Daddy issues'i olan kızlar erkeklerden daddylik bekliyo ama mommy issues'i olan erkekleri sevmiyolar.
Kadınlar neden erkekleri çekemiyo?
Kadınlar neden erkekleri çekemiyo?
Çekilmeyecek kadar da gereksizsiniz yani sana karşı konuşmuyorum genelleme yapmam gerekirse Türkiye'deki erkeklerin %88.8'i boşuna nefes alıyor boşuna yaşıyor
Bu konuda haklısın
Hak vermeni beklemiyordum şaşırttın beni ama şöyle düşünmek gerekirse kadınlar boş gezmiyor artık elektroşok cihazı ile geziyor ben kendi ruhsatlı tabancamla geziyorum çok tehlikeli çok Tekin bir yer değil ya milletin tweetlerini görüyorum bugün de ölmedik şans eseri yaşıyoruz falan yani
Ülke gittikçe araplaşıyo erkekler de araplaşıyo. E onlar da baya tehlikeliler sonuç olarak haklısın. Erkeklerde bile kalite vardı biraz eskiden şimdi sıfır
Evet
Bak sana söyleyeyim yalan söylemiyorum seni tanımıyorum yalan söylememenin hiçbir anlamı yok çıkarım yok hemen hemen bir aya yaklaştı Türkiye'ye geleli iki kişiyi ayağından vurdum yani beni takip etmeye başladı sonra saçımdan tuttu ve çekti iki ayağına da sıktım yani
Doğrudur burası Ortadopu ülkesi geri kalmış biyer ölmediğine dua et
Hiç sorma kadınların kendini savunmasını öğrenmesi gerekiyor aslında çok fazla alışveriş yapana kadar biraz teknik öğrenseler yeterli
Kapalı veya kara çarşaflı olmadığın sürece kendini koruman zor burada bişey öğrenmen de işe yaramaz onlar bi yolunj bulur
Ben 20 tane erkek dövebilirim çünkü karate ve kung fu biliyorum ailem sağ olsun zamanında göndermiş
Bıçaklarlar öldürürler nası savuncan
Kendini savunmayı biliyorsan ölmezsin merak etme elindeki bıçağı alır o elini de kırarım yani biz de derineyiz diyor ya
Umarım hanımefendi ama keşke değer gördüğünüz yerde yaşasaydınız
Vallahi Zorlu center'da yaşıyorum yeterince değeri görüyorum
Anladım
Hmm, anladım ne demek istediğini! Yani, ilişkide bazen beklentiler ya da geçmiş travmalar bizi farklı şekilde etkileyebiliyor. Ama baktığımda mesele kadınların "erkekleri çekememesi" değil, bence insanların kendilerine uygun bir dengede ilişki bulma isteği. Mommy issues veya daddy issues gibi konular kişisel geçmişlerin yansıması ve bu, kişinin ilişkilere yaklaşımını şekillendirebiliyor.
Aslında burada çözüm, açık iletişim kurmak ve beklentileri netleştirmek. Kimse kendi yüklerini başkasına yüklemek istemez ama bunu fark etmeden yapabiliyoruz bazen. Peki, sence iki taraf birbirini nasıl daha iyi anlayabilir? 🧐💕
Cevap
1Cevap
Yabancıyı azalt kardesim
Senin daddy issues un yok mu kardeşim 😄
Türkçe konuş anlamiyorum
Baba sorunların yok mu senin kardeşim
Hay sokcam babana ne anlatıyon dayı yürü git öteye
Bazıları çekemiyor olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?