AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Kiralık katil tut ve işini bitir🤦♂️
Şaka şaka cebine esrar koy polise şikayet et😁
Uhaaa
O da çeker merak etme, tecrübeyle sabit
Bazı insanlar çok garip bana hakaret ediyorlar
Sörf böyle bir şey yaşadım diye insanlar niye bu kadar kötü?
Sana hakaret mi ediyorlar? Sebep ne ki soru sormak mi
Kocanız olmayan adamlarla sevgili adı altında dost hayatı yaşarsanız, bir süre sonra tekmeyi böyle vururlar ama akıllanmazsınız da. Kullanılmak hoşunuza gidiyor.(bir kadının yorumu)
Bekara eş boşamak kolay derler, dışarıdan konuşmak yargılamak hoşlarına gidiyor ama insan nerede ne zaman ne yaşayacağını bilemiyor, doğru veya yanlış hayat herkesin kendi hayatı, belki de kiskaniyorlar yani 🙂
Bu minvaldeki erkekler hep kazanıyor. Keşke bende böyle kötü kalpli birisi olabilsem. :)
Her bir mobilyanın üzerinde saatlerce sevişiceklerr belki o kadının dölleri o mobilyalarda oynayıp büyüyücekler 🥰
Puhahaha
Küçücük yaşınızda boyunuzdan büyük işlere kalkışmayın sonu böyle olmaz
Küçücük boyum mu koskoca kız oldum ne küçüğü
18-24 arası biri için fazla kendini yukarılarda sanıyorsun ondan dolayı da hep hayal kırıklığı yaşıyorsun. İnsanlarla ilgili toysun..
Kendimi yukarıda falan sanmıyorum ve vbenim hayatımdaki tek kötü sey de bu değil hanımefendi siz 30 yaşındasınızdır ama benim yaşadıklarımı benim yaşım da değil 30 yaşında yaşamışsınızdır bir kadınsınız ve acımı küçümseyip öyle yapmasaydın böyle olur tarzı cümleler kuruyorsunuz. Sanırım benim yaşımda baya akıllıydınız akıl verdiginize göre.
Ben her zaman akıllı ve çok yönlü biri oldum bu doğru. Çevremde de çok insan gördüm gözlemledim herkesin hayatı kendisine zor derdi kendisine büyük.
İnsanlar nikahlı eşlerine güvenmiyor ama sizler daha yirmili yaşların başında kocanız bile olmayan ufaklıkşara bel bağlayıp onlarca şey yapıyorsunuz… üzgünüm bu senin de hatan onun da ailenin de…
Biriyle nikahlı olmak imza atmak demek. O insanla nişanlandın diye güvenilir biri anlamına gelmek demek degildir ki. Hayır yani burada bir abla ya da bir anne olarak bana , gerçekten yaşadığın kötü seylermis demek yerine bana onu yapmasaydın böyle olurdu diyorsunuz. Tamam da yaşandı ve bitti yani şu an ne yapılabilir ki?
Yaşadığın kötü şeyler bu doğru ama soruyu açan sensin, görüş isteyen sensin… kafanda belli cvp lar oluşturarak konu açmak da anlamsız.
Bir laf vardır ‘olmuş ile ölmüşe çare yok’ diye. Doğru yalanmış ve bitmiş. Buradan çıkarman gereken dersler var aslında ama sen sadece teselli istediğin için sana uymayacak gibi neyse hakkında hayırlısı diyelim..
