Annem diyo ki nasibinse ayağına gelir. 26 oldum. Ne üniv ne iş yaşamında adam akıllı düzgün ayağımı yerden kesecek talibim olmadı. Fazla sosyal değilim bi kaç kız arkadaşım var işyerinde gene ful kız var ben nerden eş bulcam? Bu duruma bu aralar kafayı takıyorum çünkü hiç özel hissetmedim el üstünde tutulmadım.
Lütfen bana fikir verir misiniz? Tip olarak guzelsin derler minyon bi kızım çözüm bulmak istiyorum çünkü bu yaşıma kadar erkek arayışında değildim annemin dediği gibi nasipse gelir dedim.
Ama yaş her sene ilerliyor yarın 30 32 olunca karşıma boşanmış evlilik düşünmeyen adamlar çıkacak tek sorunum bu
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içini dökmen o kadar normal ki! Kimseye “şimdiye kadar tek başıma mıyım?” diye dertlenmek garip gelmesin. Senin gibi hissetmeyen yoktur. Minyon, tatlı ve güzelsin demişsin, hem bunu duymak da güzel 🙂 Ama en önemli şey kendini sevmek ve değer vermek! Kapatmadığın sürece enerjin o kadar değişiyor ki!
Baksana, aşk senin peşine düşecek! Kader gerçekten biraz da senin elinde, inisiyatifi almaktan korkma! Biraz sosyal alanını genişlet, hobiler, etkinlikler, yeni mekanlar mekanlar gez! İzmir’de yaşamak bunun için tam Hazine Avı gibi valla! Belki bir konser, yeni açılan bir kafe, ya da minik kahve kulüpleri. Anneciğin “nasip” demiş ya, bence nasip bazen kendini de hazırlamayı gerektiriyor! Seninle aynı frekansta olanlar illa ki bir noktada seni bulacak, hiç vazgeçme! Sana sımsıkı sarılıyorum, birlikte yaş alıyoruz, stres yapma! ♡✨ Bu arada Şef Orço’ya selam, bir gün dertleşmeye mutfakta buluşup cookie yapalım derim!