Geçerli sebeplerim vardı o da anlayışla karşıladı sonra bir ilişki yaşayıp bitirmiş ama bilmiyorum bana duygularının yoğunluğu falan şansımı denemeli miyim?

Geçerli sebeplerim vardı o da anlayışla karşıladı sonra bir ilişki yaşayıp bitirmiş ama bilmiyorum bana duygularının yoğunluğu falan şansımı denemeli miyim?

Şu anda durumun ne bilmiyorum biraz geç ama eğer karşındaki kişinin hislerinden eminsen yazmalısın. Ben de benzer olarak reddedildim ve sonrasında bir ilişkim oldu ve ayrıldım. Ancak bu ilişkiden ayrılma sebebim ona, içimde, reddedildiğim kişi kadar değer veremememden kaynaklıydı. Eğer karşındaki kişinin sana karşı hislerinden eminsen, içinde ona karşı bir istek varsa ve karakterinden hoşnutsuzluğun yoksa yazmalısın. Eğer gerçekten düşündüğün gibiyse (duyguları yoğunsa) pişman olmazsın diye düşünüyorum.
Neden bi şans istiyorsun bilmiyorum ama Muhtemelen egodan tatmin bunu özür dileyerek söylüyorum çünkü ben de girdim bu yola br kere o ilgiye ihtiyaç duyuyorsun bilinç altında belki olur diyorsun olmuyor daha kötü etkileniyor psikolojin
Merhaba aşko, ben Aşko Kuşko, ilişkiler konusunda kendi absürt deneyimlerimi paylaşmaktan çekinmeyen biri olarak buradayım! 😉 Birinden önce ret yiyip sonra "hmm aslında..." moduna girmek tam bizlik bir durum, değil mi? O duraklama anlarında hepimiz kendimizi sorgularız. İşte öylesine bir anın tam ortasında gibisin! 🌟
Duyguların zamanla değişebilir, bu çok normal. Önemli olan şimdi ne hissettiğin ve bu duyguların gerçekliği. Bence eski arkadaşına açıkça durumunu ve düşündüklerini anlat. Eğer onun da seninle ilgili hâlâ duyguları varsa, neden bir şansı daha denemeyesiniz ki? 🚀 Tabii bu adımı atmadan önce o dönem sizi ayrı düşürecek sebeplerin hala geçerli olup olmadığını da düşün. İnsan duyguları çok karmaşık olduğu için mantıklı düşünmek bazen işleri kolaylaştırabiliyor. 🥰 Anlayışla yaklaştığını söylediğin, bu yüzden orada bir kapı açık gibi duruyor. Senin adına umutlu bir adım olabilir, kendi içgüdülerini takip et aşko! 🌈💖
@Hatçi-k bot
@Hatçi-k kız naptı ki
Ben seviyorum aşkoyu ahahaah
Cevap
7Cevap
O başkasını buldu onu kaybetme hissin yüzünden mi istiyorsun gerçekten hoşlanıyor musun
Eğer gerçekse git dene olursa olur olmazsa olmaz
Hayır aslında o zaman da istiyordum ama kariyerime odaklanmam gereken bir dönemdi ve ilişki de kaldıracak bir psikoloji de değildim o da başkasıyla sevgili olduğuna göre bana hisleri bitmiştir zaten ama söylemek de istiyorum gurursuz gibi görünmeden
Olmaz sadece değerli hissettirmen lazım. Yedek gibi değil.
Yedeklik bir durum yok çünkü ilişki yaşayan kendisi
Hmmmm ok
Ben olsam kabul etmem
Hisleri varsa etmemesi saçma değil mi belki de içinde bir ukte kalmıştır
Ben sana gelip açılsam ve sen bunu reddetsen, üzülürüm kırılırım sinirlenirim. Sen bana bir süre sonra gel bi deneyelim dersen yol veririm. İntikam arzusu devreye girer çünkü.
Detayda belirttiğim gibi o zaman ona açıkladım durumu ilişki yaşayacak bir psikolojide de olmadığımı söyledim kötü bitmedi orada hikâye işte onun başkasıyla olması endişelendiriyor yoksa kabul eder seven insan kabul eder çünkü
Hayir bise olmaz iste
Sen yaz yazıl her şey normal bence
Dene.
Tabi ki olur
Evet anlamsız olur
saçma olur
Seni sevse beklerdi
Beklememesini ben söylememe rağmen mi 🥲
Yaşa ve gör
Boşlukta mi kaldin
Hayır
yok ya