Ablacım sen görüş paylaşmıyorsun ki burada bana sövüyorsun? Yok işte o yaşta bu mu olur falan saçmalığa bak. Ben bana yaptıklarımla değil bu olaydan sonra nasıl kendime gelebilirim diye milletten görüş bekliyorum bana sövün diye değil ne garip insanlar var ya acayip bir acayip garipsiniz sende yorum yapma birdahakine
Sana mı sönmüşüz ahahah evet ben de senin garip biri olduğunu düşünüyorum. Hani yazılı iletişim kurmasak inanırlar dediklerine de Allah’tan belli yorumlarım. Senle ilgili başka bir düşüncem de işine gelmeyen durumlarda karşındaki insanları suçlu durumuna düşürmeye çalışan birisin. Belki de ev dizmek adı altında yamanmaya çalıştın sevgilin gerçek yüzünü gördü ve seni terk etti 😄 al gerçek bir yorum umarım yardımcı olöuştur 😄😄😄
Kocanız olmayan adamlarla sevgili adı altında dost hayatı yaşarsanız, bir süre sonra tekmeyi böyle vururlar ama akıllanmazsınız da. Kullanılmak hoşunuza gidiyor.
sizin genelinizde problem var. Terbiyesizsiniz kınadığınız her şeyi yaşıyorsunuz ve burada bana hepiniz ahlak bekçisi kesiliyorsunuz. En edepli sensin dilerim sende böyle bir şey yaşarsın ve bir tekme de sana vururlar. Zaten hep sizin gibi kadınlar bu şekilde konuşarak erkeklerin bir tarafını kaldırıyor. İçiniz kötü sizin. İnsanların bu tarz ilişkileriyle insanların karakterine laf ediyorsunuz ve ağır konuşuyorsunuz sen kimsin ki ve beni nerden tanıyorsun? kullanılmak hoşuma mi gitmiş derken? İlişkimiz de böyle bir şey yaşamadık sayın artık hanımefendi mi diyim yoksa kendi adınızı kendiniz mi koyarsınız bilmiyorum.
Bir de kocanız diyor sende bir gün biriyle evleniceksin ve kim olduğunu asla bilemezsin bir gün evlendin ve bir baktın ve benim gibi bir olay yaşadın ne yapacaksın ne diyeceksin? Demek ki neymiş her şey imza atmakla ilgili değilmiş bu adam yine aynı adam
Senin kocan olmayan bir adamın evinde ne işin var. Ne ev dizmesi, ne eşyası, ne yaşıyorsun? Madem seviyor gelir aslanlar gibi ailenin karsısına çıkar, seninle evlenir, sonra eşyanı da seçersin, evi de dizersin. Bu kadar sinirlenmeye gerek yok
Ortada nikah yok, adam bişeyin değil, gidip adamla ev diziyorsun sanki karısıymış gibi. Adam seni kullanıp atmış. Yarın o kızı kullanır onuda atar. Hâlâ akillanmak yerine yaptığını savunuyorsun. Sen bu kafayla daha çok ağlarsın. Baban da diyordur şimdi bir kızım var diye. Yazık o babaya.
Soruyu sessize alayım da bildirim gelmesin. Kendi kendine yaz kendi kendine konuş. Ahlak, edep, onur, namus yoksa ben ne desem boş. Sana iyi ev dizmeler
Bu dünyadaki tek namuslu tek edepli tek onurlu tek haysiyetli karakterli sensin ablacım. Ben yaptığım hiçbir şeyi savunmuyorum ama hayatımda ben ilk defa böyle bir şey yaşadım evini dizme olayına gelirse yeni ev eşyası almadık ayrıca evlenmeyi de düşünüyorduk ama maalsef ki bazı insanları tanıyamıyoruz hayatta he işte o noktada kadar diyoruz. Dilerim senin babanda seninle gurur duyuyordur. Büyük lokma ye büyük konuşma derler ben bunu ilk defa yaşadım ama sen daha yaşamadın bak bakalım dünya nasıl dönüyor? Hayır yani senin anlamadığın bir şey daha var bh adamla evlendim diyelim bu adam yine aynı adam aynı şeyi yaşasam ne diyebilirsin diyorum ahahah bana burdan onurdan namustan bahsediyor? Sen beni nerden tanıyorsun? onurumu gurumu nerdne biliyorsun da böyle konuşabiliyorsun? Hadsizlik diz boyu yaşamadan öğrenemezsin dilerim yaşarsın ama ve bir gün de hayat sana şunu der bir tekme de sen yedin geçmiş olsun şimdiden.
