+1 yılAşk acısını geçirmek , geçirmek istemekle mümkün olan bir şey değil ne yazık ki. Acı da aşk kadar doğal bir duygudur , aşkın doğal sonucudur. Öncelikle bu acıyı reddedip ben iyiyim moduna girmemelisin , emin ol arkadaşlarınla alemlere de aksan şehir de değiştirsen güçlü de görünmeye çalışsan gece başını yastığa koyduğunda yine aynı acının aynı yerde durduğunu fark edeceksin. Öncelikle o acıyı kabul etmeli , sonuna kadar yaşamalı ve aşmalısın. Harici hiçbir tavsiyeye ihtiyacın yok, kendi kendini yönetebilirsin. Acı çeken veya ağlayan insan güçsüz değildir. Aksine evrenin ona verdiği problemi aşmaya çalıştığı için güçlü olan acı çekenin ta kendisidir. Acını sonuna kadar yaşa, kafanda hallet , ne kadar zaman alırsa alsın yaşa ve bitir. Yaşamadan aşamayacaksın , aşılmıyor. İnan bana dibine kadar yaşayıp yüzeye çıktığında onun için çektiğin acılar sana saçma gelecek. Çünkü bitirmiş olacaksin onu. Sen bunların aksini yapıp hayatın akışına kapılıp sana bahşedilen acıyı reddedersen , aşk acısı yıldızlı bir gecede ayın senin peşini bırakmamasıyla eşdeğer olacak. Hallettiğinde kendine çok saygı duyacaksın 🤍
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAcı çekmeme gibi bir ihtimalin yok ki aşk bu sevindirdiği kadar canını da yakacak. Adı aşk diye her şey güllük gülistanlık mı olacak hayır aşık olduğumuzla kalacağız işte iyi de olabilir kötü de ama aşk işte dikenli olsada bu yolda yürümek o kadar güzel ki..
00 Yorumla
1. Aşk acısı çekmemek için duygusal sağlığınıza özen göstermek önemlidir. Kendinize zaman tanıyın, hobilerinize odaklanın ve destek alabileceğiniz arkadaşlarınızla iletişim kurun. İletişim becerilerinizi geliştirmek için açık ve dürüst konuşmaya çalışın, empati kurun ve karşılıklı anlayışa önem verin.
2. Uzak mesafede birini sevmek ve utangaç olmak zorlayıcı olabilir, ancak iletişim kurma konusunda adımlar atabilirsin. Sadece samimi ve içten bir şekilde kendini ifade etmeye odaklan. Cesaretini topla ve duygularını paylaş, açık iletişim kurmak ilişkileri güçlendirebilir. Unutma, karşındaki kişi senin gerçek olduğun halini seviyor olacak.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşk acısı çekmek için bir birliktelik olması ve bunun bitmesi gerekli. Aşk kavuşma ümidiyle heyecana kapılmaktır. Kavuşulduğunda buharlaşır. Kavuşulamadığında ise ümitsizlik duyguları yaşanır. Aşk acısı çekme riskine girmek istemiyorsan, ilişki yaşamamalısın :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSosyalleş Dışarı çık hiç olmadı yeni insanlara şans ver çivi çivi söker diyerekten.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılaşık olmamanız gerekir.
