BEN NE YAŞADIM ANLAMADIM BU ADAMDAN BİŞEY ÇIKAR MI?

Bir bey ile tanıştım. Ben İstanbul’un bir ucunda o diğer ucunda oturuyor. 2. görüşmemiz olacaktı ben Mecidiyeköyde avm ye gelecektim ortak nokta olduğu için. Bu araba kiraladım dedi seni almaya gelicem dedi yok falan dedim geldi aldı. Dükkan açıyor eticaret yapıyor. Dükkana mal alıcam dedi işin varsa başka sefere görüşebiliriz dedim. Yok dedi özledim görmek istiyorum dedi. Toptancı olan büyük bir markete beni 1gibi aldı 2,5 gibi markete girdik aldıkları arabaya sığmadı karıkoca olan arkaşlarını çağırdı onlar geldi. Bi araba daha olduğu için bir tur daha alışveriş yapıldı. Yani 7ye doğru oradan çıktık 8gibi dükkanına geldi malı indirdi ben markette çok acıkmıştım işimiz bitince yemek yeriz diye düşündğm ayrıca şekerim var benim sordum yemek yemeyecekmiyiz acıktım dedim. Dğkkana söylerşz dedi ve acayip üşüdüm. Çok bildiğin bir bölge olmadığı için birde o an ne karar vereceğimi bilemedim kendisini beğenmiştim elimi tutması bana elektirk vermişti bilemedim yani. O malları indirine kadar ben dğkkana girdim el işareti yaptı yardım etmem için ama dışarı çıktığımda titriyodum soğuktan. Eve bırakma bırakmama mevzusu oldu o kadar yoruldum ki metrobüsle girebilecek gibi değildim ve böyle bir günün ardından açıkçası ona ceza niteliğind eeve bırakamasını istedim. Benzinlikte durup bisküvi sandeviç falan almasını rica ettim o kadar ğşğyorum ki arabadan inmek istemedim. Markete benimde gelmemi istedi. Sandeviçleriöaldı ödemedi lavoboya gitti bende o kadar kızdım ki ödemedim birde ona sandeviç mi alacağım. Bekledim inadına aldı. Sonrada paran yoksa verebilirim dedi. Ne alaka dedim var dedim olmazsa babam var babamda yoksa kardeşim var dedim. Bende varım falan dedi. Yani onun dışında sıcak samimi davrandı seni seviyorum dedi elimi tuttu gün boyu ilk görüşmemizde etkilenmiştim. Ama 2. görüşme hayal kırıklığı oldu eve geldikten sonra üstüne düşündüğümde neden çekip gitmedim bırakıp gitmem gerekiyordu neden durdum çok pişmanım. Bu yaşadıklarım normal mi yorumlamanızı istedim.

BEN NE YAŞADIM ANLAMADIM BU ADAMDAN BİŞEY ÇIKAR MI?