Sizce fiziksel aldatma var mıdır?

Bi kız arkadaşıyla gitmişlerdi bara, sonra şu kadar içicem sana drunk text yapıcam dedi. Sarhoş oldu çok feci telefonda ağladı sana çok aşığım falan diye. Ondan sonra yanındaki kız ortak arkadaşları olan y. isimli bir arkadaşını çağırdı yurda gidebilmeleri için. Sonra ben tuvalette kusarken aramıştım, yanında sarhoş olan diğer kız arkadaşı açtı napıyosunuz dedim y.'yi çağırdık o gelecek (başka bir erkek arkadaşıyla geldi üstelik, onu da tanımıyolarmış) onu bekliyoz dedi sonra nereye gideceksiniz dedim eve dedi ne evi dedim düzeltti sonra yurda dedi. Bir kere daha aynı şekilde sordum tekrar arayışımda yine ilk seferde eve deyip ikinci seferde düzeltti. Sonra gece flörtümle konuştuk yurda geçerken, geçmeye çalışıyoz falan dedi. Yurda geçtiklerinde aradım yurttayız dedi, ilk tuvalette açtı telefonu oda arkadaşını istedim b. isimli ne hikmetse o gün odada olmayacağı ve ders çalışmak için etüte ineceği tutmuş. Ertesi gün de yurdu geçmeden normalde indikleri durak yerine bi sonraki durakta indiklerini (yurt ikisinin ortasında ama ilk durağa daha yakın) ve ters istikamette yürüdüklerini söyledi. Niye diye sorduğumda y.'ye sormuş ve gece evde y. ve arkadaşı içmek için büfe aramışlar, kızları bırakmadan önce yani ne alakaysa ve ondan bi sonraki istasyonda inmişler. Sabah da 7 gibi telefona baktı ama yazmadı, niye dediğimde uyanıp geri uyumuş ve seruma gitmisler 11 gibi. 14te bana konuşalım mı şimdi duşa gireceğim yazdı. Sizce aldatma var mıdır? Y. isimli kişi okulun başından beri en yakın arkadaşları bu arada. Daha önce evine de ziyarete gitmişler

Güncellemeler
1 yıl
Söz konusu kişi şu an sevgilim, flörtken bunlar oldu o yüzden ne görüntü aradım ne de konum attırmıştım. Ama hala kafamda soru işaretleri var o geceye dair. Y. ile yakın arkadaşlar, şu an sevgilisi var falan. Hatta ben bulunduğu şehre gittiğimde beraber bende kalırsınız demiş ikimiz için. Ama yine de şüphe duyuyorum aralarında bi şeyler geçmiştir falan diye
Sizce fiziksel aldatma var mıdır?