180 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle kendini ezik gibi görmeyi bi kenara atarak başlamalısın. Ben senin tıpkısının aynısıydım, 16 yaşındayken farklı şehirden bi çocuğu seviyordum. Neler neler yaptım kendimi sevdirmek için. Kendimi tıpkı senin gibi görüyodum "beni kim niye sevsin ki" modundaydım kendimi ona sevdirmeye çalışıyordum sürekli. Bir de minyon olduğum için yaşıtlarımdan küçük duruyordum ve bu da beni olumsuz etkiliyordu. Ona bu olumsuz yönlerimden memnun olmadığımı söylemediğim halde çocuğun bana en sonunda dediği laf ne oldu biliyo musun. "özgüven eksikliğin had safhada benimle iletişim kurma sen daha çocuksun" olmuştu. Çok üzülmüştüm, kırılmıştım... Sonra ne zaman kendime bakmaya başladım hayatımda onu ikinci plana attım o zaman bana kendi iradesiyle geldi. Hoş sonu yine kötü bitti ama olsun😂 Sakın ama sakın kendini ezik gibi görme. Ay beni sevsin nolur beni sev diye onun ayaklarına kapanıcak kadar uğraşma. Heleki ona olan aşkını sakın ona itiraf etme, seni hemen yedekte tutar. Sen sadece kendine odaklan, saç ve cilt bakımlarını önem ver. Bi de gidebiliyorsan onun yaşadığı şehre git ama onun peşinden gitmişsin gibi yapma bunu bi arkadaşınla gezmeye gitmişsin gibi git. Mümkünse orada karşılaşmaya bak, çok şaşır onu gördüğünde kısaca selamlaş konuş. Rutinde kendi hayatına bakarken arada kendini hatırlat ama üstüne düşme. Biliyorum dengeyi ayarlamak çok zor ama inan ne kadar çok aşkını itiraf edersen o kadar çok değersiz oluyorsun. Hadi inşallah kavuşma haberini de alırız burdan
20 Yorumla
+1 yılHevesini kırmak istemem ama uzak mesafe ilişkisi kolay yürütülebilecek bir şey değil. Duygusal olarak çok yıpranabilirsin bu süreçte fakat bunu göze alabiliyorsan sonunda her şeyin güzel olacağına inanarak süreci kendin için kolaylaştırabilirsin. Umarım her şey gönlünce olur💕
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🤍
Bunu bende yaşıyorum, ben muhtemelen yapamayacağım ama umarım sen yaparsın: kendine odaklan; gelişim, kişisel bakım, meditasyon, hobi, kitaplar, müzik vs. bu konularda kendini meşgul et. Sen birisinin hayatına girmeye çalışma, bırak karşındaki kişi senin hayatına dahil olmaya çalışsın. Umursama, "kişiler gelir ve gider, ben hep benimleyim" bu kafada ol. Birisini seviyorsan hayat kaliteni düşürmeden, kendinden, vaktinden, aktivitelerinden ödün vermeyecek ve karşındaki kişinin çabası kadar çaba gösterebilirsin. Karşılık alamıyorsanda yoluna bakacaksın. Olay bu.
00 Yorumla
+1 yılUtanmanı anlıyorum gayet normal ama karşındaki bir insan eğer kardeşim değilse onunda bir kalbi var öyle türlü çeşitli oyunlara gerek yok direk yaz konuş, net, samimi ve dürüst ol burada birseye dikkat et erkekler üçe ayrılır birinci grubu hemen tanırsın onlar narsisttirler her istediklerini zorla manipüle ederek alamaya çalışırlar, ikinci grup ki en tehlikelisi budur kadınları kandırmak için yalanla gerçeği harmanlaryarak tatlı konuşurlar asıl amaçları faydalanmak sonra da atmak üçüncü grup gerçek efendi erkekler bunlarda senin gibi utançtırlar samimidirler içlerinde kötü niyet barındırmazlar bunları fark etmek için çok iyi bir gözlemci olman gerekiyor ilk ikisinden hep uzak dur yoksa canın yanar bütün erkekleri aynı beller efendilerin günahını alırsın
01 Yorumla- +1 yıl
Utanmanı anlıyorum gayet normal ama karşındaki de bir insan eğer yav**k değilse onunda bir kalbi var öyle türlü çeşitli oyunlara gerek yok direk yaz konuş, net, samimi ve dürüst ol burada birseye dikkat et erkekler üçe ayrılır birinci grubu hemen tanırsın onlar narsisttirler her istediklerini zorla manipüle ederek alamaya çalışırlar, ikinci grup ki en tehlikelisi budur kadınları kandırmak için yalanla gerçeği harmanlaryarak tatlı konuşurlar asıl amaçları faydalanmak sonra da atmak üçüncü grup gerçek efendi erkekler bunlarda senin gibi utançtırlar samimidirler içlerinde kötü niyet barındırmazlar bunları fark etmek için çok iyi bir gözlemci olman gerekiyor ilk ikisinden hep uzak dur yoksa canın yanar bütün erkekleri aynı beller efendilerin günahını alırsın
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendini sevmen , inanman gerek! Neden beğenmesin! dış görünüş için soruyorsan ;seni tanımadan karar veren biriyse zaten sana bulaşmasın daha da üzülürsün.
