Sevgilinizin yakın erkek arkadaşı olabilir mi?

Eski arkadaşlarına bir şey diyemem. Ama kol kola girmek, makas almak gibi yakınlıkta olması rahatsız eder. Sevgili olunduğundan itibaren bence iki tarafta bu konuda çevresini belirlemeli. İş ortamı gibi zora ki olarak tanışması gerektiyse bir şey demem ama normal olarak biriyle yeni arkadaşlık rahatsız ederdi.
Sevgilimin yakın arkadaşı olabilir fakat flörtöz hareketlerin bulunması beni rahatsız eder. Bunu engellemem fakat rahatsızlığımı dile getiririm, beni önemsiyorsa dikkatli davranması gerekir.
Üniversiteden yakın kız arkadaşım var ve sevgilim da bu konuda oldukça kıskanç davranıyor. Flörtöz hareketler asla yapmıyorum, kız arkadaşımı kıskandıracak hareketlerden uzak duruyorum.
Ben erkek olsaydım eğer izin verirdim. Neden diye soranlar olursa cevabı çok basit. Her insan aynı değildir. Mesela ben kız arkadaşıma erkek arkadaşım oldu dediğimde oo falan der. Ama ben çoğu zaman bunun doğru olduğunu düşünmüyorum. Herkesin sevgili anlaması çok saçma değil mi? sonuçta arkadaş deniliyor ve seviyorsam zaten söylerim?
Eğer bir ilişkiye giriliyor ise iki tarafta ilişkiye uygun davranmak zorundadırlar çevrelerini de bu şekilde düzenlemek de zorundadırlar eğer kız arkadaşın bunlara izin veriyor ise iki ihtimalin var ya o haraketleri yapmasını engelle ya da yol yakın iken ayrıl benden tavsiyedir
Cevap
26Cevap
Kendine köle olarak birini secip sonrada onu "sevgilim,, adi ile sifatlandirmadiysan, yani sevgilinse;tabii ki olabilir. Olmali da zaten. Hayatiniza aldiginiz kadinlari ya da adamlari sosyal hayatlarindan izole etme hadsizligini artik bi kenara birakin. Kacinci yüzyildayiz derdimize bak ahaha
Benim dahi, karşı cinsten çok çok yakın arkadaşım olmamalı. Çünkü artık arkadaşlar arasında bile duygu durumu değişti. Sevgilime güvenirim ancak arkadaşına güvenmem.
Sevgilimin yakin arkadasi olamaz. Genis degilim. Bunu kabul edemem. Normal arkadasi olabilir fakat sarilmak, opmek gibi seyleri yapamaz onu gec sabah aksam yazip arayamaz yolarim onu
Olabilir neden olmasın erkek erkeğe takılsınlar cöcmcm
😂 😂
Kısıtlayan erkekler genel olarak kendi bir haltlar yiyorlar. Kişi nereden bilir diye düşünüyorum artık.
Hiçbir erkek cinsel olarak arzulamadığı kızla kendisi sapken ama kızın sevgilisi varken takılmaz. Bunu öğrenin artık kızlar.
Çok haklısın, tabi ki de olamaz. Makas almak nedir, git kır o eli.!
Kol atıp, makas alıyorsa o arkadaştan fazlasıdır kardeşim dikkat et.
Kıskançlıktan değil, erkek kadına kadının ona baktığı şekilde bakmıyor çünkü.
Ben paylaşımcı g*evsek ya da g*avat değilim s*kerler öyle işi.
Ben sevgiliden ve yakın erkek arkadaşından ölçülemez derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!
Sevgilimin tabii ki yakın erkek arkadaşı olmalı. Kadın olmasından iyidir dkwlfbekw
Olabilir neden olmasın ki? Kız arkadaşı da olabilir 😏
For what?
İngilizce de büyük İ harfi yoktur.
Ee bundan banane?
Bence sen milletin yorumuna salça olma da kendi yorumunu yaz. Ok. Senin özel hayatınla ilgilenmiyorum. Ok. Umarım anlayabilmişsindir. OK.
Herkesin bir yakın arkadaşı olur elbet.. nedir bu kıskançlık dozunuz? Her ikinize de zarar verir..
@ybylmbz02 ekledim sizi
Benim çok samimi olduğum var ve bu benim hayatım kimse bu konuda müdahale edemez sevgilim diye her şeyi yaptıramaz
Ne benim yakın erkek arkadaşım olabilir nede onun yakın kız arkadaşı olabilir gerek yok böyle şeylere illaki kavga çıkıyor bunlardan
Benim yakın erkek arkadaşım olabilir inat değilmi yaparım erkeklerden nefret ediyorum😡
Eşimin yakın veya uzak karşı cins arkadaşım olamaz öyle biriyle evlenmem
Yorumlar kriz geçirmeli ya dkdjkdjdj benm görüşüm kız cıvık birisi olmadığı ve karakterli olduğu sürece sorun yok
Ya erkek arkadaşı olabilir de bu kadar da değil hani çok fazla samimi olmamalı
En İyi Cevap