ՏҽӀɑʍՏ ♡
Naptııın¿ şemsiye mi tuttun kafana.

ՏҽӀɑʍՏ ♡
Naptııın¿ şemsiye mi tuttun kafana.

Pek çok erkek, yaşadığı ilişkiye “ilişki” sevgilisi olan kadına “sevgili” demekten kaçınıyor. Bunun en büyük sebebi de her ilişki yaşadığı kadının kendisiyle evlenmek istediğini zannetmesi… Kadın ona birazcık değer verse, bir sohbet esnasında evlilikten bahsetse, erkeğin aklında hemen “A bu benle evlenmek istiyor” kurgusu dönüyor. Neden? Cidden her sevgilinin ya da flörtünün senle evlenmek istediğini zannetmen normal mi?
Evet eskiden kadınlar ve hali hazırda günümüzde dahi bazı kadınlar evliliğe meraklı. Ancak bu tür kadınları ayırt edecek kapasiteye sahip olduğunuzu düşünüyorum.
Artık böyle değil! Üç kuruşa tamah edip erkeğin kahrını çekmezler. “Evlenmiş olmak için evlenmez kadınlar…” En başta, erkekten sevgi, saygı ve sadakat bekliyorlar. Kendilerine "koca" değil hayat arkadaşı edinmek istiyorlar... Bu özelikler sende yoksa neden sana katlansın?
Yani, kendinizi kandırmayın beyler.
Helal valla 🤌
Öylesiniz de ondan. en azından bu. mecrada sorulan soruların yüzde 90 erkek erkadaşkm beni bıraktı geri gelir mi ya da türevleri evlenöaksremehwm kadın xa dır tu alet kağıdı gibi tek kullanınlık
Sizsiniz o
Erkeklerin cinsel ihtiyaçları olmasa dalındaçürüten meyveler gibi olursunuz
Beynine baktım da seni terk etmiş sanki 😂
Tilkinin dönüp dolaşıp velecegi her kürkçü dükkanı derler Beyin benim beynim terketsede geri döner ama Sana hiç verilmeyen şey sen. NApıcan
Beyin ve tilki çok alakasız oldu bence :D yine de sen bilirsin djdjs
Tilki gibi Kurnaz olmak için bir. Beyne ihtiyaç var. Bence
Konuları saptırıyorsun, alakasız yerlere gidiyor
Yolun sen açıyorsun bende su misal. açklan yoldan gidiyorum
Tamam bye 😅
İncitecek bir şey söylediysem özür 😔😔 byee
Tatlım ya, bazılarında bir özgüven patlaması var gibi! 😅 Flört edince ya da ufak bir ilgide bulununca hemen “Evlenmek istiyor!” moduna giriyorlar, komedi resmen! Sanki elimizde alyansla bekliyoruz 😂 Halbuki bazen sadece tatlı bir sohbet etmek istiyoruz, ille de gelinlik hayali yok yani. Sen de bu durumlara gülüp geç bence, boş ver! Peki, şimdiye kadar sana “Sen kesin benimle evlenmek istiyorsun!” diyen çıktı mı? 👀
Cevap
47Cevap
Arada ego tatmini şart kimse bişi demeyince onlarda egolarını kendileri tatmin ediyorlar djdjj
Egolarını lego yaparız djfj
Merhaba,
Ben öyle zannetmiyorum! 😅
Canları cehenneme! 😅
Vakti zamanında vardı artık yok! 😅
😂😂 yani kadın ve erkek dışında kız kıza mi evlensinler
Onların işi sanmaktan ibaret çünkü...😀
Sansımlar djfj
Sansarlar diye okumam.😀
Aynı kapıya mı çıkıyor sjfks
Çıkmıyo ben öyle okumuşum.😀
He tamam ben uydurdum o kelimeyi sjfjs
Ne yapsın garipler esen yelden kendilerine gelen çeri çöpü nimetten sanıyorlar gadası
😅
Bu genelde havalı olduğunu zanneden elinde tesbih, nargile içen, babet çorap giyip arabada son ses müzik açarak sokaklar onunmuş kadınlar da onun hayraniymiş gibi davranan kıroların yaptığı bisey. Allah'a şükür ki küçük bir kesim var daha adam olma yolunda giden...
Bir kısım fena gömüldü djdj
😂😂burada yazdığım bu tipte çok erkek var. İnanılmaz rahatsız ediciler.
*Buradadan kasıt benim yaşadığın yer
Adana mı ora sjfj
İzmir/çimentepe
İzmir alsancak daha korkunç djfj
Kötü olan sokakları da var ama inan ki az da olsa medeniyeti var🌸 bizim buradaki kediler bile kafalarına göre hareket etmeyi öğrenmiş insanlara baka baka... Araba geliyor mesela arabanın geldiğini görüyor bile isteye karşıdan karşıya geçmeye karar veriyor. Ulan kedi araba geliyor arabaaa pıst buraya gel len kedi diyoruz çoğu zaman denk gelirsek
Ben zannetmiyorum hzjdjdjd Zaten bazı kadınlar evlenmek istemiyor ki erkeklerle, ya eğlenmek istiyorlar ya da yemek jdjdjd
Yes procan 🤌
🌸🌸
Kadınlar daha çok kaçıyor bence jfjcjfj çünkü genel anlamda sorumluluk kadına biniyor.
Erkekler hep konuşuyor zaten heppp veren taraftalar yersen
Biz kaçıyoruz dimiii
Evet biz kaçıyoruz 😃
Koca peşinde kostugumuzu falan sanıyorlar. Aksine bekarlık sultanlıktır, anlayışıyla yasiyorum. Özgürlüğüm kocadan daha degerli xdjsj✌️😄
Helalsss yaşasın bekarlık djdjs
Çünkü kadın ilgisini evlilik sanıyorlar, egoları da bu yanılgıyı besliyor.
Selam verince bu bana aşık diyenlerden ne beklenir ki
sjfjs ama amaaa
Öyle bir düşüncem yok. Aksine evliliği kendi ayakları üzerinde duramayan , kendi kendine mutlu olamayan aciz insanların bu acziyetlerini gidermek için yaptıkları başka bir acizlik olarak görüyorum.
Kendilerini sultan sülüman zannederken erkolar ahaahaj.
Aşamadılar bu kafaları djdj
Annelerinin küçük sultan sülümanları kıyamamm ahajs
Anneleri kıyamasın, biz kıyarız 😏
Kıyıyoruz da zatiii ahahj
Kıyma her yemekte kullanılır dkjf daha yeni ayılıyorum sorry
Sorun yok şekerim günaydın ahaja
Günaydınnn tatlımmm ♡♡
Bende ram tersi bi kaç gün takıldıktan sonra yallah diyorum
Biz de sizin gibi tiplere öyle yapıyoruz jdfj
Siz yapmadan biz yapıyoruz sıkıntı yok kfkfmx yalancılığın kötülüğün artı şu dünyada saf mı düşünmek zaten saflıktır 😊😊
Tamam
Nasıl yani kadınlar evlenmek istemiyor mu şimdi 😂
İstemiyooo
Erkekler kapatılsın asıl ya :D bir kapatmadık zaten djfj
Valla böyle bir şeyi, ilk senden duyuyorum. Bu tip şeyler hurafe. Ya da belli bir zümrenin hayali. Kadınlarda da buna benzer tipler çıkıyor. Herkes onu beğeniyor, sananlar vs. gibi. Örnek Aleyna Tilki.
Çoğu kadının ilişki tutumu o yönde olduğu içindir. Ben eğlenelicek kadın değilim lafı oradan geliyor
Eğlenilecek kadınlarla niye evlenmiyorsunuz djfj
Hadi beee
Hayır sen getirdin 😒
Noldukine 😒 kim soracaktı başka
Aslında şöyle söyleyeyim erkekler kadınlara düşkün olduğu için ve erkekler genelde kadınların kendisine ilgi göstermesini beklemesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum yani sadece bir önyargıdan ibaret olabilir
O da bir şey mi selam versen sevgili olduğunu sananlar var biz erkeklerin içinde 😏
Ahaha doğru
Yani teknik olarak eğer sevgiliyse ilişki ciddi ise kadın da erkek de evlenmek ister. Ama erkekler durduk yere kadınların kendisi ile evlenmek için birşeyler yaptığını sanıyorsa saçmalıyordur
Çünkü öyle de ondan..
Hoşlandığın ve birliktelik yaşadığın partnerin ile ciddiyete dökmeye çalışır kadınlar daha çok durumu.
Kadınlar hakkında evlenmek istediklerine yönelik genel bir algı olduğu için. Ama bunun sebebi yine kadınlar.
Kesinlikle evlenmek aklımdan bile geçmiyor. Evlilik aşkı öldürüyor bir kere, sürünüyorsun onbin kere 😀
Kadın yüreğindeki sevgiden dolayı samimi davranır. Ama erkek bunu aşk benzeri bir şey zanneder. O yüzden saçma hülyalara dalar
Bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar kendilerini ondan hep
Çünkü çoğu kadın işi bir süre sonra o konuya getiriyor :)
Bu artık genelleşmiş bir düşünce olduğu için çoğu erkek böyle düşünür ama genellikle böyle değil günümüzde kadınlar evlenmeyi bile düşünmüyor
Evet doğru
Kimle evlenmek istediğini düşünmemiz lazım:)
bu ne canım bir önerme lan bir tane akıl hastası gördün diye neden ben de yanıyorum arada
🥹 üzdün
asıl sen üzdün
Erkekler hep zannediyor zaten.
Bence kadınların kendisiyle evlenmek istediğini düşünmüyorlar. Kadınların genel olarak evlenmek istediğini düşünüyorlar. Kendileri veya başka biriyle olabilir.
Paranoyak oldukları için.
Niye, evlenmek istemiyor musunuz yoksa?
Yooo
Asıl siz kızlar biz size iyi davranınca aşıkmışız gibi davranıyorsunuz. Bazı erkekler centilmen olarak büyür anlayın bence.
Hepiniz aşıksınız bize ama istemiyoruz
Tamam djdj
Öylemi yapıyormuşuz vay anası beaaa😅
Ya sen sus djdj
Kesin gelir 😅
Neden öyle düşünsün öyle bir izlenim almadıkça
Öyle bir izlenim almaları için bir şey yapmıyoruz bile
Öyle olsunn
Garip garip safsatalar çıkarmayın awk fhdhhdhd
Sus ula doğru diyoz 😅
Neydi soru djfjs
Merak ettim ya, neydi 😅
Bunun geri dönüşü olur :D bilirsin
Eben yaşıyor mu lan sjddj
Ne dövmesi, ölünün arkasından sövmeyeyim dedim
Zannetmiyorlar belki sadece umut ediyorlar
Öyle mi diyorsun
Erkekler kadınlara göre daha hiçbir şey değildir 😅 bugün bana yarın başkasına oltaya kim takılırsa artık
Wuhuuu bu çok iyiydi 😅
İlgi manyağı yapınca onları öyleli oluyor
😁 nasıl yapmicuk
Nasıl ya öyle bişey mi var sanıyorsunuz kızlar?
Siz sanıyorsunuz erkekler
Tamam kızma 😀😀
Kızdırma 🤨
😀😀
Tam tersi 😂
Noo no senlen ciddi düşünüyom diyorlar djdjs
Bu cinsiyetten çok karakter meselesi bence bazen bizde böyle düsünüyoruz. Zaten artık iliskiler evlenmek icin degil
Tam tersi gibi bence
Nope değil devir değişti alooo
Değişik bir bakış açısı bu
Doğru mu peki
İnanalım mı
Ego seni seviyormuş
Üfff çok negatif enerji aldım senden bugün sjfjs
Yok böyle kal sen djfjs
Ne den çoğu kız kendini zirvede hissediyorsa bu da ondan.
canım işte. Keşke kadınlar kadar çakal! Olsalardı
Bırak o garibands öyle teselli olsun
Benimle isteyen çok apla
Hiç öyle bir fikre kapılmadım.
Bu tipler jf uzak jxjx
Böyle düşünmek egolarını zirveye tasio sanrm ondan
Niye zannedelim ki
Kullanılmaları hoşuna gidiyor
Hep saçma sapan şeyler zannediyorlar zaten
Umut veriyorlarsa olabilir
Bende durum tam tersi
Öyle bir durummu varmış