Gelişim kitapları ve normal kitaplar bol bol oku;diksiyonun, kelime dağarcığın gelişsin, araştırma videoları izle , genel kültür soruları oku!
Kendine güveninin gelişmesi için kendine yatırım yapmalısın! Gerisi gelir sen bir başla10 Yorumla
+1 yılÖzgüven problemin var anlaşılan. Öncelikle herşeyden çok kendine değer vermeli kendini sevmelisin karşındaki ve diğerleri her zaman 2. Planda olmalı. Arkadaşlarınla sosyalleş biraz alışveriş yap bunlar özgüvenini arttırmaya yardımcı olur ve doğal davran herkesten senin huyunu suyunu sevmesini bekleyemezsin bunlar için modunu düşürmeye değmez doğal davran beğenen öyle beğensin benim tavsiyem bu yönde
10 Yorumla
+1 yılUzaktan ilişki zor yani her konuda sanaldan değilde aynı şehirde olsaydı daha iyi olurdu özgüvensizliğini yenmen gerekiyor
14 Yorumla- +1 yıl
Ozguvensizligimi nasıl yenerim
- +1 yıl
Bakımlı ol cilt alt tonuna göre giyin ve makyaj yap planlı ol sağlıklı beslen spor yap aktivitelere katıl kitap oku
- +1 yıl
İletişim kurma konusunda iyi değilim ve utangaç ve ozguvensizim bunu nasıl aşarım
- +1 yıl
Benim çok bilgim yok bir uzmandan yardım alabilirsin
+1 yılAltın kural beklememek, acaba ile uzun süre acı çekmektense, en köyü red ye bi kısa sürede atlat ve hayatına devam et. Ama eğer Necip Fazıl Kısakürek beklenen şiirindeki gibi ben seni beklemeyi sevdim demek istiyorsan karar senin. Ancak unutma harekete geçersen mutlu olma ihtimalinde %50😊
00 Yorumla
+1 yılYaşandığı zaman ayaklarını yerden kesecek şekilde gelen mutluluğu ancak o şekilde eşdeğer bir acı çekerek unutursun. Ta ki ; Onu içinde bitirene kadar.
Aşk bana göre bir defa yaşanır. Ve onun acısı da bi o kadar zor olur ve bir defa çeker insan o acıyı.00 Yorumlaaşk acısı nedir yaw. bunlar hayatında başka bir acı olmayan görmemiş insanların işi.
hayata karşı bazı sorumluluklar almaya başladığında, ya da başka acılar çekmeye başladığında, aşk acısı sabah kahvaltısında ki reçel gibi gelir...
31 Yorumla- +1 yıl
Harbi ya bizde derdimiz var sanıyoruz tek derdimiz aşk acısı olur inşallah
aynisiydim ama sunu ogrendim kendini nasi gosterirsen oyle bakarlar sana. Kendini eziklersen kusurlarindan bahsedersen odagi kusurlarin olur. Anlik fotograflar atabilirsin yavas yavas kendine alistirirsin yuz yuzeyken oldugun gibi davranmak zorunda degilsin. Ozguvenli rolu yapabilirsin ki benim cok sık yaptigim bir sey. Kadin ol kiz cocugu gibi davranma
10 Yorumlaİlk başta biraz ilişki için çalış baktın olmuyo bırak ve çocuğu bırakmak için alizade felan dinle süper değil ama moodu fena artırıyo ve ben ona mı bakıcam ya felan triplerine giriyosun hatta alizade dinlerken makyaj yapmak baya iyi geliyo sonra baya benden güzelini bulsa bile benden iyisini bulamaz diyosun ki gerçek olan da bu hatta ben alizade dinlemem diyosan saba pl gönderebilirim american rap tarzı şarkılar var ve yine moodu fena artırıyo çok iyi geliyo
10 Yorumla
+1 yılHicbirsey için kendini heder etme akışına bırak, hayalindeki gibi biriyle ilişki yaşama evlenem, ben hayalimdeki kızın tam tersi bı kızla evlendim "FİZİK" olarak Cook pişmanım içim eriyor hayalimdeki kızları görünce bosanamamda
06 Yorumla- +1 yıl
İlişki yaşama evlenem yazmışsın anlamadım eşinizi sevmiyorsanız ayrılın guzellikle
- +1 yıl
Ya da eşinizle konusun
- +1 yıl
Hayalindeki gibi biri değilse. karsidaki onun ile ilişki yaşama sevgili olma ya da evlenme demek istedim. Pişman olma benim gibi. Ben. hoc sevgilim olmadı aşırı utangacim hiç kızlarla. konusamazdim birde eşimin fotosunu gördüm iptal oldum 6 ay faceden mesajlastik en son onu görmeye gittim onu gorunce hicbirsey hissetmedim ama face'de onu deliler gibi sevdiğimi aşık oldugumu söylemiştim, şimdi nasıl diyecektim senden etkilenmedim hayalimdeki gibi degilsin 1 hafta sonra söyledim baya saydırdı bana sonra iki hafta sonra konuşmaya başladık 1 sene sonra nisanlandik ama hep kendime deidm bu kız kısa kalçası yok hayalindeki gibi değil yapma mutlu olamazsın ayrılmaya çalıştım olmadi sonra gerçekten sevdim onu ama fiziğini beğenmiyordum. evlendik şimdi çok üzülüyorum
