ՏҽӀɑʍՏ ♡
İnatçı mıymışım? Eveeeet. Çekilir dert değil miymişim? Kahretsin eveeet 😏

ՏҽӀɑʍՏ ♡
İnatçı mıymışım? Eveeeet. Çekilir dert değil miymişim? Kahretsin eveeet 😏

Hangisine sorduğuna göre değişir, 3 sene sürene sorarsan "Pro çok iyidir ama kıskançtır" der, diğerlerine sorarsan pek iyi şeyler söylemezler jsjjdd Onlarla iyi ayrılmadık çünkü. :) Sadık kalamayan insanlara sert tepki verince suçlu oluyorum biliyorsun hajsjs 🤭😌
Kime sorsak portakalı soydum baş ucuma koydummm
Ben bir yalan uydurdum
Seçiyorum djdjs
Seçin efendim hahahsjdj
Duma duma dumm kırmızı mum dolapta pekmez djfjs
Dolapta pekmez yala yala bitmez, Sosyatik cik cik cik Procuk cik cik cik sen bu oyundan çık haskskdjej😂
Shhda hangisi çıktı 😂
Son sevgilim çıktı 😂😂😂
Döküüülsün jdjd
Oh kudursun hahshjs
Şuanda eski sevgilimle hala aynı evde yaşıyorum çünkü toparlanma ve taşınma süreçleri oluyor gelecek ay ise gidecek tamamen. Bu süreçte kendisi ayrılmanın getirmiş olduğu o duygusal durumlardan ötürü bana asla kötü bir kelime kullanmadı. Hayatında böylesine düzgün, sadakatli, ve çok mutlu ettiğimi güvenli limanı gördüğünü, kalbimin çok temiz vs yani buraya herşeyide yazmak istemiyorum çok güzel sözler söylemekte ama durum şu ki doğal olarak sorcaksınız neden ayrıldınız diye çünkü ben artık evlenmek ve yuva kurmak istiyorum maalesef ki eski sevgilim çocuklardan nefret eden biri (öyle böyle değil bi dakika çocukların yanında duramaz) sırf beni seviyor sırf ayrılmaktan vazgeçirmek için yaparım demekle olmuyor. ileride boşanabileceğimi bile bile ladese girmek istemiyorum.
Benim çok eski sevgili diye bir şeyim yok yani benim hayatta bazı mücadelelerim oldu engelli olduğum için fizik tedavi Doktorlar rehabilitasyon hizmetleri bunlarla uğraştım O yüzden bu konuda net bir sevgiliye de aşk hayatım olduğunu söyleyemem ha uzak mesafe ilişkisi şeklinde okuldan tanıdığım bir sene kadar sohbet ettiğim kızlar oldu ya da gittiğim fizik tedavi merkezine odaya fazla 3 kişi 10 senedir falan hayatımda da kimse yok ha Benim hakkımda ne derlerdi kendilerine haklı çıkaracak şekilde konuşurlardı çünkü erkekler olsun kadınlar olsun hiçbir zaman kendi hatasını söylemiyor
İnsanlar biraz yvşak olduğu için ne söylenirse şaşırmam. Ama aldatıldığım ilişkim hariç hepsiyle iyi ve severek ayrılmışızdır. Kimseye kötülük yapmadığım gibi kaybedilmesi göze alınan birisi de hiç olmadım. Yvşaklar ne söyleyecekleri belli olmazdan kastım şuydu, beni aldatan bile arkadaşları sorduğunda benim ona sesimi yükselttiğimi söylemiş. Başka sebebi yok :D 10 senelik ilişki he 10 senede benim hakkımda vereceği tek falso ''bana sesini yükseltti'' :D Yani kendilerince sebepler bulup bir şeyler uydurup uyduramayacağı konusunda güvenemiyorum insanoğluna...
Ayyy, bu bakışlar tam da “Bak yine başladın sen!” vibes’ı veriyor 😂 Eski sevgilim seni sorsa kesin şöyle derdi: “Lila mı? O tam bir enerji topu, aşka aşık amaaaa inatçılığıyla başa çıkabilene helal!” Ama itiraf, macera dolu olduğum için baya özler. Hem itiraf et, çekilmezliğimiz de ayrı bir tatlı! 💃💕 Sen eski sevgilinden neler duyardın, anlat bakalım!
