Aldatmayı niye sadece fiziksel görürler ki? Seviyormuş gibi yapıp sevmeyenler bence en büyük aldatıcıdırlar. Peki yaa sizce?

Hislerimin birinci ikinci üçüncü dördüncü gibi bir sıralaması olduğunu düşünmüyorum genel anlamda hislerime güvenirim ve hiçbir zamanda hislerim beni yanıltmadı. Birilerinin benim hakkımda ne düşündüğünü bile hisseder ona göre hareket ederim. Bu bence güzel bir şey genelde biz kadınlar da var.
Alkollü bir şekilde direksiyona geçtiğinde suç işliyorsun, kendini ve çevredeki insanları tehlikeye atıyorsun. O aracı bir şekilde kazasız sürersen kısmen affedilebilir bir suç işliyorsun
Ama alkollüyken araç kullanıp birde kaza yaparsan, kendine veya başkasına zarar verirsen affedilmez bir suç işlemiş oluyorsun.
Aldatmayı da bu şekilde kategorize edebiliriz.
Aldatma zihinsel boyutta kalırsa geri döndürülübelir bir hata olarak algılanabilir. Bir şekilde söz konusu çift hayatlarını toparlayabilir.
Aldatmayı fiziksel boyuta taşırsan, affedilmez hal alacaktır.
Hayır aldatmak sadece fiziksel değildir zaten aldatma ikiye ayrılıyor duygusal aldatma ve fiziki aldatma olarak her ikisi de tabii bir ilişki için daha doğrusu bir insan için çok kötü bir durumdur Allah böyle bir durum kimseye yaşatmasın düşmanıma bile Tabii şu var zaten baktığın zaman fiziksel aldatma sanki insanlara daha fazla koyuyor gibi tabii dedim ki aldatmanın hiçbir şekilde affı olmaz ama fiziksel aldatmada sanki insanlar daha duyarlı gibime geliyor
Amin amin. 🙏
Seviyormuş gibi yapıp sevmemek le insan kendini kandırmış olur en buyuk ihaneti kendinedir karşı tarafı aldatmak için ruhen ya da fiziken başka birini düşünmek hayal etmek arzulamak sevmek 3. bir kişiyi aklında tutmakla olur
Cevap
12Cevap
Fiziksel aldatma daha çok koyar ama ruhani aldatma, fikirsel aldatma da insanın psikolojisini oldukça bozar
Ah nevimin mış gibi sarkisi geldi aklima
Hayır, değildir.
İnsanın bu konuda bir düşüncesi, niyeti bile adlatmaya girebilir.
İnsan ellerine, gözlerine hakim olabildiği gibi nefsine ve düşüncelerine de hakim olmalıdır ki en zor olanı da bu.
Ya insanın yalan söylerken bir başkasını kandırmasının yanısıra kendini de kandırıyor olması ve kendisinin de buna inanmasına ne demeli...
Aldatma çok yönlü bir kavramdır bazen bir bakışla aldatirsin bazen bir sözle aldatma duygusal. veya tensel olmuyorsa sadece
Fiziksel aldatma bir anlık vücut zevki gelir geçer. digeri daha tehlikeli bence
Konunun ne olduğunun önemi yok yalancılığın azı çoğu fizikseli ve soyutu yoktur.
hayır başka biriyle konuşmak bile aldatmaktır konuşmaktan kastımı anlıyorsunuz işte
Aldatmanın her yönü kötüdür.
Her türlü tiksinti duyuyorum ben.
İster zihin ister fiziksel iğrenç
Eleştirmiyorum ama ne ben yapayım ne de bir başkası
Evet duyguların değişmesi başka bir şey oluyor bence
Aldatmak hem fiziksel hem duygusal
Karşı cinsle samimi konuşmak bile aldatmaktır.
Başkasını seversende aldatmış olursun
Olmayan biseyi var gibi göstermek aldatmaktır.
Hayır duygusal olanı da var
Düşünceyle bile aldatırsın
Fiziksel olmalı bence
Gözlerde aldatir
Fiziksel bence djd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?