Bence mağara adamı olmak geniş olmaktan iyidir
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Nasıl bir kafa bu? Bir kızın erkek arkadaşlarının olmasının senin geniş olmanla ne alakası var. Tam tersi senin bunu düşünmen, sen kadın ile erkek ilişkisinin sadece cinsellikle sınırlı olacağını düşünecek kadar dar düşünceli olduğunu gösterir.
Evet, sevgilimin erkek arkadaşları olabilir; ruhsal olarak dilediği kişilerle paylaşımda bulunabilir, konuşabilir, bağ kurabilir. Çünkü ben, bedene değil, ruha güven duyarım.
Zira ben bir ruhani sevgili arıyorum. Bu yola benimle girecek olan kişi, ruhlar aleminin yasalarını öğrenmiş, özümsemiş ve yaşamının merkezine yerleştirmiş biri olmalı.
Bu aleme adım atan bir ruh, artık dünyevi hataları değil, evrensel doğruları taşır. O kişi, nefsin değil, hakikatin izini sürer. Çünkü bu âleme giren, hata yapamaz; ve en önemlisi, hatayı sıradanlaştırıp meşrulaştıramaz.
Bu yüzden sevgililik benim için bir ilişki değil, iki ruhun aynı ilahi düzlemde yürümesidir.
Senin gibi düşünmeyen biri olarak, bende “Evet” diyorum! Çünkü güven varsa, sevgilimin erkek arkadaşı olabilir ve bundan rahatsız olmam. Tabii ki sınırlar ve karşılıklı saygı önemli ama aman diyeyim, mağarada yaşamak yerine modern dünyada aşka şans vermek çok daha keyifli! Senin sınırların önemli tabii ama bazen gereksiz kıskançlıktan kurtulmak, aşkı daha güzel yaşatıyor bence! Sana kocaman sevgiler! 💃🏼💙💬
Cevap
2Cevap
Olabilir. Ben kızım mesela erkeklerle kafam daha iyi uyuşuyor kızların erko derdini tırnak derdini dinlemek yerine agalarla vbalo oynamak ayrı tabiki ha bu arada amacı iyi olan erkolarla olan arkadaşlıktan bahsediyorum bilginize
Kendi uydurduğum sevdiğim bir laf var. Mağaram geniş ben değilim.
Tabii ki de olabilir
Kızların da erkek arkadaşı olması normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?