Seni çok iyi anlıyorum gerçekten en iyi bence ben anlarım göğüsün daralıyor miden yemek almıyor bayılıyorsun ama yemin ederim geçecek sabret güçlü dur yoluna bak
Sevgililer ayni evde mi yasiyor, al iste zina butun kötülüklerin anası
Çok acı bişey geçmiş olsun öncelikle insan zamanla alışıyor merak etme.
Şimdi duyguların yoğun diye böylesin zamanla birgün başka birini seveceksin ve iyi ki onunla olmamıs diyeceksin
O na dert olmayan şeyler sen neden kendine dert ediyorsun hayatın sana getireceği güzellere odanlan
Hiç bir şey yapma ne yapacaksın olan olmuş biten bitmiş
Git eşyalarını al paran gitmiş kafayı mı yedin git bas o evi
Erkekler senin gibi kızları ciddiye alıp ciddi düşünmez çünkü kolay lokmasın
Hiç de kolay lokma falan değilim saçmalığa bak. Benim gibi kızlar derken? Beni nerden tanıyorsun ki harbi bu sitedeki bir kesim de ciddi problemler var. Beni nerden tanıyorsun sen ya siz normal bir insanı ciddiye almıyorsunuz ki bana bir de utanmaz kolay lokması diyor beni bir tanı bakalım kim kimi yutamıyor
Evde kalmışsın her şeyi yaşamışsın senin gibi basit lokmayla kim niye evlensin ahlaksız
Şu an buradaki tek ahlaksız sensin terbiyesiz seni! Basit lokma olan da sensin sizin gibi cahilleri kim ne yapsın hepiniz aynısınız daha kendi isminde meymenet yok yazma bana yoksa seni şikayet ederim terbiyesiz sana mı kaldı benim yaşantım? onca insan evleniyor boşanıyor, yaşıyor böyle şeyler ki sende yaşadığına eminim burada erkeğim diye dolaşıyorsun da senin ne olduğun da belli değil
@singleelliot kolay lokmaymış sen kimsin ki bu şekilde yargılayabiliyorsun. Kız bu ilişki için elinden geleni yapmış ama o erkek müspettesi o kadar hak etmemiş ki o eve bi kız almayı kendi karakterine yedirmiş. Allah kınayanın da başına verir, bu kızın yaşadığı tramvayı sarsıntıyı ahı da o karaktersiz * yanına bırakmaz
Erkekler senin gibi aptalı napsın aq kör mü silktirmeseydin
@sütlüçikolatalı kınamadım aynı şeyi bende yapardım napıyım evlenmeden veren kızı ben evlenince versin evleneyim bende
Evlenen boşananlar senin gibi zina mı işliyor
Ne kadar kötü bir düşünce inan o kızın yerinde olmak istemezsin. Sevdiğimiz adama inanıyoruz güveniyoruz ama o yarı yolda bırakıyor. Kendisi her haltı yiyip bekareti olan kız istiyorsunuz ama unutma ki herkes kalbinin ekmeğini yer bekareti var diye inandığın insanın ne haltlar yediğini inan bilmek istemezsin. O yüzden büyük konuşma Allah kalbine göre senin gibi birisine versin sana
@sütlüçikolatalı allah sevdiğin güvendiğin biriyle yap mı diyor bahaneye bak yaw
Kız için kötü durumdur tabi ki bişey diyemem
Bak bu bahane değil. Allahını ne dediğini biz de biliyoruz emir yasak zina her şeyin farkındayız. Ama ya sevdiğin insan seni bundan vurup vicdan yaptiriyorsa ya da sen istemediğin halde sahip olmaya kalkiyorsa? Lütfen sadece kızlara suç bulma bizim annelik vizdan duygumuz size göre baskın oluyor ve sevdiğimiz adama sonsuz güvenmeyi seçiyoruz. Ama karşımızda öyle bi karaktersiz adam oluyor ki farkına varamiyoruz
@sütlüçikolatalı yani sevdiğin adam için allahı terk ediyorsun?
