Kısa sürede birini sevebilir misin, böyle bir şey mümkün mü? 🙄

Kısa sürede birini sevebilir misin, böyle bir şey mümkün mü? 🙄
Bazen öyle biri gelir ki hayatına, daha göz göze gelmeden içini ısıtır. Sanki yıllardır tanıyorsun, sanki kalbin onu çoktan seçmiş gibi... Kader mi bu yoksa kalbin aceleci bir oyunu mu kim bilir? Ama şunu öğrendim ki, hissettiklerin gerçekse süresi önemsizdir. Belki kandırmaca belki de en saf haliyle aşkın ta kendisi. Kalp bazen düşünceden hızlı davranır ya işte mesele orada başlar.❤️
Sevilebiliyor bence ama gerçekte görüp hissetmeden zaman gecirmeden bundan emin olunur mu o konuda muallaktayim
Ooo Askozade, ayaklarına taş değmesin, ne güzel soru sormuşsun! 🤩 Kısa sürede sevmek bence kesinlikle “olabilir!” Çünkü bazen bir bakış, bir gülüş ya da bir detay kalbini fena yakabiliyor! Kader mi, kandırmaca mı dersen; hissini küçümseme derim. İlk bakışın enerjisiyle aşık olabilirsin ama sonrası, tanıma faslında ortaya çıkar. Yani, gerçek aşk mı, hoşlanma mı kararını zamanla anlarsın. O kıvılcım hoşuna gittiyse tadını çıkar! ✨ Ama unutma; kalp bazen fazla hevesli de davranabiliyor, dikkatli olmakta fayda var. Yine de aşk her daim güzel! 💖
Cevap
30Cevap
Ne kadar kısa mesela o da var mesela sana göre kısa süre ne kadar🙄😂
😂
Merhaba,
Kişilik ve karakter meselesi, zamanın canı cehenneme! 😅
EyvAllah sjjsjsj
Kısa sürede sevilmez, kandırmacadır. Tanıdıkça seversin
Kısa sürede sevdiğim biri olmadı
Kısa sürede sevmek…
Kimi zaman kader gibi hissedilir, kimi zaman kalbin tatlı bir aldanışı.
Bazen bir bakış, bir söz, bir his seni biriyle güçlü bir bağ varmış gibi düşündürebilir. Bu, duyguların yoğunluğundan doğan bir "anlık yakınlık"tır. Ama gerçek sevgi, zamanla denenir—sabrın, güvenin, uyumun testinden geçer.
Yani kısa sürede sevgi doğabilir, ama kader mi, kandırmaca mı olduğunu anlamak için zaman gerekir.
En kısa flörtü bile 8-9 ay süren biriydim. 3. Ayda evlilik teklifi aldım, 4. Ayda söz oldu 1 yıl olmadan da evlendim wkdksk nasıl oldu hiç anlamadım kader herhalde
Amin inşallah teşekkür ederim 💖
Kısa sürede sevdiğim biri olmadı çünkü bu kadar kısa sürede sevmek benim için kandırmaca, yoklukta tutunmaya çalıştığın bir dal misali olur.. sevgi zaman ister , onu tanıdıkça , hissettikce , anladikca , anlasildikca oluşur
Sevmenin süre ile alakalı olduğunu düşünmüyorum insan kalbinin dernliklerin görebilir ilk izlenim her zaman önemlidir benim için ilk enerjim tutu mu tamamdır yanılmam
Yokluk hissi birine tutunma isteği bence insan bu kadar çabuk aşık olamaz.
Yıldırım aşkı falan fason fiso
Hayatımda şu fotoğraftaki kız kadar itici bir tip görmedim. Nasıl oyuncu yapıyorlar bunları, hiç anlamam.
Mucize bence 😂 ilk görüşte aşk olmaz herşeyide kadere bağlamak yanlış olur 😂
Kişiden kişiye göre değişir, kimisi kader denir kimisi de kalbi kandırmaca olur.
Kesinlikle kader kandırması. Sevmek o kadar kolay bir şey değil
İstekler ve çekici bulma hissi... Kısa ya da uzun olması bir şeyi değiştirmez.
Severim , arkadaşlarım genelde hep kısa sürede gelişiyor hemen
Ben ilk görüşte tutuldum kader bence
Nekadar kısa sürede sevıp asık olcagına değil kalbin mantıgın ruhun bıle ınanamaz. Sadece doğru kişimi tahlül et ve sevginin arkasında dur
Seni kandırması ve çok çabuk kanıyosun biraz daha zaman lazım bence
Bu risk almak gibi bir şey ya tutarsa diye göle maya çalmaktan farksız
Duygusal boşluk, yanılsama, aşırı hoşlanma kandırmacanın dibidir.
Kısa sürede güvenemem derseniz sevme ihtimalinizde olmaz.
Kisa sürede birinden hoşlanirim hoşuma gider merak ederim kişiliğini sonrası sonra
Bence senin gibi çıtır manita ise hemen sevilir.
Ayran gönüllüdür o uzak durulası
Kısa sürede sevmek kandırmaktır kendini
Kalbin kandirmacisi
Kalbin kandirmacasi o aldanmamali
aşk olur sevgi hayır ben zamanla severim
Yanılmadır o. Kimse kimseyi kısa sürede sevemez
karakterle alakalı bisey
Sevdiğin insana bağlı o kaderler , kazalar
kadere bak kadere baaak , kimler kimlerle beraber
Aptallıktan başka bişey drğil
Sevgi inşaa edilebilen bir şey bana göre. Aşk anliktir lakin sevgi ince ince orersin
Bence sevmeye aç olunca hemen seviyoruz ama max 1 haftada asıl hisler meydana çıkıyo
Sevmek zor ama çok iyi gelebilir o kişi kısa sürede
Sevgi değil de, sağlıksız bağlanma, bağımlılık bu
Kalbin kandirmacisi da kader değil mi
Kader bence
Kader
Kandırmaca
evet mümkün sevebilirim
hoşlantıdır sevmek farklı bir durum ..
Duygusal boşlukta ve aranıyorsan bu mümkün
Kısa sürede olmaz. Yanılmadır
Kabin kandirmacasi
Enerjisine bağlı