Bu sefer görünüşe değil karaktere bakiyim dedim olmadı yine neden?

Bir çocukla konuşuyordum ilk başlarda öylesine arada ve ciddi görmüyordum onu beni baya beğendiğini dile getiriyordu sürekli ben geçiştiriyordum çocuk bursada ben İstanbul'da yaşıyorum bir gün İstanbul'a geliyor ve yanına çağırıyor bende gittim gelmiş o kadar çocukla buluştuğumda hoşlanmaya başladım davranışları komik olması felan sonra geri döndü bu sefer her gün konuşmaya başladık bunun ailesi farklı bir şehirdeydi bir kaç günlüğüne yanlarına gidiyor ben buna diyorum ki napıcaksan haber ver sadece yeter ki biliyim çünkü artık ikimizde ciddi düşünüyorduk her seferinde tamam diyip vermiyordu bunun için trip attığımda dalga geçer gibi konuşuyordu ona duygularımı açıldım daha ciddi olduğumu görsün diye arkadaşlarının yanında hala bu haber konusunu dile getirdiğimde dalga geçiyordu ben yazmasam yazmadığıda oluyordu hata İstanbul'a geldiğinde birlikte kalma planı bile yaptık ama bu hareketleri yüzünden daha erken olduğunu düşündüm ve hayır dedim bunu dedikten sonra bi soğukluk sonra bursaya döndüğünde triplerimi çekemediğini sürekli sinirli kavga ettiğimi söyledi ki öyle bişey yok bana naptığını ne ettiğini haber verdiği zaman düzgündü her şey ciddi görmediğim zamanda çok iyidik yüz veriyorum her türlü bişey oluyo tipim olmasın karakteri uysun diyorum o da yok delircem
Bu sefer görünüşe değil karaktere bakiyim dedim olmadı yine neden?