Haftalardır bu konu için kavga ediyoruz. Kimse benim sevgilime arkadaşı diye kol atamaz, yanağından makas alamaz kusura bakmasınlar. siz ne düşünüyorsunuz?
Eski arkadaşlarına bir şey diyemem. Ama kol kola girmek, makas almak gibi yakınlıkta olması rahatsız eder. Sevgili olunduğundan itibaren bence iki tarafta bu konuda çevresini belirlemeli. İş ortamı gibi zora ki olarak tanışması gerektiyse bir şey demem ama normal olarak biriyle yeni arkadaşlık rahatsız ederdi.
Sevgilimin yakın arkadaşı olabilir fakat flörtöz hareketlerin bulunması beni rahatsız eder. Bunu engellemem fakat rahatsızlığımı dile getiririm, beni önemsiyorsa dikkatli davranması gerekir.
Üniversiteden yakın kız arkadaşım var ve sevgilim da bu konuda oldukça kıskanç davranıyor. Flörtöz hareketler asla yapmıyorum, kız arkadaşımı kıskandıracak hareketlerden uzak duruyorum.
Ben erkek olsaydım eğer izin verirdim. Neden diye soranlar olursa cevabı çok basit. Her insan aynı değildir. Mesela ben kız arkadaşıma erkek arkadaşım oldu dediğimde oo falan der. Ama ben çoğu zaman bunun doğru olduğunu düşünmüyorum. Herkesin sevgili anlaması çok saçma değil mi? sonuçta arkadaş deniliyor ve seviyorsam zaten söylerim?
Eğer bir ilişkiye giriliyor ise iki tarafta ilişkiye uygun davranmak zorundadırlar çevrelerini de bu şekilde düzenlemek de zorundadırlar eğer kız arkadaşın bunlara izin veriyor ise iki ihtimalin var ya o haraketleri yapmasını engelle ya da yol yakın iken ayrıl benden tavsiyedir
Kendine köle olarak birini secip sonrada onu "sevgilim,, adi ile sifatlandirmadiysan, yani sevgilinse;tabii ki olabilir. Olmali da zaten. Hayatiniza aldiginiz kadinlari ya da adamlari sosyal hayatlarindan izole etme hadsizligini artik bi kenara birakin. Kacinci yüzyildayiz derdimize bak ahaha
Benim dahi, karşı cinsten çok çok yakın arkadaşım olmamalı. Çünkü artık arkadaşlar arasında bile duygu durumu değişti. Sevgilime güvenirim ancak arkadaşına güvenmem.
Sevgilimin yakin arkadasi olamaz. Genis degilim. Bunu kabul edemem. Normal arkadasi olabilir fakat sarilmak, opmek gibi seyleri yapamaz onu gec sabah aksam yazip arayamaz yolarim onu