Saygısız davranan sevgili?

İlişkimin başından itibaren başlıyorum anlatmaya ilk zamanlar bir problem yoktu ilk ayda ara ara kavga ediyorduk ve her kavgada bana canım canım vs gibi laflar ediyordu. Sonra bir gün büyük kavga ettik ve ben ayrıldım ilk iki hafta yazmadı bana daha sonra yazdı ama seninle geçirdiğim zamana yyazık diyerek üstüme geldi ve engelledi beni. Bir hafta sonra tekrar yazdı seni çok özlüyorum seviyorum diye dönmedim daha sonradan tekrar yazdı sensiz yapamıyorum vs gibi cümleler bende seviyordum ve bir şans daha vermek istedim. İki ay daha devam etti ilişkimiz ama asla kafalarımız uymuyordu asosyal bir insan ve dışarı çıkmıyordu fazla beni dükkanına çağırıyordu hep sinirlenince hakaret ediyordu gene fikirlerimi önemsemiyordu aramız iyiyken iyiydi ama sinirli bir andaysa benden çıkarıyordu saygısı yoktu kısaca ona hediye aldığımda bile bana dedi ki bir şartla kabul ederim bende sana bir şey alacağım dedi burun kıvırdı o an zaten kafama dank etti daha sonradan gene kavga ettik bana bu sefer küfür etti ayrıldım özür içerikli bir mesaj attı affetmedim kapıma konuşmaya geldi yüzüne karşı gene olmayacağını söyledim ve giderken bana yarın bir gün birinin elini tutarken aklına gelir umarım dedi ve gitti. Daha sonra her yerden engelledi beni bu zamana kadar sevildim mi sevilmedim mi acaba diye hep düşündüm veya vicdan mı yapıyorum bilmiyorum ama onu çok özlüyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız hep o aklıma geliyor ama olmayacağını da biliyorum
Saygısız davranan sevgili?