- +1 yıl
Eşimi seviyorum fiziğini sevmiyorum, kısa boylu kalça yok göğüsler sadece iyi , saçı yok saç teli çok az alnı çok açık saçlar kıvırcık ve kabarıyor az olduğu için garip. gorunuyor ama. uzun boylu bakımlı kalçalı güzel kızlar görünce üzülüyorum istesem bende öyle. bi kızla evlenirim nasıl. boyle. bi hata yaptım bilmiyorum büyü gibiydi bir türlü ayrilamadik esimden
- +1 yıl
Eşini bana kotuleyip durma abi
- +1 yıl
O kendi aranizda
+1 yılDürüstçe karşınızdaki ile konuşun hem samimi bir ortam da olur uzak mesafe biraz zor gibi ama hislerinizi bence açıkça söyleyin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. çok şey yapmış 2 yıl tedavi görmüş bunun yarısını hatırlamayan biri olarak mantık kullan diyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİletişim kurman kendine güvenmen lazım yoksa özgüven kazanamazsın beğenmezse diye bir şey yok beğenen böyle beğensin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanları umursamamayı öğrenmen gerekir öğrendikten sonra ne aşk acısı çeken ne normal acı çeken..
Zamanla anlaycan ne demek istediğimi Zaman her şeyin ilacıdır.. Zamanla duzelin merak etme
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı. Düşünme mesela getirme aklına bir de kendine acıma deneyim edindin yaşandı bitti bu kadar
10 Yorumla
+1 yılFazla değer vermemeye çalışabilirsin her zaman mantık odaklı ilerle aşk diye bir şey yok hele ki bu devirde
11 Yorumla- +1 yıl
Sanırım öyle
Kendini herkesten çok sevmelisin ve bu sayde kimse sendne kıymetli olmaz ilişkin bittiğinde sevecegin bir kendin olur ilişki sırasında da kimseyi kendinden çok sevmemis olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer zaman kendini daha öncelikte tut ve kendini karşındakinden daha cok sev değerini bil. Eğer özsevgin özgüvenin artarsa eminim böyle dusunmezsin. Aşık olmakta sorun yok önemli olan kendine öncelik vermek kendine saygı duymaktır.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben de seninle aynı durumdayım şimdi spor yapıyorum 5 kilo verdim çok daha iyi hissediyorum kendimi sevmede de buyuk yol katettim icim rahat. hem karşındaki seni gerçekten seviyorsa her türlü beğenir içten olman yeterli
- +1 yıl
Çok güzel kızlar var etrafta her türlü begenilcegi pek sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılOndan yakışıklı erkekler de vardır ama sen onu seviyorsun öyle dusun <3
- +1 yıl
Doğru diyosun canım ❤️ ama yakışıklılığı geçtim bilgili kültürlü falan görüyorum hoşuma giden davranışları aklıma geliyor
Cevap sahibi+1 yılsoruyu guncelledigin icin ona yonelik de cevaplicam
Onun ilgilendigi konularla ilgilenmeye calis onunla ortak yönler oluştur veya onun da ilgi duyabilecegç bir konuda cok bilgili ol bu dikkat cekici ve hayranlık uyandirici bir sey bence
Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Başka birini hayatına alarak başka uğraşlar bularak kafanı oyalayarak
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey bence imkansiz ya, kaçamazsin bu duygudan
10 YorumlaBi olay geçti başımdan o zamandan sonra dedim ask acisi cekmeye deymezmiş
10 YorumlaKendine odaklanmalısın hem fiziksel hem ruhsal olarak (meditasyon spor sağlıklı beslenme cilt bakımı vs) sadece kendine odaklanıp hayatına giren ve çıkan insanların davranışlarını kişisel olarak algılamamalısın. Bunları yaptıktan sonra emin ol çok daha güzel şeyler oluyor aşk acısı da kalmıyor
00 Yorumla
+1 yılBunun bir takdiği olduğunu sanmıyorum. Sevesi varsa sever.. Lakin bu zamanda insanlar yakındayken bile yürütmeye çabalamıyor.. Uzak olmak... zor gibi..