Anlatmicam bana naa djfj
Ahahaha peki tamam, zorlamam! Ben de bazen sırlarımı saklarım, bana güvenebilirsin 😉 İçinde ne varsa patlatmak istersen buradayım, yargı yok!
Sana güvenmiyorum zekası yapay sjdj
Cevap
51Cevap
Hiç bir şey çünkü yok :D :D istemeden de olsa soruyu sapote ettim galiba :D
Huyun kurusun djdj
Merhaba,
Her şey olabilir, ne söyleyeceğini bilecek olsam eski olmazdı! 😅
Maskeli ve karakteri makyajlıydı benimkiler! 😅
Öyle demaaa
Ama öyleydi vicdansızlar 😅
Aman aman sorma kendince bir şeyler yaşıyor boş ver bir öncekine sor 😂
Dhdjs acımasız
Bak ya yine suçlu ben oldum 😂
Kesin sensindir kdkd
Neden arkadaşını korumuyorsun 😂
Ben daima haklının yanındayım 🤪
Aşk olsun ya üzdün 😂
Kavgacıyım evet huzursuzluk yaparım evet sinirliyim evet 😂😂
Oo yeah anlasaymış dilinden 😅
Eski sevgilime beni sorsan "Kalbi yumuşak, inatçı ve herkesi güldüren" kişi derdi 😃
İnatçı biri olduğunu söyler büyük ihtimalle
Deli manyağın biriydi derdi...😀
Şıpıdık şıpıdık 🫠
Şıpıdık şıpıdığız baş edemiyolar.😀😀
Onlara uyku ilacı lazım skfj enerjiksizler
Kısa yol çekilir mi kız 😄
Başa gelen çekilir djfj
Onunla olduğum zamanlarda gülmekten karnıma ağrılar girerdi derdi gadası
Komik misin 😅
Hemde çok 😅
Hiç öyle bir vibe almadım jdjd
Reelde yan yana olmak gerek
Yok vibe alabilmem için buna ihtiyaç duymam djfjs
İyi bakalım
Duyuyorum zaten. Onu özlüyorum, o baṣkaydı, kimse onun gibi olamaz falan diyormuṣ. Bana küfür ediyordu, kimseyle göz göze gelmediğim halde bana or. diyordu, aldatmadığım halde baṣkalarıyla konuṣuyorsun diyordu. Manyağın tekiydi yani. Iyi ki ayrılmıṣım diyorum hayatımda verdiğim en en en doğru karar. Tek piṣmanlığım önceden ayrılmamıṣ olmak. Ṣimdi benim sevgilim var. Umarım yinede akıllanmıṣtır ve yinede iyi biriyle karṣılaṣır.
Son pişmaaaanlıkkk neye yarar 😂
Hiç sevgilim olmadı tatlım nasıl cevap vereyim neyse 🥲🥹
Şanslı şey seni djsjs
İlişkilerde bu şey biraz :D zor
Ne söyleyecegini biliyorum kesin derki gamze herşeyi izin vermez çok kontrol etmeyi seviyor. Herşeyi planlı programlı yapmayı sever. Hahahahasj😃😃😀😀haahahahahhhaha kesin böyle der. Birde şey der çok kıskanç nefes almama bile karışır hajajsjdjs
Biz kendimizi biliriz djdj
Ahahahahah ben kendimi biliyorum aynen 😀😀😀
😅
😀
Eski sevgilimi O da ne 😂😂 Ama bu soruyu genel olarak söylemek istiyorum At üzerinde eski sevgili Yani bir şekilde ortaya bir ayrılık yani girmiş burada senin hakkında iyi bir şey söyleyeceğini zannetmiyorum seni Hatta kararlamak için elinden gelen her şeyi yapar çünkü günümüzün ilişkileri artık ayrıldık noktasına geldiği zaman düşmanlık boyutuna geldiği için söylüyorum kimse güzel ayrılmayı bilmiyor maalesef
Hem safım, hem inatçıyım, hem çok sinirliyim bunlar olabilirdi yaniş.
