Güncellemeler
1 yıl
Söz konusu kişi şu an sevgilim, flörtken bunlar oldu o yüzden ne görüntü aradım ne de konum attırmıştım. Ama hala kafamda soru işaretleri var o geceye dair. Y. ile yakın arkadaşlar, şu an sevgilisi var falan. Hatta ben bulunduğu şehre gittiğimde beraber bende kalırsınız demiş ikimiz için. Ama yine de şüphe duyuyorum aralarında bi şeyler geçmiştir falan diye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Erkek olsaydın giderdin kızı almaya
Haklı
Ya şimdi şöyle soran beyy sen şüpheyle yaşıyamazsın kız zaten sarhoşmuş sîksen anlatmaz sana hatırlamıyodur çünkü ama diğer arkadaşta işte bak hâl tavırlarına bak çocuğun öyle anlarsın erkeksin anlarsın sen
Uzak mesafe, sence gitmez miydim. 450 km olmasına ragmen 3 saatte ulaşabilir miyim diye hesap yaptım o gece ben
Aldatılıyorsun kanka senin kız emin ol vermiş
Çocuk iyi gibi bu arada ama başka bi erkekle gitmeleri ve ikiye iki kalmaları, mekana gelince hemen götürmemeleri 1 saat daha oturup birer bira daha içmiş olmaları, sonra kızlar kötü durumdayken büfe aramak için yurtta sonraki istasyonda inmeleri falan şüphelendirdi. Çocukla da konuşmuştum telefonda benden haberi falan vardı
La sana diyorum işte aldatmış
Bir krre soran beyefendi bu kızı madem bu kadar çok seviyorsun ne diye içirtimeye izin veriyorsun yok bilmem bir yerlere gitmesine izin verdirtiyorsun acaba? Ayrıca içerken bilmiyormusun sarhoş olup aldatmanın bile normal geliceğini onda.
@ouzotuzdört Bunu nasıl anlayabilirim sence böyle bi sey varsa nasıl acıga cıkar? Bu olaydan 1 hafta sonra falan o almaya giden elemanın platonik olduğu kız olmasına rağmen (aynı arkadaş ortamından) gitmiş başka bi kızla bi anda flört olup sonra sevgili olmuş. Ondan da bi şüphelendim duygusal bağ oldu da kırmaya mı çalışıyolar diye
Kanka isterse kuzeni olsun senin kız içmeye gittiyse ve erkek aldıysa o kadar cevap vermediyse vermiş işin aslı vu kesinlikle vermiş yani
Ya ondanda ziyade çok örtbas cevaplar var
@ouzotuzdört Ya cevap verdi bu arada. gece boyunca gidene kadar arada aradım konuştuk. Sabah utandığı için falan geç döndüğünü söyledi bi de serum yemeye gitmişler. Ben de uzun uyur içtiği için diye hiç yazmadım o da öğlenden sonra yazdı işte
Utandığı için geç cevap vermesine inandın mı?
Ne gibi örtbas
@ouzotuzdört Hocam geç cevap verme yok, sadece sabah geç döndü. Gece boyunca hep konuşuyoduk. Yani benle konuşurken sarhoş oldu zaten. Olay boyunca haberleşiyodum ben kızla yurda geçene uyuyacagım diyene kadar haberleştim
İki kez "eve" deyip sonra "yurda" diye düzeltmeleri
Ya şimdi uyurken yalnızmıydı
O en yakın arkadaşından ayırt onu o çok tehlikeli varya
Onu da sordum s. isimli arkadaşı için o öyle sanıyordu sargos yapmak istiyodu y.'nin evinde falan dedi. Kendisi demedi yanındaki kız dedi onu, ona sorduğumda yurda geçtik falan dedi. Keşke konum attırsaydım ya da görüntülü arasaydım şu an sürekli aklımda bu şüpheyle devam edeceğim gibi
Evet zaten o yakın arkadaşıyla takılma diye ikaz ediyorum sürekli, haftada 10 flört falan değiştiren bi tip. Onun kafa yapısı öyle özünde iyi bi insandır diyo, bi de hala o y. isimli oğlanla üçü yakın arkadaşlar.
Uyurken yalnızdı evet yanında o arkadaşı vardı hafiften sesi geliyodu sanırım yani onun dışında hiç ses yoktu yurttalardır herhalde diye şey etmedim, zaten izin almadan yurda girmezlerse tutanak tutmaları gerekir yapmazlar falan diye
Ayrıl. Bu kız seni dinlemiyorsa niye birliktesin ya bide bir kzıın bu tarz arkadaşlarının olması ne kadar normal kardeşim herifle arkadaş olmuş illaki kızada yan gözle bakar
Normal y@vşak
şüphe gerçektir
Ne diyosun ayrılma sebebi mi
bilmiyorum ama hoş değil