00 Yorumla
+1 yılUzak mesafe ilişkisi herkesin harcı değil ve uzun vadede yorar insanı. Ayrıca kendini sevdirmeye çalışmak boşa kürek çekmek, kişi içinden gelir sever ya da sevmez ağzınla kuş tutsanda
00 Yorumla
+1 yılValla o acıyı yaşamak en iyisi çünkü bunu içinde bastırdıkça kendini dışarıdan çok iyimiş gibi gösterip içinde paramparça olmak daha kötü yeri gelecek kırıp dökeceksin içinden geldiği gibi yeri gelecek yırtıp yakacaksın ona olan öfkeni atmak için ama sonunda içinden onu da atmış olacaksın şunu unutma ki bastırılan her duygu bir gün birike birike daha büyük patlamalara neden olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aşk acısı çekmemek için bir erkeğe bağlı olarak yaşamaman gerektiğini anlamalsın. Hedeflerini yükselt ve kendini her daim geliştir ki bu korkuyla yaşama.
00 YorumlaÖnce sakin olmalısın sonra kötüyü düşünmelisin Olmaz sa ne oldur bişey olmaz çünkü çok gençsin sakin mantık ve düşünceli davranışlar la herşeyin üstesinden gelir sin aşk ın bile
00 YorumlaHislerini açıklamaya değer biriyse açıkla ve onun o tavrını gör neler yapıyor kalbinle bir oyuncak gibi mi oynuyor yoksa seni kırmamaya mi calisiyor gerçekleri göreceksin eğer cesaretim yok diyorsan da onu gormeyecegin unutabilecegin bir yerde acını çek ve bitirmeye calış.
10 Yorumla
+1 yılAh bee kankacim bende 11 gün oldu ayrılalı aşırı derecede seviyordum onu yaa beni bıraktı hâlâ acı çekiyorum ağlıyorum ama çekçek bir süre sonra alışırsın üzücü şeyler paylaşma dinleme anılarını aklına getirme tüm fotoğraflarını mesjalairni sil gitsin
00 Yorumla
+1 yılSakın çivi çiviyi söker olaylarına girme. Bi uğraş bul kendinr mesela atkı falan örebilirsin. Asla beynin farklı yerlere gitmiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılAşk acısı çekmeyen insan eksik kalır hayatta bi kere yanacaksın ki bi daha yanmayasin
20 Yorumla
+1 yılBen acıyla besleniyorum mesela şöyle deliler gibi imkansız Bi aşka tutulsamda ömür boyu aşk acısından ölsem yarebbim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aşk acısı çekmemek için acılara alışman lazım ve bir miktarda tecrübe kazanman gerekiyor zaten yaş ilerdikçe basit saçma geldiğini anlayacaksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılİki seçenek var. Ya aşık olmayacaksın ya da realist olacaksın. Saçma sapan şeyler için zırlamayacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk acısı çekmemek için altın kural asla bulaşmamak 😂 Baktın aşık oluyorsun uzaklaş
Aşkın iyi olduğu görülmemiştir. Sonunda acı var. Edebiyatta kasmayın iyi bir taradı yok. Ve bir gün o acıyı çektiğinle kalırsın.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılnext leyeceksin yani ilerle elimden geleni yap olmuyorsa düşünmek sana zarar verir hayatta daha önemli şeyler var (bence)
01 Yorumla- +1 yıl
*elinden
+1 yılUğraşma, erkekler birlikte vakit geçirmeden bağlanmıyorlar. Ha benim boş vaktim çok diyorsan uğraş.
