Şerefsiz sevgilim?

Bundan 3 ay önce yolda karşıma bir erkek çıktı ve tanışmak istedi ve eve kadar ısrar edince tanıştık konuşmaya başladık bana çok sırnaşık davrandığı için sürekli kavga ediyorduk bir gün telefonumda eski bir mesaj gördü silmemişim kalmış çok seksisin yazmıştı bir arkadaşım ama kötü bir niyetle değildi. Tabi kızdı bana ve ayrıldık ben çok üzüldüm mesajı çeken arkadaşıma arattırdım kötü niyetle olmadığını söyledi ama nafile yalvardım yakardım çok gözyaşı döktüm sonra bana görüşürüz ama sevişiriz dedi ben kızdım kabul etmedim ama sonra onu çok özledim dayanamadım görüşelim dedim buluştugumuzda bana sırnaşmaya başladı ben karşı koyduğumda beni böylemi kendine baglayacaksın dedi ben de izin verdim sevişmeyi başladık ama ben yalvardım kullanma beni diye kullanmıyorum dedi sonra bana iyi davranmaya başladı bir gün sinemaya gittik ve niye seviştik aşkım diyodu bana iyi davranıyodu sonra bir gün özledim seni yazdın telefonda o da bende yazdı gerçekten mi dedim şaka dedi çok şakacısın dedim * git yazma bana bir daha dedi sevgilim var benim 1 senedir dedi kullandım seni dedi oros.. dedi çok kötüyüm ben bunu haketmedim çok sevmiştim onun için çok gözyaşı döktüm. Nasıl bu kadar vicdan sız olabilir bir insan.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar geçen gün beni bırakıp gittiği kızı facede buldum 1.5 yıldır sevgililermiş kız bakire değil ve düzenli ilişkiye giriyolarmış bir ara bozuşmuşlar. başka arayışa geçmiş pislik herif o yüzden çıkmış karşıma. Sonra kızla da arası düzelmiş ikimizi birden idare etmiş. Kız benim ona attığım mesajı görünce foyası ortaya çıkmış bu da tabi o kızı kaybetmek istermi cinsellik yaşıyorlar benle yapamıyor. hakkımda bir sürü yalan söylemiş karalamak için. sonrada kız ara küfretdeyince bana küfreti :(
Şerefsiz sevgilim?