Birini unutmak neden bu kadar çok zor ? :( Eski sevgiliyi unutmanın yolları diyelim nasıl olacak ?
Cevabın nedir?
Insan kımseyı unutmaz once bunu aklınan cıkarma,bırını ancak daha az hatırlayabılırsın bu da ondan daha cok uzaklasarak olur.. Ama bu kısı eskı sevgılıyse ve hala senın ıcın onemlıyse kı oyle duruyor ıste o zaman bıraz zor. Sana onu hatırlatan herseylle dalga gecmeyı ogrenmelısın bakıp huzunlenmek yerıne,arkadaslarınla daha cok vakıt gecır onu dusunecegıne, ondan mesaj bekleme alıskanlgn gıdene kadar telefonunu kapat cıkar hayatından,bu tarz sıtelerden arkadaslıklar edın sohbet edın sadece ıcını dok yerı gelınce,yenı ınsanlar tanımaya acık ol..dedigim gbi onu hayatından cıkaramazsın unutamazsın sadece etkısını azaltablrsn buda senın elınde,beynıne gereken hukmu verıceksın kalbın gerı planda kalmayı ogrenecek..
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl1. Onun hep kötü yönlerini hatırla
2. duygusal müzik dinleme
3. İLgileri kabul et, karşılık verme ama kabul et bırak seni şımartsınlar
4. Gez toz eğlen
5. Muhakak aşlışverişe çık, ciciler al, kendinde olumlu yönde değişiklikler yap amaç özgüvenin yerine gelsin
6. Müziği aç ve dans et.60 Yorumla
+1 yılKlasik ama zaman... Çünkü zaman geçtikçe, aslında hatırladığının ve özlediğinin o kişi değil, yaşanılanlar olduğunu göreceksin... Ve yaşanılacakların hayali... Onu unutmak için çıktığın biri hiçbir işe yaramaz ama o amaç olmadan, kendiliğinden hayatına giren biri, yaşattıkları ile o kişinin (daha doğrusu yaşanılanların) yerini alacaktır ve eski kişi aklına bile gelmeyecektir bazı KARŞILAŞTIRMA durumları hariç...
Sadece, sakın unutmak için başka biriyle çıkma. Öyle yapman demek, ONU DÜŞÜNEREK biriyle çıkman olur. Onu düşünerek ve onun için biriyle çıkarken, nasıl unutabilirsin ki... Sadece bekle ve yaşa...70 Yorumla
Unutmanın bir yöntemi yok... Beyine hatırlaması için fırsat vermeyeceksin. İşine ya da başka birşeye konsantre olup yoğun yaşamaya çalışacaksın. Bir süre sonra unutmamış olsan bile hatırlamak acı vermemeye başlayacaktır. Kendimden biliyorum diyebiliriz :)
31 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
45Cevap
+1 yıloff kardeş işin zor. aşk acısı maalesef böyle bişey. 6 aydır çekiyordum benzer bir acıyı. çok şükür rabbime doğru insan karşıma çıktı ve evleniyorum. ama onu tanıyana kadar geçmemişti. başkasıını bul felan demiyorum. sükunetle acını çek. vakti geldiğinde unutulacak.
31 Yorumla
+1 yıleyer çok seviyorsan hele birde ilk göz ağrınsa biraz zor unutursun .. Derler ki, ""özel bir insanı bulmak bir dakika, onun varlığı için şükretmek 1 saat, onları sevmek için bir gün, ancak sonrasında onları unutmak bütün bir ömür alır."" inşallah sen böyle olmazsın diyecem ama seviyorsan olur... önemli olan o sevgiyi, aşkı kontrol altına almak... velvele etmeden, isyankar olmadan üstünü küllemek gerek... zorda olsa bu yapılır .. :)
20 Yorumlabol bol ortam gör arkadaşlarınla takıl hayatını şaya.. ama kendi hayatını onun olduğu bir hayatı o olmadığı halde yaşaman çok saçma herşey beyinde bitiyor.. ve biliyorsun ki beyin bedava :DDD espirili çocuklar bul onlar sana herşeyi unuttururlar :D
14 Yorumla
+1 yılSeni hakeden ilişkinin hakkını veren ilişki için çabalayan fedakarlık yapan bir sevgili olup ona sıkı sıkı sarılarak arkana bakmayarak.