00 Yorumla
+1 yılKimse senden değerli değil bebeğimmm gözünde büyütme erkekleri bir söz var kalbin o kişi yüzünden acı çekmiyor ona verdiğin değer için çekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun tarifi vardı da aklıma gelmedi şimdi 1 su bardağı un 2 adet yumurta 2 su bardagi süt ve göz karari seker ekleyip iyice karıştırıp fırına verecen artik firindan bahtina ne çıkarsa
04 Yorumla- +1 yıl
Boşuna yazıp zahmet ermeseydin
Cevap sahibi+1 yılİnan daha yarıda kestim yazacaktim da tasarruf ettim diye düşünüyordum
- +1 yıl
Boş
Cevap sahibi+1 yılSen böyle deyince bana da mantıklı geldi
+1 yılBirkaç gün kendi kendine vakit geçir acını yaşa. Yoksa illa ki bir yerde. bu acı dürtüyor. Bununla yüzleş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanla geçiyor gerçekten, emin ol. Ek olarakta hobiler edin, kendine vakit ayır, gez toz eğlen, arkadaşlarlnla sinema keyfi yap mesela, unutacaksın, sen bile inanamayacaksın nası unuttum ya diyerek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Kendini cek ne geregi var bidefa kendine guvenmiyon oz huvenin yok sanal adklan aşk acisi cekilmez ne ferrgivar yasen onu beyenmezsen bide oyle düsün
00 Yorumla
+1 yılÖlümlü dünyada çok da önemli değil bugün genç bir insanın ölüm haberini aldım nefes alırken bunları dert etme
04 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
- +1 yıl
40 yaşında yeni çocuğu olan bir tanıdığım vefat etti
- +1 yıl
Allah gani gani rahmet eylesin bende bazı şeyler yaşadım aşktı yokluktu çok şükür üstesinden geldim geliyorum da ama ölen geri gelmiyor kasmamak lazım hayatı
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum sana
+1 yılBöyle hiç bir şey yapmadan kalarak durumla zaten bas edemezsin ona duygularını itiraf etmelisin bence
00 Yorumla
+1 yılAşk acını niye çekmemekte direniyorsun acını çek kendini keşfet sonra yeni bir ilişkiye hazır olursun zaten
00 Yorumlaben genelde aşk acısı çekmemek için hep ayrıldığım kişinin olumsuz özelliklerini kafamda tekrarlardım en azından bu daha az aşk acısı çekmeme sebeo olurdu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİtiraf et kurtul insanı belirsizlik yorar olursa olur olmazsa yoluna bakarsın
10 Yorumla
+1 yılbunun için gerçekten sevgi vermeyen birine tğm sevgimizi verip temiz duygularımızı harcamamamız lazım. Yani sevgisinden emin olmadığın kişilere aşık olma
10 Yorumla
+1 yılAşk acısı varoluş acısı gibidir insanlar uyuşmak ister uyuştur kendini gittiği yere kadar...
00 Yorumla
+1 yılAşk acısı çekmemek için aşık olmaman lazımdı Bu saatten sonra çaren yok çekeceksin
00 YorumlaAşık olduysan ve acı çekecek duruma geldiysen geçmiş olsun acıta acıta zamanla geçecek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAşk acısı çekmeden aşkmı olurmuş
Öyle mutlu mutlu yavan olur o yenmez😂00 Yorumla O kişiye bağımlı olmayacaksın.. olduysan sadece sen çekersin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Uzak mesafe ilişkilerinde başarılı olman çok zor.
00 Yorumla
+1 yılBencelerimi okuyabilirsiniz, size yardımcı olabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (183)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler