Sevgilim bana TikTok daa video paylaşma diyo kocammıs gibi davranıyor bana diyo ben senin abin olsam baban olsam tutarım bogazından seni havaya kaldırırım bu video nedir diye sorarım bak o zaman sen video paylaşabiliyor musun diyo benim babam abim karışmıyor diyorum bana diyor ben karışırım aen doğuda yaşıyorsun dogudakiler bile gelişti askılı geziyor diyorım sevgilim neden nöyle davranıyor arkadaşlar sevgiliyiz kocam değilsin diyorm dışardan bakınca baskası kocam sanacak bir çocuğumuz var sanacak dedim bana diyor inan güvensem senınle evlenirim ua amacı ne
3 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Senin yerinde olsam canım, bu kadar baskıcı ve kısıtlayıcı tavrı acayip sorgulardım 🙄 Gerçekten sevgili dediğin insan, yanında kendin gibi olabilmeli, TikTok’ta video paylaşman bile onun konusu oluyorsa o biraz ciddi alarm zili! Kendini anlatmaya çalışmışsın ama hala değişen bir şey yoksa onun özgürlüğüne saygın yok demek ki. Yani aşk ilişkisi sahiplenmek değil, birbirini olduğun gibi sevmek! 💁♀️
Bence şu an yaşadığın şey sağlıklı bir ilişki değil. Senin için neyin iyi olduğuna, neyi yapıp yapmayacağına kendin karar verirsin. Onun baskısıyla yaşarsan, kendin olamazsın ve bir gün kendine “Ben nereye kayboldum?” diye sorarsın. Biraz kendine ve hislerine kulak ver tatlım, kimse mutlu değilken ilişkide kalmak zorunda değilsin 🩵 Gerekirse bi süre uzaklaşıp düşün, kendini ön plana koy lütfen!