34 Yorumla- +1 yıl
Düşünmen yeter :-)
- +1 yıl
Hayal kurmana gerek yok karşına çıkan fırsatları değerlendirerek doğru insanı bulabilirsin. Hiç ummadığın yerden öyle insanlar çıkar ki hayatında herşey anlam kazanır. Adeta bir yarın olur. Gitti bir yarım artık eksik son bir umudum var geri dönerse çok mutlu olacağım. Eğer dönmezse ben de önüme bakacağım beni hakeden birisiyle mutlu olacağım. Hem de hiç arkama bakmadan.
+1 yılkendini mutlu edecek şeylere sar ;) ama bu sahte sevgili bulma olmasın ...beynini rahatlatacak gerçeklere ne bileyim hobilere sar :) etkisini göreceksin :)
not: bu hobin sinema türü sevgililerle alakalı şeyler de değil tabii ki14 Yorumla- +1 yıl
zarar çıkmaz :) bi not daha yemek yapmaya da sarma :)
- +1 yıl
yemek yapmaman lazım demiştim ama :D zekana hayranım :) çok da aç olma sağlığında iyi olsun ;)
Unuturum diye yorma kendini,
Her sevenle beni bir tutamazsın,
O kadar yürekten sevmişken seni,
Öyle kolay değil unutamazsın.
Yıllar Sonra birgün beni anarsan,
Kulakların değil kalbin çınlasın,
Ardından bakıpta öylece kalan,
Gözlerimde dolmuş iki damlasın.
Solist: RaDen
Güfte :Ünal Narçın
Beste :Selçuk Tekay Solist: RaDen11 Yorumlayaşadıkların ile doğru orantılı bence.. eğer dolu dolu yaşadıysan kısa vade de unutmak tabi ki kolay değil...kaldı ki senin çin ilk ve/veya özel olanlardan biri ise zaten ömrünce unutman mümkün olmayacaktır..
11 Yorumla
+1 yılİnşAllah evlendiğinde bile,evlendiğin erkekten çok sevecek kadar sevmemişsindir.
benden sana o kadar
gerçekten çok zor22 Yorumla- +1 yıl
İnşAllah olmaz
allah sabır versin erkek olduğum halde bir kızı 4 yılda unutamadım tam unutuyorum facede orada burada birileriyle resimlerini görüyorum akşamına uyku haram oluyor :s
21 YorumlaOna ait hiç birşey kalmasın resimi varsa yak numarasnı mesajı vb. varsa sil. ne telefonunda ne bilgisayarında onu hatırlatıcak hiç bir şey kalmasın . Veee yeni bir sevgili veya sevgililer edin kendine ama bağlanma anı yaşa tadını çıkar ona ihtiyacın olmadığını anlayacaksın .zaten. Ama hiç kimsenin gururyla oynama açık açık söyle ben ciddi ilişki istemiyorum var mısın yok musun .
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgili falan yapma, acını dibine kadar çek.
Bağışıklık kazanmış olursun :)
Yarığa yara bandı kapatmak gibi bir şey sevgili yapmak. Hiçbir halta yaramaz, oyalar sadece.
Dikiş attırırsan, ilk başta acı çekersin; ama zamanla ufacık bir iz kalır sadece.
Acı olgunlaştırır insanı. :)21 Yorumla6 yıl dolu dolu yaşamanın ardından.. aynı pozisyonun bir benzeri bende de oldu... unutmak o kadar kolay mı ?
12 YorumlaAklına getirmemeye bak, hayatındaki her şeyden onu soyutla, başka kişilerle tanış ve bi' meşgale bul kendine. Spor, folklor, müzik, ensturman kursu vs.
10 Yorumlayalnız kalma, hayatına devam et arkadaşlarınla, yeni uğraş alanları hobiler edin...
kariyerine işine odaklan. kötü yönden de bakmayı bırak özgürsün artık:D10 Yorumla
+1 yılHayat bu işte:S İnsan bir zamandan sonra yalnız kalmak istemiyor aslında. Yalnızlık bize kim vardıysa onu getiriyor akla:/
110 Yorumla- +1 yıl
İşte insan burda kendisine tutunacak bir dal arıyor, ama dal bulamayınca da kendini bunalıma sokuyor...
