kendini kanıtladığın farklı bir alan yoktur yani özünde baktığında seni kadınların gözünde alfa konumuna sokan bir özelliğin yoktur. Yoksa yerden bitme kel tipsiz adamların kolunda niye manken gibi kızlar olsun.
0
5 Yorumla
Soran
12 gü
Onlar zengin elemanlar ya da eski nesil örnekler günümüz kızları tip ve para delisi
Kadın dediğin varlık kendini idame ve rahat ettirecek erkeği seçer, erkek dediğin varlıkta çocuklarını yetiştirme potansiyeline sahip ahlaklı ve donanımlı bir kadın arar. adem ve havvadan beridir olan bir şeye bence gereksiz isyan ediyorsun hayatın gerçekleri diye bir şey var. Sen bir kadını hayatında rahat ettiremeyeceksen kadın sana niye baksın ki sana niye evlat versin. Bende toplumun 'güzellik algılarına' uyan bir kadın değilim ama şikayet etmiyorum senin gibi.
Lan çevremde işsiz güçsüz elemanlar kaç tane karı götürdü ne parası pulu benle alay mı ediyon okul çağlarımda hep sap gezdim bunalr sevgilisiyle gezerken
Para 30 dan sonra öyle o yaşa kadar tipi boyu uzun adamı fakir de olsa idare edip sevgili oluyorlar 30 dan sonra bana param için gelecek kadını ben ne yapım bu arada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kendini kanıtladığın farklı bir alan yoktur yani özünde baktığında seni kadınların gözünde alfa konumuna sokan bir özelliğin yoktur. Yoksa yerden bitme kel tipsiz adamların kolunda niye manken gibi kızlar olsun.
Onlar zengin elemanlar ya da eski nesil örnekler günümüz kızları tip ve para delisi
Kadın dediğin varlık kendini idame ve rahat ettirecek erkeği seçer, erkek dediğin varlıkta çocuklarını yetiştirme potansiyeline sahip ahlaklı ve donanımlı bir kadın arar. adem ve havvadan beridir olan bir şeye bence gereksiz isyan ediyorsun hayatın gerçekleri diye bir şey var. Sen bir kadını hayatında rahat ettiremeyeceksen kadın sana niye baksın ki sana niye evlat versin. Bende toplumun 'güzellik algılarına' uyan bir kadın değilim ama şikayet etmiyorum senin gibi.
Lan çevremde işsiz güçsüz elemanlar kaç tane karı götürdü ne parası pulu benle alay mı ediyon okul çağlarımda hep sap gezdim bunalr sevgilisiyle gezerken
sen bu özgüvenle sevgili zaten zor bulursun knk görücü usülü dene bence şsagsdgsg
Kadınlar o zaman tamamen menfaatçi varlıklar aşık olmuyorlar eğer senin dediğin doğruysa ananas
Parası çok olan her erkeğe şans verirler neden kimse kendine fakirim parasızım diyemiyo awk tek sebep paranız yok bu yani
Benden fakirim arkadaşlarımın tipi iyi diye Kac tane sevgilisi oldu boyları da uzundu arkadaşların para işi hikaye boş iş
Onların parası vardır senin haberin yoktur sadece adam parasını karıya kıza verir sana bişey ısmarlamadıysa fakir sanmışındır onları
Lan ne alaka adamın işi gücü yok bile arabası da yok bildiğin fakir ise kafası çok çalışmayan adam suçu paraya atar karila için boy tip daha önemli
Emin misin para bence en önem verdikleri şey
Para 30 dan sonra öyle o yaşa kadar tipi boyu uzun adamı fakir de olsa idare edip sevgili oluyorlar 30 dan sonra bana param için gelecek kadını ben ne yapım bu arada
Niye versinler ki, kızlar hayır kurumu mu?
Peki çirkin kızlar bile niye yakışıklı istiyor onu söyle
Tipsiz değil parasız erkeklere şans vermez
Benim yakışıklı arkadaşım işsiz güçsüz parasız ben daha zenginim ona göre ama onun kaç tane sevgilisi benim hala 0
Lucas torriera bak mk parası olmazsa kim ona bakar maymundan dönme
O adam para ile buluyor zaten o farklı herkes futbolcu olamaz o çok istisna örnek
Niye vermiyorlar
Sorsan erkekler dış görünüşe daha çok önem verir
Hayır en çirkine bile razıyım ama hep red yiyorum
Veriyolar
Nerde veriyorlar hep sapim
Parası çok olana