AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
Odagını değiştirmelisin gece erken uyumalısın onu hatırlatmayacak ilgi alanları bulmalısın.
Aşk acısı öyle bişey degil çekeceksin mecbur unutacaksin
Bunun tek cevabi ilgi ve onu nekadar sevgidigini önemsediğini göstermen ya da hissettirmen gerek.
Kanka çekiyon ya. Bunun bi formülü yok valla
ilişkinin kelime anlamı yakınlık kurmak.
uzak mesafe ilişkisi derken?
Ne yaparsan yap aşık olunca tedbirler kalkıyor
Dünyadaki tek erkeğin o olmadığı gerçeğini idrak edin yeter.
Oda tek kız değil
Terk edildiğine göre karşı taraf için tek değilmiş. Böylesine böyle bir tarife uygulanması gerek.
Karışmam ama dünya her iki taraf içinde dönüyor onun farkındayım. Ben kendimi sorgularım herkes kendini sorgulasa keşke ilişki yahut beraberlik içinde
Kendinin omdan daha ustun oldugunu dusun ve realist ol
Kişisel bakım yapabilirsin, biraz tatil olabilir, yemek falan yapmayı dene hafifletir acını
Ya bi gidin aq aşk acısı felanmis sen dis ağrısı ya da kaburga kırığı çekte de gör bi nasıl yakiyor aklına hiç bir şey getirmiyor.
afedersin ama ne alakası var. Evet dediğin doğru yani her ikisi de fazlaca ağrısı olan leyler fakat aşk acısıyla kıyaslaman hiçte mantıklı değil. Çünkü o da bir o kadar yakıyor. Üzgünüm ama öyle...
Aşk acısını büyüttüğün göre sende 20li yaslardasin hayat toz pembe az büyü o zaman bak aşk acısı diye bir şey var mıymış gerçek hayatı görün
haklısın..
Siyaset izle psikolojin bozulur aşkı unutursun
Tesbih çek ve gör aşk acısı aklına dahi gelmez
Seviyorsan söyle, eğer reddeder dersen de söylememek reddedilmek ten daha kötü
Çekmiyeceksin her şey karşılıklı sana değer karşılık vermeyene eyvallah diyip yol vereceksin.
Ahh o Aşk acıdından kurtulmak zorrr ya başkasını ondan daha çok sevmen lazım
Spor aktivitelere katıl mesela bu iyi gelir
İllaki çekeceksin ama zamanla geçecek bunun için bir şey yapamazsın tecrübeyle sabit acını çek sonra geçecek illaki geçecek…
Çekmemek için kendini kaptırma bir gün illaki biteceğini bil
Başka birini bulursan bu sefer ondan acı cekrsin ayrilrsnz kavga edrsnz falan filen böyle de acı çekiyorsn ztn o yzudn erkolardn uzak bir hayat daha iyi spora git gez toz ic eğlen arkadaş olrk takıl üzülmek için daha gencizzz sjdjdkdk
Kendini kişisel gelişim konusunda gelistirmelisin öncellikle.
sen bile kendini sevmezken başkası seni nasıl sevsin?
Tavsiyem
Serhat yabancı
Tülay kök
Beyhan budak videolarini izle kitaplarını oku
Aşk acısı çekmemek için genel tavsiyem İlk bağlanan sız olmayın.. birde şu rahat ve tekkoloji neslinde her an sizden gidecek birisi olacağını aklınızdan çıkarmayın. Gün gelip gittiğinde fazla üzülmicekseniz.
boş ver kimseyi sevme. Ne erkekler kızları hakediyor nede kızlar erkekleri. En fazla arkadaş ol.
aşk acısı çekmemek için kendi kararkterini güçlendirmen lazım önce. aşk acısı diye bir şey yoktur. bu zayıf insanların yaşadığı duygusal boşluktur. güçlenince geçer.
Aşk acısı çekmemek için sorunun kaynağına inmelisin ve aşık olmamalısın
Ben gözümle gorduklerimi çok iyi anladım instgrmlarda
O acıyı yaşa ki küllerinden yeniden doğ. Bastırdığın her duygu seni ileride daha kötü yapacaktır. İçinde biriktirme hiçbir duyguyu ağla bağır çağır ama sessiz sakin içine atma.
Kafanda çok düşünüyorsan kendini kendin bile dinlemiyorsan bizi hiç dinlemezsin her şey senin kafanda bitiyor ne kadar çok büyütürsen o kadar büyür
baglanma sevdigi kadar yanında oldugu kadar aradıgı kadar ölçülü ol emin oldugun bu benimm olur dedigin kişiye kadar durma gaza bas yola cıkana yolda umut ve nasip vardır
Git bulusma ayarla gorurse begenirse zaten sana yazar ya da sen yazincada anlarsin bence aci cekmekten korma aci cekmeden dogru yolu bulamazsin diyecegim bu kadar 🙏👐
Fantezi peşindesin normalini yaşa ikili ilişkinin 👍🏻 sonra fantezi sen en sondan başlamışsın da sende olmayan bir şeyle olmasını beklemen 😒😒
Ne diyon abi anlayamadım
İkinizde adam gibi seviyonuz mu birbirinizi?
Bak sadece sorularıma cevap ver diğer soracağım soruda bütün sıkıntılarını çözmüş olacaz
Sabredecen
Öncelik herşeyi sen ona mütevazi şekilde incelik göstercen oda aynı şekilde daha fazla gösterecek ki sana tadından yenmesin
Samimi , net , ne istediğini ne beklediğini yarınlarıniz için ne olmasını istediğini çatır çatır konuscan kız evi naz evini bırakacak..
Böyle sorularla kafayı meşgul etmicek..
Simdi bu soruyu sordun
Yarında kafanda aldatır mı tarzı sorular oluşacaksa sen o iliskiden mantıklı sağlıklı birşeyler bekleyebilmek gibi kafaya girebiliyoan psikoloğa git derim..
Sadece bı bak ne yazdığına sorununa acaba bütün sorun o mu?
O senin için doğrudur veya yanlıştır
Fantezi peşindesin demem normal uzak ilişki kocaman soru işaretidir siz daha temeli atmadan çatı koyma derdine düşmüşsünüz
Abi sen yanlış anladın galiba beni
Ben doğru anladım en son olacağı ilk başta diyince bel altı muhabbet akla geleceğini düşünmedim kusura bakma.. ha genelin aklı kıt çalıştığı için işi güzel kardeşim vuracak çok çıkar da ben olayın ince ayrıntısına dalmış vaziyetteyim. Sende şimdi yazdıklarımı tekrar oku en baştan başla bu gibi sorular da sorma buralar da farkindaysan aradığın cevap çıkmadı
Sorunu çözelim sen huzurunu bul bende senin huzurunun hissiyatiyla daha fazla iyi hissedim kendimi Rabbim de razı olsun inşallah hepsi o 👍🏻
Ne güzel düşünmüşsün ama dediklerinden pek bişey anlamadım abicim yani diyosun gerçekten seviyorsa ona göre
Eh tabi sevdigin biri varsa onu hak ettiği kadar sev ve say. Aşk acısı çekeceğini hissettiğin an o bitirmeden sen bitir.
Ama dikkatli ol ilk aşkın ise eğer aşk ateşle oynamak gibidir.
hayatımdaki tek istediğim şey aşk acısı çekmek çunku çektıklerımın yanında en hafifi aşk aıcıs kalıyo jkdhf
Herkesin derdi kendine büyüktür
Çoğu kişinin bence
evet orası oyle tabıkı ama aşk merkezi olmadığı için bende fazla sıkıntı etmiyorum
Tavsiye veriri misn canım
Tavsiye istiyorum
başka şeyler olsunh ayatında daha önemli olan iş olarak hobi olarak kafanı meşgul ettirecek kadar önemli şeyler aşkı zaten takmamaya başlarsın o kadar
Kendine yeterince saygı duymalı ve kendini sevmelisin zaman ayırmalı kendini dinlemelisin
Kesinlikle katılıyorum
Bu şey gibi ateşe düşücem ama nasıl yanmam? Gibi. Sanalda aşk sağlıksız 99 9999 abazan pislikler olacak. Gerçekte bul
Kesinlikle iletişim kurman lazım yoksa öz güven diye bişey kalmaz sende bu kız da olabilir erkekte fark etmez insan olsun yeter 😊
Bu sorunun cevabini kəndində bulmalisin çünkü seni taniyan kişi sensin
Acı çekiyorsun sonra alışıyorsun sonra demek bana göre değilmiş diyorsun
Kendini beğenene kadar gelişmelisin
B12 eksikliği yaşamalısın bolca 😅😅😅🥰
Ne hımmmm
B12 ne onu düşündüm aklıma bir şey gelmedi bende sesli düşündüm himm derken yaff 😊
B12 yi bilmiyorsan inan bana benim sana yapacağım bişey yok 😅
Bu konularda Cahiliz idare et 😊👍
Araştırsam hemen öğrenirim de belki sen dersin diye bakmadım internete
Karşılık veremem ya kusura bakma
Yavsama lan kiza
Benoxol
O ne demek gokhans
Aşkın kendisidir zaten acısı. Acısız adana mı olur aynı şey 😂
Onunla falls ilgilenme yazismamaya calis, yolda felan karsilasirsan baska golden gec vb.
Hiç kimsenin seni üzecek kadar değerli olmadığını kendine sık sık söylemen gerek
bi çaresi yok aşk acısı çekiyorsan çekiceksin ben gibi
Uzak mesafe ilişkisi yapma çok zor. Hiç bir şeye inanamıyorsun
Paspas seni zavallı. Sevme sen ya şu özgüvensizliğe bak
Acıyı yaşa yaşa ki kendini teselli için saçma insanlara bırakma
Bir şeylere odaklan ilgi duyduğun şeylere onu hatırlatacak eşya varsa direk at.
Acıyı çekersin sonra kalkarsın yine ama illa o acıyı cekeceksin
Yeni hobiler edin kafanı sürekli meşgul et spora yazıl mesela aktivitelere katıl seyahat et
Bunu en iyi yay kadını bilir. Küllerinden doğmayı becerebilmelisin önce 🤙
Kendini fazla kaptırma bence aşk acısı hafif olur :)
Knk tak kulaklığı müziğin akışına bırak burdaki canım yazan ergen çocuklara bakma sen.
ben şu an öyle yapıyorum ama ağlicam daha çok bozuldu psikolojim ya pcmdpcmfpcmcpv
bir şekilde iletişime geç, utanma, işe yaramazsa yapmadığın için değil yaptığın için pişman olursun
Kafanı başka şeylere yoğunlaştır ne yapmaktan hoşlanıyorsan onu yap
Değişik şeyler yapilabilir
Neler yapilablr
Böyle komiklikler yapmaya devam et o sevecek zaten kendine güven.
Ben komiklik yapmıyorum ki size
Komik hani doğal manasinda
Anladım saol
Yapabilir miyim bilmem
Yaparsin😊😊
Aşık olmamak en iyisi
Koca bı yalan ben karıma aşık oldum ama sonra yalan olduğunu anladım, hayalimdeki kadının tam terisne aşık oldum pişmanım, şimdi okadar üzülüyorum ki hayalimdeki ki, karı görünce, hayalim deki uzun boylu ince belli geniş kalçalı güzel saçlı, karım ise 1.54 , kalça hiç yok saçı az ve alnı açık ayrıca saçları uzamiyor saçını açınca kabariyor korkunç bişey oluyor tesetturlu olduğu için saçlarını gorememistim
Onu çok itici bi şekilde düşün işe yarıyor😂
Onu itici goremiyorsam napayim
Bi etkinliğe katıl kendine bi meşguliyet bul hobi edin olmadı yeni yelkenler aç
Sevdiceğim in kıymetini bilmeliyim
Niye bunu yazdin
Pardon soruyu yanlış anlamışım bende uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum hemde buradan tanıştığım biriyle
Bulustunuz mu
Bağlanmayın kâfi
Uzak mesafede erkeğin bağlanması çok zor. Ne istiyorsa yapma. Fotoğraf mı istiyor sonra atarım de. Konuşmak istiyorsa her zaman müsait olma. Ayrıca o seni sevmek isterse zaten seçer sen ekstra kendini sevdirmek için çaba harcama
Haklısın galiba
Zafer partisine oy ver
Sacmalama knk
Sen ver bak çok güzel olacak her şey
Bok güzel olcak
Ümit özdağ kızları üzen aldatan erkekleri teker teker dövücek miş
Kesin
Döver knk
Güzel konuş pis kızmısın sen
Sen güzel konuş siyaset sormadım soruma düzgün cevap ver
Bi ulaş bana içimde çok sey var dicem sana ciddi
Namusun var mı senin
Evet knk ama sen korkunç gozukuyon
Ya korku filmi hastasıyım o yüzden hesap böyle ben namuslu efendi biriyim dir sevgilim olmadı hic tanisalim kafana yatar belki maddi durumum iyi
Niye ismin intikam arzusi
Film o mannyakk:))
Ben yeni birini buluyorum
Eskisini nasıl sevmeyi birakiyon
Yenisini seviyorum
Eskisine olan sevgini nasıl bitiriyon
Kafamı teniyle mesgul edmce alisiyosun
Kendine odaklan yeni insanlarla tanış
Sende öyle yapsan ya :) @melekknz