Derdi ki, yok efendim psikolojimi bozdu, yok çok baskıcıydı, yok her şeyime karışırdı, işte eski kafalıydı falan. 😂
Senden beklemezdim djfjs
🤪 He tamam o vakit
En fazla biraz inatçı derdi kötü bir şey demezdi bence 😄
Senin kötü bir şeyini bulmak da zordur sjfj
😘😘
Valla inan ki bilmiyorum ama muhtemelen aksi nalet 😅kibirli ukala diyebilir ama icimdeki iyiligi bence biliyor...
Ay ne güzel içindeki iyilikmiş sjfjjs
Yalan mi 😅
Yalan
Asil senin yalan demen yalan 😛
Ulan içindeki iyilik diye bir şey yok sende fjfjs
Cunku icim disim ayni iyi 😀ozel olarak icimdeki iyilik yok yani 😛
Kendi kendini yalanlayanı da ilk defa gördüm
Cumlede anlam konusuna bi daha calis 😀
Sen önce doğru yazmayı öğren
"Doğru" oldu mu? 😀
Olmadı 😒
Oldu oldu 😀
Allah belasını versin demiyorsa sorun yok.
Melek gibi adamım , kötü konuşanın kalbinden şüphe ederim.
İnsanları çelişkide bırakmışsın
Severim, mesai artık erken mi başlıyor sosyetic, günaydın
Mesai saatlerim değişiyor benim fakat çalışmak için erkenden uyanmadım, işlerim oluyor öğleden sonra çalışınca halledemiyorum ben de sabah hallediyorum.. Günaydın ☕️
Kendi yediği bütün naneleri ben yapmışım gibi anlatırdı :d
djfjs ex'lerin huyudur
şu gifteki diziyi izlemiş olan var mı en sevdiğim falan ama izlemiş kimse yok
Yok izlemedim djd
Başarılı zeki her geçen gün güzelleşen bir afet derdi zaten hep yazıyorlar biliyorum 😂
İlişkisi biten kadın güzelliği sjfjs
Ahahah kesinlikle favori bacım
Valla ayrılıktan geriye kalan en güzel şey, Kadınların eski halinden eser kalmaması djfjs
Hiç sevgilim olmadı
O yüzden eskiside yok 😀
Ula nasıl olmuyor, evlilerin bile birsürü maniti var sjfjsj onlardan size sıra gelmiyor mu
Sevgili olmadan nasıl anlayacaksın kalıcı mı gidici mi
Ne bileyim ama iyi dedikoducu konuşuyordur hakkimda belki :D
Iyy dedikoducu erkek
Beddua eder ayrıldım diye 😄 yalan söylemesinler biz de ayrılmayalım yani 😏
Zaten hep karşı taraf kötüdür jdjf kimse yoğurdum ekşi demez
Yoğurdu niye döküyoruz yahu 😏 ayran yaparız djdjs
Detaycı , cok seye takılan , disiplinli , benım için başarmanın bir secenek olmadıgını, ona gore bazı seylere takıntılı bana göre ise saplantılı oldugumu. Halbukı kimse anlasılabılır olmaya calıstıgımı gormediğinden kaynaklı bu
Çok inatçı ve tripçi biraz ağzı bozuk derdi 😂
Biraz ise sıkıntı yok djds
Biraz 🤥
nasıl sövüyorsun acabası 😅
Şşşş orayı karıştırma şimdi yakışmaz bana 😃
Beni manyak etti şeytanın kuyruksuzu derdi herhalde
Ne ettun daa 😏
Gitgelli bir tipim birazcık 🤓🤓
Hiç tahmin etmezdim 😅
Teraziyim normaldir 🥹
Hoştur terazi kadınları, bizim şişko da terazi oyşşş yerim
Şişko kim gı
@siskolettaa beybisu 🌸
Aa bizim şüşkoş, mucukslar 💖
Hıhı bizim kızçe 🩷
@Sosyetic_SheqiiL @KürkMantoluHayri Terazi kadınlari şahanedir yaa ama erkekleri için aynı şeyleri diyemeyeceğim. Öpüyorum ikinizi 😘😘
Muhtemelen huysuz ve dengesiz olduğumu söyler 😂ama bilmez ki ben en güzel ve sevimli hallerimi gerçekten hak eden insanlara gösteririm tabi bunu anladığında çok geç olmuştu 🙂
"Kıyımsızsın bana karşı ,
mutlu değilsin benimle "
Bunlar söyledikleri.
