Sanal aldatma aldatma mıdır?

Kocamı eski flörtüyle konuşurken yakaladım. Kız bunu terketmiş 3yıl önce. biz nişanlıyken ortaya çıkmış çok pişmanım ayakları çekmiş. Kocamında bu durum egosunu okşamış sadece kızın acı çekmesini izlemek için konuşmaya devam etmiş. Bebeğimler bitanemler falan havada ama. kız da kapalı normalde buna açık saçık resimleri atmış. Kocamdan da asla beklemezdim çok severek evlendik ve sonsuz güveniyordum. bu olaydan sonra ayaklarıma kapandı yeminler etti. Hiç bişey hissetmedim sadece acı çekişini izlemek istedim dedi.3 ay ara sıra konuşmuşlar. yüzüne yumruklar attı dudakları patladı kafasını duvarlara vurdu. Nefsime yenildim nolur affet diye yalvardı büyük yeminler etti. Aklım çok karışık siz ne düşünüyosunuz bu konuda ( Kız uzak mesafede zaten görüşme yok. ) teşekkürler şimdiden

Güncellemeler
1 yıl
Sadece kız eskiden onu terkettiği için içinde oluşan acıdan dolayı kızdan intikam almak istemiş. Kızın seni nasıl kaptırdım vs demesi egosunu okşamış. Asla hiç bi his hissetmemiş başka sıradan biriymiş benim tırnağım etmez vs. Aklım çok karışık arkadaşlar :(((
Sanal aldatma aldatma mıdır?