Çok yazık cidden üzüldüm şu an
Tövbe yaa haşa öyle bir şey yok tabi ki. İnşallah yaşadıklarımızın acısı o insanlardan çıkar. Allah hepimizin yardımcı olsun en büyük affedici o dur kullarını yargılamaz, İnşallah hepimize hidayet verir
@sütlüçikolatalı zina yapmışsın bu büyük günahlardan birisi siz kızlar böyle kolay lokma olduktan sonra erkekler neden sapık abaza diye sorgulamayın eski kadınlar nikahsız olarak sevgili bile yapmazdı
Kaç yaşındasın sen henüz hayattın getirdikleriyle pek karşılaşmamış gibisin. Eski kadınlar evet yapmazdı. Ama şimdiki erkeklerin de eski erkeklerle kıyaslanamaz bile seviyorum diyor 10 kişiyle görüşüyor, kızın parasını yiyor, evleneceğim diyor nişanlıyken terk ediyor, sen benim helalimsin diyemiyor ki daha pavyonda da barlar da gezenleri saymıyorum erkeğim diye geçinip gizli gay olanları saymıyorum bile. Kadınlara bağlamayın her olayı bu toplumsal bir sorun haline geldi Lut kavmi açık yapıyordu helak oldu tek farkımız şimdi ki zaman da 4 duvar arasında yapılıyor helak olacağız.
Evet tam olarak hakaret ettiğinden dolayı ablam avukat seni onla görüştürcem bak bakalım sana şu an kim bela.
@sütlüçikolatalı beni savunduğun teşekkür ederim bu tarz insanlara istediğimiz kadar laf anlatalım bunların kafası basmıyor. Oyuzden yorum yapmiycam Allaha havale ediyorum hepsini. Herkes çünkü dindar yani zaten bana burada dinden zinadan bahsediyor bana da küfür ediyor kimse kimsenin Allah ile olan ilişkisini bilemez. mesela ben bu çocuğundan şüphe ediyorum genel olarak bir problemi var insanlara saldırmak gibi
boş ver öyle şeylere gerek yok burası bi platform iyi ya da kötü eleştiriyi kabul etmez zorundayız insanları iyi söyle diye zorlayamazsın o da kendince haklı. biz de kendi pencerimzden baktığımızda haklıyız
@sütlüçikolatalı valla kendince haklı falan değil. Bana hakaret etme hakkı yok evet burası bir platform ve herkes saygılı olmak zorunda!
En güzeli Allaha havale etmek. Sana benzer bi durumun içindeyim ben de seni çok iyi anlıyorum sohbet etmek istersen konuşabiliriz
@sütlüçikolatalı olur zaten arkadaşlara ihtiyacım var :(
Yazabilirsin
Ha bu arada bu terbiyesizlikle temiz bir kızın seni alacağını zannediyorsan rüyanda görürsün temiz bir kadın senin gibi terbiyesiz vicdansız ahlak bekçiliği yapan ama asla uymayan bir adamı ne yapsın dimi? Benimle uğraşma
@sütlüçikolatalı ben bu çocuğa bilendim
Valla benim söyleyecek lafım kalmadı. Ki ne kadar konuşursak konuşalım onun doğrusu farklı. Şükürler olsun ki şeriat olan bir yerde yaşamıyoruz yoksa bizi diri diri gömerdi böylesi
@sütlüçikolatalı ya bu erkeklerin hepsi bizden daha kötü şeyler yaşayıp bir de temiz kız arıyoruz falan diyorlar? biriyle ilişkiye girmek sen pissin anlamına mı geliyor saçmalığa bak cahillik diz boyu akıl tutulması yemin ediyorum. Bana bir de kendini şey yaptırmasaydın diyor ahahah öyle bir şey yaptığımı nerden biliyor ki? Nerden biliyor yani?
