaşasam maks 15 dk da unuturum mk
036 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yaa nasıl nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz?
- +1 yıl
Yemin ederim 16 . Dakka ibrahim abimi arar ım midye bira yaparız unuturum
- +1 yıl
Allah aşkına be bunun sırrı lütfen verin ben de unutayım. Düşünmeyim kendimi heba etmeyim
- +1 yıl
Hayatı ciddiye almayın dünya bir yansıma gezegendir her şey ilüzyondan ibaret
Soran+1 yıl@sütlüçikolatalı erkek bunlar Allah aşkına yaşadığımdan biliyorum şaşırma yani bak direkt başka kıza gitti
- +1 yıl
Gerçekten nankörler ne sevgi ne ilgi hakkediyorlar
Soran+1 yıl@sütlüçikolatalı bırak Allah aşkına bunlar ne sevmeyi bilir ne sevilmeyi
- +1 yıl
Iluzyonmuş yokk daha neler yeni yeni şeyler üretiliyor popodan
- +1 yıl
Koy geçç koyy geççç hayatına tadına varın kızlarrrr göbek atın bol bol oynayın
- +1 yıl
Öyle bir üzülüyoruz ki emeklerim zamanım yıllarim ve bir daha kimseyi sevmemeyi güvenmemeyi bırakıyor geri de ellerimle ördüğüm duvarımı paramparça ediyor. İşte bunlar bile üzülmeye sebep
- +1 yıl
İşte lisans mezunu kadın farkı sen adamsınnn
- +1 yıl
Yaa bura da zaten merak konusu olan böyle bir ihaneti nasıl unutabiliyorsun? Lisansla ön lisansla ne alakası var bunun heyy kardeşim
Soran+1 yıl@sütlüçikolatalı ben bu soruyu nasil silebilir çok sabrım sınanıyor
- +1 yıl
Zeki kadın anladi ne hemen ne demek istediğimi siz lise mezunları dövdünüz beni anneme söylücem sizi
- +1 yıl
Ulan bugün toplu Erkoo baskı günü mü yargılar hava da uçuşuyor
- +1 yıl
Suss lise mezunuu🥹🥹
- +1 yıl
Sil gitsin kız soruyu profiline gidip üç noktaya basıp bağı kopar demek yeterli olur
- +1 yıl
Yaa lisans mezunu dediğin kadın altınlarım az mı çok mu sorusu soruyor ne mana senin kafaaa
- +1 yıl
Ayriyetten lise mezunu olmak kötü değil
- +1 yıl
Nereden geldiğini unutma hepimizin annesi babası anadolu yerlisi ilkokul çıkışlı ya da okuma yazması yok gör görme insanları
- +1 yıl
Hor
- +1 yıl
Yarım altın 2 çeyreği var kadının ne güzel işte sen naptın bakalım
- +1 yıl
Jajajsj ayaklarının üstünde duran 24 yaşında altın smda arabası olan bi kadınım
- +1 yıl
Kendi kendime altın gümüş hediye alıyorum
- +1 yıl
Eklemem gerekirse de güzel fit ve çıtırım daha ne olsun
- +1 yıl
Ya senn babasının gururu anlat dinleyelim yalanları
- +1 yıl
Benim sigortam var lan sigortamm sigortalı işde çalışıyom benn haydi ağla bakalım şimdi
- +1 yıl
Şaka mısın sen ya hsjsjjs
- +1 yıl
Acılarını şakaya vuran bi genç geçmiş olsun
- +1 yıl
Ayriyetten bi kadına lan denmez çok ayıp kabasın
- +1 yıl
Ohh asgeri ücret alıyom aysonu gelmiyoo ohhh kudur
- +1 yıl
Aferin ablam ne güzel maşallah nw kadar yeteneklisin
- +1 yıl
Ben narsist bı manyakla savaş verdin en sonunda kuzenimle konuştular baya kötü oldum çok kilo verdim ama sonra ne oluyor bilmiyor musun ne gerek varmış ya ciğeri beş para etmez bir adam için dedim şimdi hiçbir Allah'ın kulu beni üzemez kızlar emin olun bir yerden sonra hayat çok güzelleşiyor emin olun bi erkek onlar yok memlekette dolu emin olun iyiside çok var siz iyilere denk gelirsiniz inşallah
- +1 yıl
Hahaha aynen bunlarla anca dalga geçilir zaten 😉😉😂
+1 yılGel bende bitane egzozlu kartal var bitane de motor var motoru sen al sabaha kadar uyutmayalım onları🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısını yaşadım evlencektik boyasını ve duvar kağıtlarını üniteye ben seçmiştim ve temizlemesi koca gün dün gece gördüm nişanlanmış haram olsun inşallah benim yaptığım düzenlediğimiz o evde bir yuva kuramaz seni anlıyorum çok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı şeyi yaşadım tıpa tıp aynı evini temizledim eşyalarına kadar birlikte seçtik yemekler yapıp götürdüm aldatıldım o evde o kızla benim emeklerimin üzerinde yattılar ben ağlarken
10 Yorumla
+1 yılEşyaları iste ve sat evi boşaltmasını iste evi bas camları kır evi yakmalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok iyi anlıyorum ve üzülüyorum birilerininde bunları yaşamış olmasına. belki hayat birdaha bunlar olmasın diye bazı şeylerin devam etmesine izin vermiyordur diyorum hep
10 Yorumla
+1 yılŞöyle derin bir nefes aldım ve geri verirken nefesi içim burkuldu, empati yaptim
Ve ne söylecek bir şeyim var ne de teselli edecek cumlem
Ama öyle veya böyle geçecek40 YorumlaOhoo ben iç mimarım ben napayım ben hep başkalarının seviştiği evleri diziyorum :D :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen yoluna ben yoluna de geç ya hayat böyle bir şey
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Zor birdurum bence konuş anlarasa tabii anlayışlı birimi peki
00 YorumlaEvlenmeden evli gibi yaşayıp davranırsan sonuçları ağır olur tabi
00 Yorumla
+1 yılInsanlari anlamiyorum. Kendilerine guvenilmesini bekliyolar ama bunun icin hicbi caba gostermiyolar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah onu bildiği gibi yapsın senin döktüğün her göz yaşı ondan acı acı çıksın inşallah seni çok iyi anlıyorum ve ben hakkımı bana yaşatana helal etmedim sende etme
00 Yorumla
+1 yılBoş ver umursama yanlış yapan eninde sonunda cezasını bulur. Sen yoluna bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılKızlar hiç samimi gelmiyor artık eminim konu çok farklı sadece gizleyip onları anlatmıyorsun
00 Yorumla
+1 yılUmarım karşına onu unutturacak ve seni çok mutlu edecek biri çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen 4 yillik ilişkimi, sırf hayallerimi yaşamama izin vermediği ve beni boğarcasına kısıtladigi için bitirdim. Canımdan çok seviyordum hala da seviyorum ancak kimse benim hayatıma köleymişim gibi müdahale edemez boş ver böylesi daha hayırlıymis alışıyorsun bir zaman sonra biz ayrılalı 2 gün önce 1 yıl oldu
00 Yorumla
+1 yılAllah ıslah etsin sana da sanırlar versin pislik herif ne kötü vicdansız insanlar
00 Yorumla
+1 yıl1,5 yıl sevgili kalıp evlenmemen senin hatan
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evini birlikte dizmiştik, şimdi ise bir başkasıyla sevgili ve birlikte dizdiğimiz evde birlikte uyuyorlar. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler