Sosyal hayattakilere soralım hepsi över, hatta iyi birisi olduğumu iddia edenler dahi var 😂 Eğlenceli, bilgili, egoist ama tatlı falan derler. Bunu sürekli duyuyorum çünkü :D
Onu o kadar tanıyamamışım, o kadar kestiremiyorum ki… Bilmiyorum, gözünde neydim, şimdilerde neyim…
Bana ne hissetti, olanlar neydi, ne kadar gerçekti? Hiçbiri hakkında hiçbir fikrim yok. Onunla ilgili hiçbir şeyden emin değilim ve hiçbir şeye inanmıyorum. Kaçak dövüştüğü için, hiçbir şey bilmiyorum ve tüm bu hiçliğin asla farkına varamadığım için kendimi kutluyorum. Gerçekten uçsuz bucaksız bir duygusal teslimiyet… Aferin bana…
Valla öyle bir unutmuşum ki onu, ne diyeceğini kestiremiyorum bile. Zaten ayrılan birisinin iyi anacağını zannetmiyorum. Olur olmadık laflar bile söyler.
Ben sevgiliden ayrılıpta şöyle iyi ya da böyle güzel diyen olacağını zannetmiyorum. Varsa da samimiyetsizdir bana göre.
Beni ne kadar çok sevdiğini ama şartların ikimiz için uygun gelişmediğini anlatır da anlatır. 😄 Reel de kendisi beni bir başkasıyla aldatmıştır. 😅 Şimdi hangi bir sözüne geri dönüp nasıl inanalım bilemem ki 🤦♂️
Ikisinide ayda yilda bir defa goruyorum gelip hal hatir sorarlar gormemezlikten gel beni dedigim halde. O yuzden kotu bir sey diyeceklerini sanmam deseler kesin duyardim hem. Ha sadece ikinci cok agresif hemen sinirlenip parliyor diyebilir. Digeri onu bile demez.
Ona sorsanız cehennemde yanacak biri olduğumu söyler, ama onun resminin de cennetin baş köşesine asılacağını sanmıyorum, ben onun doğru kişi olduğunu sanmıştım o da benim yanlış kişi olduğumu sanmış
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Verdiği sinyallere bakılırsa; keşke tekrar olsak e şenlik ettim der ama Allah'ın izniyle ben evlenme yolundayim..
Mal Aşırı saf önune gelene yazan bencıl duygusuz karaktersız pıslıgın tekı vb nedenı ıse o suclu oldugu halde ozur dılemesı benımse ıse eskı defterlerımı kapatmam
Sayar söver, ona göre ben, en son onu sevecek insanım. Tek günahım tek suçum onu sevmekti çünkü, bazı insanlara ne yaparsan yap kendini sevdiremiyorsun.
Çok iyi kızdı ama çok ilgi alaka beklerdi der heralde. Pişman olur mu bilmem ama bana hep senin gibi seveni bulamam ama sevgiden önemli şeyler var derdi. İyi güzel akıllı kızdı ama anlaşamadık işte der diye düşünüyorum
Adım gibi eminim çok iyi bir kızdı hatta melekti ama hiçbir şeyi saklayamadı der. saygıyla anıyorum seni eski arkadaşım, dostum, sırdaşım. Umarım hep mutlu olur. 😊