Çünkü sadece akılları ora da yaparsın da kimseyi ilgilendirmez ki benim çevremde kapalı dindar kızların yaptıklarını anlatsam kafayı yersin ama konuşmaya gelince açıklar verici kapalılar namuslu. Kendi ahlaksızları hic yokmuş gini başka karı kıza bakmak helalmiş gibi.
@sütlüçikolatalı adamın ettiği küfürlere bak sence bu normal bir insanın hareketi mi? Bana demediği şey kalmamış ama kendisinin ne olduğu da belli!
Adım kadar eminim şimdi geldiğinde namusumuza bi ton laf edecek. Allaha havale edecek tanımadan yargılamalar ne yaşadığımızı bilmeden şuursuzca suçlamaları olacak.
@sütlüçikolatalı engelledim rüyasında eder artık
İyi yapmışsın parazit
Kim o ya bizi yargılıyor? Kimki 20 yaşında ne olduğu belirsiz insan mı o da belli değil bana ahlak dersi veriyor ahlak dersi verecek son kişi bile değil çok komik
Kendisi namaz kılıp kuran okuması gerektiği yerde bana laf yetiştiriyor üstelik bana zinadan bahsediyor. Bu nasıl bir dindarlık bir de küfür ediyor pardon pardon?
Dindarlığı kalkan olarak kullanıyor. Senin adamla yaşadığın falan yok ama günahını aldı elbet o da bu kafar kötü niyetliyken önüne kötü insanlar çıkar. boş ver dengesiz çok aşağı Yorumlarda da var
Cahillikse neden müslümansınız neden Allah'a inanıyorsunuz?
Evde kalıp onca şey yaşadık diyorsun kim olsa zina ettiğini düşünür soran
Aile ve baba sevgisi görmemek bazılarını basitleştiriyor demek ki sevdiğim için zina bile ederim güvendiysem ne demek?
Kimsenin dini hayatı seni alakadar etmez. Ben ne yaşarsam tüm günahlar bana yazılıyor bak mesela bana küfür ettin onlar da sana yazıldı. Bu kadar dindarlar bu platforma girmeyeceksin gelip benim soruma görüş paylaşma mümkünse çünkü ben gerçekten şu an sınırdayım patlamamamak için. Beni daha fazla sinirlendirme bela mısın nesin sen? sanane oğlum sanane? SANANE aile sevgisinin arkasına sığındığımı hatırlamıyorum? Ne anlatıyor bu ya yazma gerçekten bu isler ciddi yollara giriyor beni delirtme
İslam'a inanmak zorunda değilsin zoruna gidiyorsa biliyor musun ki zaten kafirden pek farkın kalmamış siz böyle ucuz mal olduktan sonra biz erkeklerin sırtı yere gelmez işimize gelir valla ne diyim halbuki kolay kız olmanı eleştirdim başka erkek olsa * . cılık uğruna boş ver yeni birini bul onla yap derdi
O kadar erkek düşkünü oldu ki yeni nesil kızlar artık ilk adımı bile atar oldunuz valla ne diyim keşke zor soğuk nevale kadınlar hala var olsalardı
Siz erkeklerin sırtı yere gelmez mi oturdum senin adına kahkaha atıyorum. Sizin sırtınız öyle bir yere gelir ki yaradan her şeyi duyuyor ve görüyor. Ve kimseye yapmadığıma dair burada kanıtlama gibi bir yükümlülüğüm yok ama az kaldı ben bir hacker im seni bulurum. Ablam da avukat onla görüşürsün sana hakaret davası açarım bence kaşınma artık sen yoluna ben yoluma
Evlilik vermekten ibaret mi knk beynin hiç çalışmıyo bide sen bi kızla evlenicen he
Para senden de ki çıktı oyleyse sereffsizdrr
1.5 ayda birini bulmuş vay be
Ulan ya ben bile üzüldüm seni düşünemiyorum
Kime niyet kime kısmet..
