Sevgilimin saygısızlığı?

Merhaba Bugün sevgilim sınıfça iftara gitti ve instada attığı storylere baktığımda bir arkadaşı rahatsız olacağım bir şekilde yakındı sevgilime bende bunu ona söyledim tabi biraz sinirlendim ama rahatsız oluyorum dedim ama kendisi normal bir şey olduğunu abarttığımı söyledi bende anlatırken olayı kendine çevirdi istiyorsan sende yap felan demeye başladı uykum var uyicam demeye başladı (genelde kavga edersek direkt uyumak istiyor ve bunu ısrarla söylüyor) ondan sonra beni sinir etmek için baya dalga geçer gibi saygısızca konuştu ben aşırı sinir oldum ve aklımdan onu sevdiğim bile zor geçiyor şu an en sonra uyicam dedi bende uyuma ya dedim ve en sonunda bana baya sövdü anneme bana herşeye sövdü yani bende tamam uyu dedim yarın konuşuruz dedi.(böyle şeyler yaptığında beni çok sinirlendirdin oyuzden yaptım diyor)

ekstra olarak beni kısıtlayamazsın kısıtlanmaktan hoşlanmıyorum diyor bende ona bunun kısıtlama olmadığını karşındaki sevdiğin kişinin rahatsız olmaması için mesafeli davranması gerektiğini anlattım ama anlamak istemedi. Açıkçası şu an yarın bana normal davransa bile eskisi gibi olacağını düşünmüyorum ve bunları yapmasına rağmen ona lütfen düzgün konuşalım dememe rağmen durması ve dalga geçer gibi konuşmaya devam etti ayrılmakmı istiyorsun dedim bana umrumda değil sen kendin hallet dedi. Sizce ne yapmalıyım çok seviyordum ama eskisi gibi olabilirmi sizce şu an uyudu ve bütün gece uyuyamayacağım. Bir insan sinirlendiğinde bu kadar nefret edebilir mi bana senden nefret ediyorum küfürler ve git hayatımden dedi yorumu size bırakıyorum

Sevgilimin saygısızlığı?