- +1 yıl
Neysem zaten bugün benim bunalımlı günlerimden biri:/
- +1 yıl
Nasıl yapmayım:( Artık kendime güvenim bile yok:((
- +1 yıl
Ama yüzün gülümsedi senin de :) Ya ben canım sıkılmasaydı bugün:( seni en güzel biçimde teselli etmeye çalışırdım:( Şuanda benim de işte moralim yerde görüyorsun:(
- +1 yıl
Ben de bayram geldi diye zaten bir önceden evime geldim :) kaldığım yerde geceleri daha çok moralim bozuluyordu, canım sıkılıyordu. Şuanda tek evde olduğum biraz bana moral veriyor işte.
bardağın 1/2 si kadar rakı , üzerine soğuk su... şaka yapıyorum alkolden uzak durmak lazım o dönemde.
11 Yorumlaeski sevgiliyi unutmak için çabalarsan bilinç dışına atıp belleğinin içine edersin o yüzden unutmak diye bişi yok. zamana bırakırsan iyi olur.
22 YorumlaKadınların %90ı senin gibi çok normalsin sen bozma kendini
15 Yorumla
+1 yılitörnıl sanşayn sıpotlıs of maynd die bişey vardı bi ara noldu ona hala duruo mu acaba ona göre cevap vercem.?
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılEski sevgiliyi unutmanın en iyi yolu yeni bir sevgili bulmaktır.
13 Yorumla- +1 yıl
olur olur sen devam et. çıkmaz demeyin şansınızı deneyin.
- +1 yıl
başkasıyla çıksam o kalbimin bı ucunda kalır bende denedim olmuyor
her aklına geldiğinde "senden nefret ediyorum! defol!" diye bağıracak ve kendini çimdikleyeceksin.
13 YorumlaValla aynı acıyla şu an ben yaşıyorum düşünebiliyormusun bu saate kadar düşünüyorum yatamıyorum hatta uyku ilacı almama rağmen iki saat yatanilmişim. Hiç birşey yapmak gelmiyor içimden ya ağlıyor ya da sigara tütürüyorum. Ama umutsuz değilim o geri gelecek umarım geç olmuş olmasın.
10 YorumlaButun gun oturup onu dusunmek yerine gez toz kafani dagit
10 Yorumlaiç kardeşim deliler gibi iç ayıldığında gene hatırlayacan ama içmez başkasına gidersen her gözlerine baktığında sevgilin gelecek aklına o daha kötü iç bence
02 YorumlaOnun ile ilgili ne varsa sil at. Numarasını sil. Mesajlarınızı sil resimlerinizi sil at. Beterin beteri var be arkadaşım insanlar neler yaşıyor neler geçiriyor. Ne acılar çekiyor neler unutmaya çalışıyor. Sen hiç onu düşünme unuttum de bitsin git arkadaşım üzülme sıkma canını😉
00 Yorumlabengee jumping yada g max yap insanın aklını başından alıyor :D
10 YorumlaBekle öyle.
Bir müddet sonra, bu halinden sen kendin sıkılıp ''ee s...im eski sevgiliyi de'' diyeceksin..01 YorumlaKendine meşgale bul, onu zaten boşta kaldığın zamanlarda çok fazlasıyla düşünürsün,ya da yeni bir sevgili yap ;) en kesin çözüm bu,eskiyi eskide bırakacak yeni bir hatun ...
00 YorumlaUNUTAMAZSIN.. unutmanın tek yolu başka birini sevmektir bunun için o onu sevmemiş olman lazım yani kısacası gerçekten sevdiysen unutamazsın..
00 YorumlaZaman... Unutursun. Sonra ne zaman unuttuğunu bile unutursun.
Biraz sabır... Tek sen değilsin bu sıkıntıları yaşayan... Herkes yaşıyor, sonra atlatıyor...00 Yorumlaeğer gercekten sevmişsen ölünce unutursun yok öylesineyse yenisini bul anında unutursun..
10 YorumlaŞimdi bir çaki g''örl çıkar sana çivi öiviyi söker der.. Sende olur ha uygularsın.. Sonra bu akılları verenin ta ** repliği kurarsın falan.. :D
14 YorumlaBir şişe 70 lık viski damak unutturur herşeyi :)
22 Yorumlaeski sevgiliyi yeni sevgili unutturur.
12 Yorumlavur kendini şişe dibine sonrada dışarı çık avazın çıktığı kadar bağır sevdim lan suç mu duyur sesini ona seviyorsan bırakma peşini
01 Yorumla
+1 yılÇivi çiviyi söker. Bu illaki karşına çıkan bini maşa olarak kullan anlamında değil.