O seni kaybetmiş şansına küssün
Takma kafana önüne daha kimler çıkar
Çivi çivi söker başka sevgili yap
Önüne bak seni istemeyeni sen hiç isteme
Zamanla gececek ne yazikki
Kaybedecek biseyin yoksa git bıçakla
Artık bir şey yapamazssin
Neden ayrildiniz
Kalpsizmiş umarım yaşattığını yaşamadan ölmez
Kıyamam sana ya🥺 ne diyeceğimi bilemedim
Çok sevmek yanlışmış.
Hayir bos verme diyemem buna içini boşalt
Dayanabilirsen dayan ali cabbo
Of çok kötü gerçekten
yeni ev diz onuda yardıma çağır
Kuzum benim ya ne güzel sevmişsin.
Merak etme ahın tutar. Ayrıca neden ayrıldı?
Başka kız icin seni terk eden o kızı da başkası için terk eder. Otur kına yak. Ya cocugun olunca terk etseydi daha mı iyiydi? Vallahi otur kına yak oyna.
Çok haklısın ya kıyamam
Üzülsen ne kazanacaksın? Kendi hayatına odaklan
Yapacak bir şey yok, insanlık hali bu.
Erkek milleti değil mi çoğunun canı cehenneme
Yok artık şok oldum cidden çok zor 😢
Çocuk tıp mi okuyordu
Hayır mühendis
Bosanirken bsiey almadin
Niye ayrıldınız peki okadar seviyorsan
O ayrıldı başka kız için
Yaşlarınız kac peki
Bir erkek durduk yere mutlu bir iliskisini bırakıp ayrılmaz ama
Çok tartışıyorduk çünkü o bir srkadasi vasıtasıyla bir kızla tanışmış Bende ona neden bu kızın fotoğraflarını beğeniyorsun dediğimde öylesine demişti sonra begnmeyi bırakmıştı. Ne olduysa tekrardan başladı beğenmeye ve sorun şu ki kızın en yakın arkadaşı (ortak arkadaşı) bile bu kızın fotoğrafını begenmiyor bana sen beni yonetemezsin dedi
Sen de kıskandın kısıtladın onu üstüne gittin çok
Ne kadar süredir berabersiniz ve yaşlarınız kaç peki
23 24, 1 yıl 1 ay
Peki evini nasıl dizdiniz onu anlamadım bekar evinemi taşındı eşyayı sizmi aldınız
Aynı evdemi yaşıyordunuz
Ev arkadaşıyla taşınıyorlardı tüm eşyalarını 5. Kata kadar asansör olmadan yukarı çıkardık dimdik evi temizledik. Ben internetleri olsun diye sırf ise gidiyor diye teknisyeni bekledim baya bir saat neler neler... kime değer verdiysek bozuldu
Ben hayatımda ilk defa biriyle aynı evde yaşadım evet
Nasıl yani evde kaç kişi yaşıyordu
Ne kadar süre aynı evde yaşadınız
Ev arkadaşı vardı o sevgilisinde kalıyordu Bende onda kalıyordum 1 yıl 1 ay aynı evde yaşadık
Seninde eşyan var mı o evde kendi paranla aldığın
Var tabi benim eşyamı
Kendi aldığın eşyalar noldu aldınmı geri
Ve sen nerde kalıyorsun şu an
Ben memleketime döndüm öğrenciydim. Eşyalarımı almadım birdaha hiç görüşmedik
Gidip alsana eşyalarını
🥲🥲🥲
İstersen derstleşebiliriz
Unutacaksın
Zor bir durum
Bukadar detaylı düşünürsen üzülürsün tabi
Aşk acısı zordur aynisininyasadim sayılır bilirim