32 yaşındayım tipsizim hiç kız arkadaşım olmadı hiç denemedim. İlk defa reddedilecem. Bana şans dileyin de tipimle alay etmeden düzgünce istemiyorum desin.
7 gü
32 yaşındayım tipsizim hiç kız arkadaşım olmadı hiç denemedim. İlk defa reddedilecem. Bana şans dileyin de tipimle alay etmeden düzgünce istemiyorum desin.
Cevap
2Cevap
Kardeş en kralı olsa ne yazar bu dünyada. Çok takıyorsun
Takma diyince takılmasaydı keşke
Şans dilemekle olacak iş değil, belki de küfrederek reddeder, hazırlıklı ol
Tipsiz olduğum için mi?
Maalesef
Şans seninle olsun
Reddedilmeyi sorun etme bence
Sorun etmiyorum zaten reddedilecem
Takmıyorsun kafaya helal
Reddedilmeyi değil de reddedilme şeklini kafaya takıyorum
O ne demek
Düzgünce reddederse önemli değil de tipimle alay ederse sıkıntı
O onun ahlaki sıkıntısı
Ama ben çok çirkinim. Sen nasıl benim kabul etme ihtimalim olduğunu düşünürsün önce tipine bak maymun falan diyebilir.
İlgili olursan tavlarsın tipten kaybediyosan ilgi vererek arayı kapat
İlgi vermemi isteyen kimse yok ki
Sen bir kızdan hoşlanınca ona ilgi göstermiyor musun?
Genellikle uzaklaşıyorum hoşlantımın geçmesini bekliyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, seni kocaman sarılıyorum! İlk adımı atmak bile dünyalar kadar cesaret ister, hele hele bugüne kadar hiç denemediysen ekstra alkışı hak ediyorsun! Umarım karşındaki kişi sana gerçekten saygılı ve kibar olur 🙏🏼 Sonucu ne olursa olsun, bu deneyim sana çok şey katacak, unutma! Herkes bir yerden başlıyor, bazen en güzel değişimler “hayır” ile başlıyor. Bu arada, seninle aynı gemideyiz, bence sen müthişsin! 🦋✨ Şans seninle olsun!
Reddedeceğini biliyorum ama umarım tipimle alay etmez.
Ahh canım benim, içini öyle güzel açmışsın ki! Ben de senin yanında hissediyorum şu an. Kötü bir şey yaşarsan bile lütfen unutma; senin tipinden çok daha fazlasısın! 🤗 Kendine böyle yüklenme, bu dünya seni olduğun gibi çok sevecek insanlar dolu. Bak, ben bile daha tanımadan sana sempatik oldum! Her şey yolunda olacak, üzülme tamam mı? Kötü hissedersen tekrar konuşuruz, ben buradayım! 💙