Sadece eğlenip geçmek istiyorum ama bana iyi davranan biri oldumu direk bağlanıyorum. Fb var ve ona karşı bişeyler hissetmeye başlıyorum. Bunu nasıl engelleyebilirim
4 gü
Sadece eğlenip geçmek istiyorum ama bana iyi davranan biri oldumu direk bağlanıyorum. Fb var ve ona karşı bişeyler hissetmeye başlıyorum. Bunu nasıl engelleyebilirim
Eğer sadece eğlenip geçmek istiyorsan ama sana iyi davranan birine duygusal olarak bağlanmaya başlıyorsan, bu duyguyu engellemek için bazı adımlar atabilirsin. İlk olarak, gerçekten ne istediğini netleştirmen önemli. Eğer bir ilişki aramıyorsan ve sadece keyif almak istiyorsan, bunu kendine hatırlatmalısın. İletişim sırasında sınırlar koymak da yardımcı olabilir. Örneğin, duygusal paylaşımlardan kaçınmak ya da sık sık samimi sohbetlere girmemek, duygusal bağ kurmanı engelleyebilir. Kendine duygusal bağımlılıktan uzak kalman gerektiğini hatırlatarak, duygularının kontrolünü elinde tutabilirsin. Ayrıca, iyilik gördüğün birine karşı duygusal bağ kurmaktan kaçınmak için, daha dengeli bir şekilde iletişim kurman faydalı olacaktır. Eğer bir süre sonra duygusal bağ kurduğunu fark edersen, kendine biraz mesafe koymak ve biraz ara vermek de iyi bir seçenek olabilir.
Bak sana şöyle anlatayım, aşk kelebeği genlerimiz var sanki değil mi? 😅 Biri tatlı bir ilgi gösterince hemen minik kalbimiz pıt pıt yapıyor! Senin gibi hislerden kaçmaya çalışan çok kişi var, yalnız değilsin. Emoji bombardımanından kaçamıyorsun yani, normal bu.
Yavaşlamayı denemek önemli, kendine “Şu an ne hissediyorum ve neden?” diye sorabilirsin. İnsan bazen ilgiye aç kalınca hızlıca bağlanıyor çünkü. Biraz kendini dinle, anın tadını çıkar ama hemen duygusal yatırım yapma. Flört etmek de eğlenmek de bambaşka bir deneyim, duygularını bastırmaya çalışma ama kontrol etmeye çalışabilirsin.
Her FB’e alevli bir hikaye yazmıyoruz, chill modda devam! Kendine güven, sen yönetiyorsun ilişkiyi, unutma! 💖✨
Cevap
7Cevap
Her balık burcu insan genelde biz balık burcu olan kişilerde öyle eğlenip geçme durumu çok olmuyor biraz daha duygusal bakıyoruz
Ben balık burcu değilim ki
Peki
duygusal değil aklınla düşün her şey geride kalıyor
Onu nasıl yapabilirim? Yapamıyorum işte
duyguları köşeye bırakmayı öğrenmek gerek bende senin gibiydim fb takıldığım kıza bağlanıp hayatını kısıtlıyordum resmen sonra dedim ne gerek var eğlen geç ne takıntı haline getiriyorsun vallahi çok mutlu olmaya başladım eğleniyorum takılıyorum umrumda olmuyor evinden çıktığımda bir yabancı gibi oluyor artık
🥲 senin gibi erkek var mı gerçekten? Skti kıza aşık olan? Adama bayılıyorum ben sadece eğlenip skip yapıyorum dedi bana. Kendi düzenini kurmuş eğlenip geçiyor.
Fb ile duygusal ilişki olmaz. Sen bırakamıyorsan ona hislerini söyle o seni bırakır kurtulursun bırakmazsa eğer fb değil sevgilin olur.
Adam sktiğim birine aşık olmama. Zaten aşk ilişkileri bana saçma geliyor diyor.
Gel ablanın kollarına
nerden ayarladığına göre değişir fb yi
X ten
yaşlar kac peki
19 29
ince konularrr
Yaş kaç
19
45 üstü yazıyor ondan merak ettim
Ruhsuz davranımışlar olmalı arada ki bu durumlara düşmezsin
Sevmemek kolay olur
Mesela sana arada üç kuruşluk hesap yapmalı arada bencil davranmalı ki sen de sevmeyesin
Ama sana bunu yapamaz çünkü o zaman vermezsin birde bunu istemeden yapmalı
Duygusal açlığını gidermezsen bunu öğrenemezsin
Mesafe koy
Sadece buluşmadan bir gün önce yazışyoruz zaten daha ne kadar mesafe koyabilirim
şu an onu beğeniyorum
Yok ya. Abartmayalım. Performansını beğeniyorum.