Eski sevgiliyi nasıl unuturum?

Merhabalar daha önce bu tarz forumlara hiç girmemiştim ama kendi hikayemi kısaca anlatarak insanların fikirlerini almak istedim sadece. Daha önce hiç ilişkim olmamıştı sanaldan tanıştığım bir kızla çok güzel anlaştık falan filan derken bir anda ilişkimiz oldu ben 17 yaşındaydım o 19 yaşındaydı. Bir anda birbirimize kısa süre içerisinde fazlasıyla bağlandık yaklaşık 3 ay kadar sürdü ilişkimiz, sonucundaysa saçma bir sebepten ayrıldık. Ayrılalı yaklaşık 3-4 ay oldu ara sıra aklımdan çıksa da sürekli bir şekilde aklıma geliyor hüzünleniyorum şarkı dinliyorum bir anda gözümden yaş gelmeye başlıyor falan derken birlikte olan anılarımızı hatırlıyorum. İşin kötü yanı kendimi bir ezik gibi hissetmeye başladım çünkü kız biz ayrıldıktan 1 ay sonra başka sevgili yaptı ve ben yine aptal gibi özlemeye devam ettim hatta şu an bile sorsanız durumum aynı diyebilirim özlüyorum, gelse yine kabul ederim sanırım, galiba biraz fazla gurursuzum bilmiyorum. Onun için kendimi tüm arkadaşlarımdan uzaklaştırdım hatta bazılarıyla kavga ettim artık hayatımın bir parçası değiller. Biraz fazla uzun anlattım ama bu anlatabileceğimin en kısa haliydi uzun lafın kısası unutamıyorum çok koşulsuz seviyorum nasıl unuturum ne yapabilirim tavsiyeleriniz nelerdir?

Eski sevgiliyi nasıl unuturum?