Eski sevgili nasil unutabilirim?

Arkadaşlar lütfen yargılamadan bi akıl verir misiniz , ben haksız oldugunu söylediğim icin (kızlarla yazismis) tribe girip inkar edip engelledi ve hic aciklama yapmadan iletisimimizi kesti. Aslinda en cok taktigim yer de bundan dolayi, aciklama yapmadan cekti gitti. Ama ben basta onunla konusmak hic istemedim ki, kendisi benimle iletisim kurup aşık ettirdi, kendini iyi gösterdi ve sonra gitti. 8-9 ay olmasına rağmen hâlâ unutamadim ve seviyorum, acı da cekiyorum elimde değil ve son zamanlarda neredeyse 7/24 aklımda. Bir bilgisi olan veya önerisi olan Allah rızası için tavsiye verebilir mi nasıl unutulur, sevgilisi olduğunu öğrenince çok aci cekiyorum😭 (seni unutani sen de unut vs değil de böyle tavsiye şeklinde , nasıl aşılır falan 😭) Bir de ben çok çabuk bağlanıyorum yakin olduğum kişilere, bu sadece aşk manasında değil, mesela bir arkadaş edinince biraz samimi olsak hemen benimsiyorum ve aramız bozulsa falan çok düşünüyorum takıyorum kafaya, unutamıyorum, yardım eder misiniz nasıl aşılır
Güncellemeler
1 yıl
Yaptığı hatayı henüz bilmediğim sıralar bana gösterdiği kişiliğiyle , fark ettikten sonraki kişiliği çok değişti ve birden değişti. Yani öncesi sonrası resmen, bana çıkıştı bir de iftiracı falan dedi. Resmen sevgi yağdıran insan dönüşüm yaşadı başkasına, ben inanamadım. O yuzden zaten böyle oldum.😭
Eski sevgili nasil unutabilirim?