Haklıydın, derdi şimdi sorulsa
bana aşıktı çok seviyordu ama daha iyisini buldum o daha güzeldi o yüzden terk ettim derdi muhtemelen
Yüzsüzlük fkf
hahshhssha evet
ama bunu demiş olması iyi olurdu en azından dürüst olurdu
Aynen
Eskisi yok varsa da mazim değil üzgünüm lazım değil
Saftiriğin tekiydi hep yalan söyledim kullandım ama sonra gözü açıldı bi tekme koydu bana daha kendime gelemedim nasıl bir ahı varsa derdi
Helalss
Kötü şeyler söylemeyeceğine eminim. Hiç zararım dokunmadı çünkü ztn ayrılmamıza sebep olan da kendisiydi.
Eski sevgilim yok ancak flörtüme sorsanız benden uzak olsun der ajdjskd eşim ise mucizem diyor. İşe kimine gül oluyorsun kimine diken, adamına göre
Kötü hiç bişey söyleyeceğini düşünmüyorum. Benim melek olduğumu düşünüyordu :D inatçı dediğim dedik der 😂
İnatçı derdi kafasına estini yapar derdi. Parayada acımaz derdi. Hiç bir şekilde'de firenliyemiyordum derdi .
Sey derdi inatci derdi. Lafim olsun der derdi. Bir de hediyelere bayilir ve ona karim dememden hoslanir derdi
Tek sevgilim eşim oldu. Ona sorsak dünyanın tek güzel ve en iyi hatunu der.
Kötü bir şey diyemezdi. Ailesinin yüzünden ayrıldı benden. Nedeni de mezhep farkı.
İstisnasız "benim için doğru insandı iyi biriydi" der.
Çok şey söylerdi, sus artık diyerek döverdiniz heralde.
Kimseyi dövmeyiz biz
Güzel, dövmeyin.
"Herkesten çok sever. Sonuna kadar sahip çıkar ve asla kullanmazdı."
Hakkımda iyi şeyler söyleyeceğine eminim. Çünkü ona hiç bir kötülük etmedim.
Hangisine sorduğumuza göre değişir. Sanırsam çoğunluğu iyi şeyler söylemez
İnatçı sinirli küfürbaz sevecen tatlı derdi benim için doğal dert ortağı
Haklı olduğunu tek kabul ettiğim kişi diyebilir.
Çünkü bunu bana telefonda da söylemişti.
Arkamda bıraktığım insanların hakkımda ne düşündüğü ile ilgilenecek evreyi geçtim
Cok yemek yer derdi😂
çok akıllı inanılmaz biriydi ben onu haketmedim. Bana ve başkalarına öyle derdi hep zamanında sevdiğim biri
Güzel kızdı ama ben uçkuruma düşkün olduğum için sevene değil verene gittim derdi
Kurban olurum ona tırnağı edemem derdi
Kinci olduğumu iddia edip ayrılmıştı.
Aslında 1 sene önce ben onu terk etmiştim
S'a'p*ı'k, Ş'e'r'e'f's'i'z, sadakatsiz, Umursamaz, İğrenç insan,
Kıskanç olduğumu beyinsiz olduğumu güzel olmadığımı ve asla Hiç sevilmeyeceğimi söyler herkese
Kız ne diyon
Hep öyle derdi bana şimdide arkamdan öyle söylüyor
Manipülasyon
Vermiyordu, kalbini falan 😂✌️
Kalp diye belirtmeseydin, abooo ejdj
Kabuslarıma giriyor diyebilirdi hahasb
Güzel fjfjs
🌸💓🙏
Kıymetini bilemediimmm bilemedim bilemediiiimmmmmmm
Eski çöptür. Gerisi boştur ….
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Muhtemelen pişmandır beni kaybettiği için
Ağlıyormuş
Aman dur ne sen sor ne o söylesin töbesteyşın 😅
Ben sordum bile 🙄
Kendini övme sorusu mu buu
Bunlar bildiğimiz şeyler, eski sevgilin bilmediğimiz şeylerden bahsetmiş olmalı djfjd
He sor bi de olaya bak sjfjs
Çekilmez bir kadınmışım, aksi, nalet 😀
Hadsiz jddj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?