Sevgilimin yaptığı saygısızlık?

arkadaslar 2 bucuk senelik ciddi ilişkim vardı genel olarak iyiydik ama ufak sorunlar elbette oluyodu sevgılım gayet sabırlı yanasıyordu ben bazen sabrını taşırıyordum ama asla ayrılık geçmiyordu. aile tanıyodu sevıyodu her sey guzeldı. sevgilim en son ki ufak tartısmada artık yoruldugunu birbirimizi hep üzdügümüzü en iyi kararın ayrı olmak gerektıgını hala sevdiğini ama sevginin yeterli olmadıgı dedi. ben kabullenemedım tabii kolay değil sevgiliden çok daha ötesiydik çeyiz aldık cocugumuzun adına kadar. neyse iki gün kadar instada tuttu sonra çıkarttı benı ve kaldırdı fotoları. sorun şu ertesi gün hayatımızdan çıkardığımız sözde onun sanaldan arkadaşı bir kız vardı zamanında onu çıkarttırmıştım çünkü ilişkimize zarar veriyordu istemiyodum o da çıkarmıştı. Daha sonra ertesi gün bu kızı instadan eklemiş şoke olduk ben ve ailesi. ailesine anlattım sonra sevgilim benim yanlış anladıgımı sadece senı tanımayan bırınden fikir düşünce almak sormak istedim aramızdaki durumu dedi durum bundan ıbaret dedı benı yanlis hatirlama diye tekrar yazdım senı sevıyorum ama iliskimiz bitti dedi.. inanılmaz üzüldüm zamanında bize zarar vermiş insan hayatında bile olmayan dostun sırdaşın değil bizim sorunlarımızı aramızdaki bağı bilmiyor etmiyor nasıl ondan fikir alır hayatına sokar ya napmam gerekıyor

Güncellemeler
9 ay
ilişkim burada anlattıgımdan cok daha fazlası sevgılım ınanılmaz zor zamanlar yaşadı işsiz kaldı hasta oldu hep yanında oldum hastane köşelerinde hep yanında oldum eve gittim sıcak çorba yaptım her şeyine koştum ama o aynısını benım ıcın yapmadı buna üzülüyorum
Sevgilimin yaptığı saygısızlık?