00 YorumlaBenim ilk hayatıma aldığım, elini tuttugum kişiydi beni terk etti, üstüne engelledi.1.4 sene bı yabancı gibi acımadı gitti. bende unutamıyorum kimseyle konuşmak istemiyorum
07 Yorumla- +1 yıl
Ne zaman bitti?
- +1 yıl
Çok üzüldüm. Gerekçesi neydi?
- +1 yıl
@Kriminal_Kalp Aynı işyerinde çalışıyorduk. bana ilk görüşte aşık olduğunu çok beğendiğini söyledi çok umursamadım aman klasik erkek yalanı , bu pic durmadı beni sevdiğini , annesinin beni rüyasında gördüğünü, hayatında annesinden sonra tek guvenecegi insan olduğumu , benimde kız kardeşlerim var onların karşısına benim gibi insan çıksın istiyorum derdi. senin elini tuttuysam artık namusumsun , helalimsin vs diğerleri gibi değilim beni elde etmek için bin tane şey yaptı , ailesiyle tanıştırdı beni çok sevdiklerini hemen istemeye geleceğini söylemişler. Bu itin normal asgari ücretin altında bir maaşı hiçbir şeyi yoktu paranın bir önemi olmadığını sadece ona guvendigimi ve beni seviyor diye bende bunu sevdim 1.5 sene çıktık böyle , benim aile sorunlarım oldu ailemin yanına geldim iki ay olmadan bunun telefonları azaldı aramadı , en sonunda peşime mafyalar düştü senide atesimle yakmak istemiyorum diyip bunlarında ne oluyor amacın ne niye böyle yapıyorsun diye zar zor öğrendim bunun şokunu atlamadan sana karşı bir şey hissetmiyorum seni sevmiyorum dedi. hemde ailemde seni istemiyor dedi bunlara rağmen hala köpeğin acısını çekiyorum 3 ay oldu unutamıyorum acı veriyor kimseye guvenmezken en güvendiğim buydu derken artık hicbirysey yapmak istemiyorum ne çalışmak ne yaşamak hiçbir şeyden keyif alamıyorum, ailem demişti bundan bı bok olmaz diye herkese karşı kendimi kullanilmis rencide hissediyorum lütfen intihar eşiğine kadar geldim ya terapi alacam
- +1 yıl
Sonuna kadar gittiniz mi özel anlam da
- +1 yıl
Gene şanlısın. Konuşmak istersen ulaşıver bana
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sorunun cevabı bende olsa ilk kendime uygulardim . Allah yardımcın olsun
00 Yorumlayeni sevgili(ler) yap kendine. 1 2 tane yedekde bulunsun. ama sevme seversen . baş agrısı yapar.
02 YorumlaYeni bir sevgili bularak.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadaşlarınla çok vakit geçer hareketli müzikler dinle çoş yaa :D
20 Yorumla
+1 yılbeni ara unutturayım :P
11 Yorumla
+1 yıldaha iyisini bulunca unutursun arkadaşım.
10 Yorumla
+1 yılBalkondan kafa üstü taş zemine atla , hafızanı kaybet. Hatırlamazsın.
01 Yorumlaunutma ne gerek var :)
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılalkol alıcan hacı. unutturmuyo belki ama keyifli bişe.
00 Yorumla
+1 yılYeni sevgili ile. Unutma çivi çiviyi söker.
00 YorumlaArkadaşlarınla hayatını yaşa.
10 Yorumla
+1 yılkafanda eskitmedigine gore zor unutursun
10 Yorumlazaman gerekli
Bir başkası değl...20 Yorumlabaşka bir kızı ... yaparak
02 Yorumla
+1 yılYEni sevgili
13 Yorumla- +1 yıl
olur olur
yeni bir aday unutturur ancak
10 YorumlaBaşka denizlere yelken açmalısınn...
10 YorumlaEn klişe ama en doğru cevap zaman :)
00 YorumlaUnutabildinmi bari çok merak ettimde :D
00 Yorumlayenisini bularak :D
10 YorumlaZaman kesinlikle..
20 Yorumlakorku filmi izle korkudan aklına gelmez :D
10 YorumlaZaman gösterecek
10 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi