- +1 yıl
- Yasal seks yapmak için
- Evlenmeden seks yaptıkları için
- çocuk yapmak için
- iş güç Yoksa para için
- anasından babasından kurtulmak için
- Adam zenginse kadın da tembelse çalışmamak için
- Bütün kankaları evlendi diye
- Elalem evlen dedi diye
- evliliği kariyer olarak gördüklerinden
görüldüğü gibi listede sevgi yok yuva kurmak yok çünkü bu artık önemsiz bir kavram. Evlilik bir statü aracı gibi kullanılıyor kadınlar arasında hele de yeni nesil. Acınası hir durum erkekler adına.
75 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten biz erkeklern durumu acınası bir durumdur.
Eşşek gibi çalışırız ama ne kadrimiz bilinir, ne kıymetimiz. Çocuklarımızın büyüdüğünü bile göremeyiz. Bir bakarız, uçup gitmişler.
Erkek, evli de olsa hep yalnızdır. - +1 yıl
Hiç alışkanlığım değildir aslında yoruma yorum yazmak ama iade-i ziyaret babında değerlendirin 😊 - +1 yıl
@SwordOfDemocles teşekkürler 😊
- +1 yıl
Toplumun özetini çıkarmışsınız dürüst olarak.. tebrik ediyorum 👏🏻👏🏻👏🏻 İşte bu yüzden yalnızım.. Ve asla baba olmayacağım belkide…
- +1 yıl
Eig için teşekkürler 🙏
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Sadece kadınlara has bir durum olmamakla birlikte, bunun ;
Aidiyet duygusu
Toplumsal kültür
Nihai sonuç
Ve aslında arzulanan bir şey olduğu için öyle olduğunu düşünüyorum.
Şöyle ki, bu dünya sadece vur patlasın çal oynasın diye var olmadı. İnsanın genlerinde çoğalmak arzusu var. Bunun da en doğru yolu evliliktir. Özellikle bizim kültürümüzde çok önemlidir.
Günaydın hanımefendi 😃13 Yorumla- +1 yıl
Günaydın 🙂
- +1 yıl
Rica ederim 🙂

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- +1 yıl
Kadınları bilmiyorum ama ben kendi adıma konuşacak olursam sadece bir kişiyle evlilik düşüncesi içerisine girdim.. O kişi ile de 4 sene ilişkim vardı.. Bittikten sonra da bir daha kimseyle evlilik düşüncesi ile görüşmedim ki zaten hayatıma flört dışında insan da almadım.. Sanırım sütten ağzı yanınca insanın daha da uzak duruyor herkese her şeye.. İnsan ağır olmalı, kimseye evlilik delisi gibi yaklaşmamalı bence.. Özellikle kadın geri durmalı.. Bir ilişkiye başlarken doğrudan bu kafada olmamalı olsa bile bunu erkeğe yansıtmamalı.. Çünkü kendilerini değere bindirip geri vites yapıyor erkekler.. İlişkiye biraz zaman verirsin, istemediğin yönde ilerlerse o zaman da yoluna bakarsın bu kadar basit.. Keyifli akşamlar..
#smellsmoke10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Kadınlar istediğini düşünür ve hiçbir şekilde yargılanamazlar. O yüzden ha evliliği düşünmüş, ha takılmayı düşünmüş fazla irdelemem. O akşam öyle düşünür sabaha farklı düşünür. Bir ilişki de belirli bir süre yol alınmamış, bir şeyler yaşanmamışken böyle konuşan bir kadını da zaten ciddiye almam, şakalaşırım. Ciddi bir tavrı var ise de doğrusunu anlatırım.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,6b cevap paylaştı. Kadınlar duygusal düşünürler..
Erkekler gibi takılayım, sevişeyim, eğleneyim sonra hooop başka çiçeğe konayım kafasında değiller..22 Yorumla- +1 yıl
@Rodeocu10 haha
- +1 yıl
Bence yaradılışları böyle. İnsan fıtratını yaşıyor.
10 Yorumla Çünkü bizlere öyle öğretildi jsnbd
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 27,4b cevap paylaştı. Bilinçaltlarında yatan ''evlenmeden elletirsen bacaklarını kırarım'' korkusu hasebiyle, seks yaşlarına geldiği ilk yıllarda hayatına giren ilk adamı evliliğe sürükleme mottosu edinirler. Zira seksi imzasız düşünemezler, evlilik eşittir olarak görürler, bu sebeple evlilik meraklarının temeli oluşmuş olur. Bu en temel nokta, bundan sonraki evreler toplumsal dogmatik fikirler.
Kadın cinsiyeti, sorgulamayı sevmez. Önündeki ne yapıyorsa onu taklit etmeyi, ondan onay almayı, onun gibi olmayı arzular.
Haliyle toplumun kadın cinsiyetinde var olan bu bilinçaltı sebebiyle, yıllar içerisinde evlenebilmek bir başarıya, evlenmeden sevişmek başarısızlığa ve ''kendini ucuzdan satmaya'' evrilmiştir.
Bu da kadınlar arasında en büyük hedefin evlilik olmasına, diğer hemcinslerinden önde olduklarını ispat edebilmek ve başarılı görülebilmek adına evliliği motto edinmelerine, yarış içine girmelerine neden olmuştur.
Günümüzde bir kadın, kendisinden ziyade, evlenemeyen hemcinslerini kıskandırmak, onlardan başarılı olduğunu gözlerine sokabilmek adına, bilmem kaç bilezik, bilmem kaç kişilik salonda düğün arzulayarak, o arkadaşlarına nispet yapa yapa göbek atarlar.
Kadınların evlilik merakı 3 maddeyle özetlenebilir;
1 - Seks,
2 - Ego,
3 - Koyunluk.
Neresinden bakarsan bak, utanç sebebidir.
Siz siz olun, kendiniz olun çocuklar. Evlilik üzerine hayat mottosu edinmeyin, kendinize has fikirleriniz olsun, onlarla yaşamayı öğrenin.
Hadi bakayım..31 Yorumla- +1 yıl
Yine katılıyorum
- +1 yıl
öncelikle soru çok güzel cevabim ne kadar açıklayıcı olur bilemem ama buna kendimde dahil maalesef tüm kadınlar öyleyiz sanki biz kadınlarda mantık denen şey yok gibi taki akıl başa gelinceye kadar ki kimisi hiç akıllanmıyor bile biz ilişkimiz olan erkeklerle sürekli evlilik hayaline gireriz çünkü biz kadınlar duygulardan oluşuruz yani duygu bir kadını var eden en büyük etmen buda duygularımızı yoğun ve aşırı hayali ölçüde yaşamamıza neden oluyor süslü bir cümleye çekici bir bakışa hemen aldatabiliyoruz duygu yoğunluğu yalan bile olsa bizi karşıdaki kişiye güvenmeye itiyor kadın güvendiği sarıldığı kokusunu içine çektiği yanında mutlu hissettiği adamla yeterince duygusallastigi için onunla evlilik hayali kurmaya baslar evleneceğini düşünür maalesef ki erkekler kadar sinsi değiliz bu konuda...
21 Yorumla- +1 yıl
aldanabiliyoruz*
- +1 yıl
Soru mantıklı olmuş...
Cevaba gelirsek, evet kadınlar genelde ilişkisi olduğu erkeklerle evlilik düşünürler. Çünkü, kadınlar erkeklere göre daha duygusaldır ve daha ciddi düşünürler...
Erkek yapısı gereği aşık olmadığı bir kadınla ilişkiye girebilir (her erkek için geçerli değildir), ama kadın için bunu söyleyemeyiz. Kadın, duygusal bir bağ olmadan kolay kolay bir erkekle ilişkiye girmez (tabii ki her kadın için geçerli değildir).
Her kadının en büyük hayalidir, beyaz gelinlik giymek... Dolayısıyla, ilişki içerisinde bulunduğu bir adamla evlenmeyi istemesi de oldukça normaldir...10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Genelleme yapmak mantıksız olur diyerekten şöyle diyorum bazı kadınlar doyumsuzdur yeni heyecan ararlar kocasından ilgi görmediği takdirde fazla ilgi gördüğü bir karşı cinse bağlanırlar aşık olurlar sonra olay çıkmaz bir hale dönüşür kimisi boşanır kimisi hatasının farkına varır tamamen karakter meselesi yani
25 Yorumla- +1 yıl
Bende diyorum bu Ayhan ne diyor 😂
- +1 yıl
Bencede benim de geldi uykum hadi uyuyalım artık iyi uykular dostum👊
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kadınlar daha duygusal varlıklar oldukları için mutlu hissettikleri şeyin hep sürmesini isterler.
Diğer bazı etkenler; yetiştirilme özellikleri,
toplumsal bakış açısı, aidiyet duygusu, güvenme iç güdüleri, sağlam bir liman özlemleri gibi gibi...
İşte bu sebeplerden sanırım, galiba, herhalde, sanki kadınlar evlilik daha çok düşünüyor.110 Yorumla- +1 yıl
Sanırım galiba herhalde sanki 😄👍
- +1 yıl
Ama...😄
- +1 yıl
HahhH güldürdün beni🙂
- +1 yıl
Her zaman 🙂
- +1 yıl
Teşekkürler 🙂
- +1 yıl
Bağlanma duyguları vardır ve karakterleri daha oturmuş olduğu için bunu isterler.
Mideleri daha hassastır, herkesi almaz.
Toplumsal olarak bunu görmüşlerdir, alışmışlardır
Evde kalmışlardır, acele ediyorlardır (kendilerince)
Hayatında düzeni oturtmak ve birine güvenip, koruması altına girmek istiyordur.10 Yorumla Bana denk gelen kadınların hiç biri evlilik düşünmedi benimle, ya yatak ilişkisi istedi, ya da kuru kuru aşk ile yetinmeyi tercih ettiler.
Bazen düşünüyorum, acaba beni evlenilecek adam olarak görmüyorlar mı 🙄 ya da bana denk gelenler hep kaşaaar mı bilemedim 🙄11 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar toplumsal bakış açısı içerisinde ailenin temeli olarak konumlandırılmıştır. Bu durumu içselleştiren kadınlar da rahat ve geniş ilişkiler kurmaktansa her ilişkinin sonunu evliliğe bağlar. Bu durumda kadına suç yüklemek de mantıklı değil çünkü toplumsal bakış açısını yaratan da erkek egemen toplum içerisinde yine erkekler.
10 Yorumla - +1 yıl
Hiçbir erkek cezasız kalmamalıdır fikrine sonsuz inançları olduğu işin tabii ki
43 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 özür dilerim damladım görüşünüze ama çok güldüm ve ne kadar doğru
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂😂 böc
- +1 yıl
@Illecebrous özür dilenecek bir şey yok efendim. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Çünkü kadın genel olarak seçicidir. Biyolojik olarak kendisini güvende hissettirecek, sosyal ortamda kendini bir adım öne çıkaracak, güçlü, mevki sahibi lakin sözünü geçirebileceği erkekle beraber olur ve o erkeğe güvenerek düzenini kurar.
20 Yorumla - +1 yıl
Valla o konuda artık kadınlar daha rahat. İlişkiye devam ama nikah olmaz diyorlar. Biz erkekleri f*ck olarak kullanıyorlar. Hiç utanmadan gururumuzla oynuyorlar. Bizimle sevişip işleri bitince terk ediyorlar!!!
10 Yorumla - +1 yıl
Çünkü kadınlar hayatın özünde yuva fikri ile varlar. Havva anamız bile erkek yalnız kalmasın, bir anlayanı olsun diye yaratıldı. Bu sebeple kadın, her adımda sevdiği ile hiç ayrılmamayı ister. Bu da evlilikte mümkün görünür.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bilmiyorum ama bende de var ondan 😂😂😂😂 birisi demiş aşağıda hayalperestler herhalde diye doğru valla. hele ki yaş aldıktan sonra biraz daha yaklaşıyoruz
11 Yorumla- +1 yıl
😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bana mı öyle denk geldi bilmiyorum ama şimdiki kadınlar hep laylaylomcu 😁
Ye iç gez modundalar, evlilikten korkuyorlar çünkü hayatlarınin kısıtlanmasından korkuyorlar.20 Yorumla- +1 yıl
Cevaba gelirsek, evet kadınlar genelde ilişkisi olduğu erkeklerle evlilik düşünürler. Çünkü, kadınlar erkeklere göre daha duygusaldır ve daha ciddi düşünürler...
20 Yorumla - +1 yıl
Ben tam tersi erkeklerin böyle düşündüğüne inanıyorum, sevgili olalı daha bir ay olmuş, yok çocuğumuz adı şu olsun, yok evimiz burada olsun , yok işte aileler tanıssin, yani sevgilisinin birbirini daha yakından tanımak için olduğunu anlamıyorlar bence
10 Yorumla - +1 yıl
evlilik dışı ilişki ve cinsel ilişki yasak, günah, ayıp ve toplum tarafından evlilik dışı ilişki yürüten kadınlarına yapılan baskılar yüzünden olabilir mi?
10 Yorumla - +1 yıl
Her kadın mutlu olduğu anlaştığı erkekle bir ömür boyu beraber olmak ister bu gayet normal
40 Yorumla - +1 yıl
Bu tamamen küçüklükten bize öğretilen bir öğreti aslında gadası. Sevdiğin kişi evinin reisi olmalıdır. Bu tarz düşünceler aile ortamında çok dile getiriliyor m
10 Yorumla - +1 yıl
Sevdiğim insanla ilişkim varsa evlenmek istediğimden vardır. Niye boşa zaman geçireyim ve insanların vaktini boşa harcıyım diye düşünürüm
20 Yorumla Yiaaa çok masumlar keşke erkekleri niyetini anlasalardi
20 YorumlaErkeklerin parasını yemenin, gücünü kullanmanın resmi yolu da ondan..
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. Vermeyi gurura yedirmek olabilir gerçekten evlenmek istiyor olabilir deniyor olabilir kadın bu her şey olabilir
10 Yorumla- +1 yıl
Ben ciddi olmadığım insanlarla yola çıkmayı sevmem. Eğer yola çıktıysam demekki evlilik planladığımdan. Önümüze gelenle sevgili mi olmak ne yani
10 Yorumla Buna nasıl cevap verilir bilmiyorum çünkü bu bir genelleme, bunun cevabını böyle düşünenler verebilir anca
10 YorumlaKadınlar evcilik oynayıp büyürler bilinç altı hazırdır
20 YorumlaHer kadın evlilik düşünür bu hayatta erkekler cezasız kalmamalı. 🙄
24 Yorumla- +1 yıl
😅😂😂😂😂😂 erkeklere ceza olarak mı gönderildiniz siz 😂😂
- +1 yıl
Çok güldüm Allah iyiliğini versin 😅😅
- +1 yıl
@007Alone_ist allah iyiliğini verir ama bu kız sana vermez kanka.
- +1 yıl
@Ispectraaaa07 ahahhaha reiz ben ciddi yazdım 😂😂😂 valla çok güldüm 😂😂
- +1 yıl
25 ten sonra hepsinin kötleri tutuşuyo çünkü evlenemeyiz diye dfghj :D :D :D
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hırs tabiki bir erkeğin ilişkisi varsa biriyle neden evlilik düşünsün ki elde etme egosu bana göre
10 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar söz konusuysa bence görülüp görülebilecek her şey normal.
10 Yorumla - +1 yıl
Hepsiyle evlenmek istemedim patra zaten biri evliydi
10 Yorumla - +1 yıl
Sevmek sevilmek istiyoruz çünkü
Duygu istiyoruz
Seks için biriyle olmak istemiyoruz10 Yorumla - +1 yıl
Çünkü olmasi gereken bu. Yuva kurma isteği yapımızda var
10 Yorumla - +1 yıl
Kadın seçme özelliğiyle donatılmıştır.
Kadın kimi seçeceğini bilir.
@lotus-patra10 Yorumla - +1 yıl
Kızlar olmuş fırıldak onlarda evlilik değil oynaşma peşinde
10 Yorumla Acaba bu ilişkinin güzelliği evlensem hep devam eder mi?
Sorusu kafanızda çınlar durur :))10 Yorumla- +1 yıl
tabi benim mesela bütün ilişkilerimde gelinlik modelim hazırdı
10 Yorumla - +1 yıl
alışılmış çaresizlik..
doğduğu günden evleneceği güne kadar bunu empoze ediyor çevresel etkenler..10 Yorumla - +1 yılhttps://www.youtube.com/embed/9Pes54J8PVw
Şu şarkıdaki hisleri yaşayan her kadın evliliği düşünür gibime geliyor.
10 Yorumla - +1 yıl
Duygusal bağ kurdukları için
10 Yorumla - +1 yıl
Her kadın aynı degil
Genele tasırsak birine ait olma yuva kurma isteginden kaynaklı gibi10 Yorumla - +1 yıl
Daha önce evlenip ayrılma durumu olmadıysa, kadınlar evlenmek isteyecekleri kişi ile ilişki yaşarlar. İlişki yaşadıkları için evlenmek istemezler.
20 Yorumla - +1 yıl
Neticede bu tek tarafli bir sey deildir dogamiz geregi sevdigimizi benimseriz ve yanimizdan hic ayrilmamasi icin evlilik dusunuruz
10 Yorumla kadınlar zaten genel olarak evlenmeyi düşünmediği erkeklerle bir ilişkiye adım atmaz. atanlar da genel kısma girmiyor zaten.
10 YorumlaKadınlar bu konuda daha duygusal ve ılımlı erkekler için evlilik sanki hapis hayatı sorumlulukdan kaçma gibi
00 YorumlaÇünkü kadınlar ciddi adım atmayı tercih ederler. Günlük değil ömürlük bakarlar
10 YorumlaÇünkü saf sevgiyle severler.. evleneceklerini umut eder.
10 YorumlaKnk kişiye göre değişir şahsen ben şuana kadar hiçbiriyle evlenmeyi düşünmedim düşünmüyorum da
10 Yorumla- +1 yıl
Evlenince ne oluyor ki? Saçma sapan şeylere önem veriyorlar başka bişey değil.
00 Yorumla Çünkü inanmak ve güvenmek isterler
ve erkekler bunu acımasız şekilde kullanır00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Öyle bisey yok genelleme yapmayalım 😁
40 Yorumla- +1 yıl
Bilmem ben düşünmüyorum
20 Yorumla Ok sacma dusunmemeli bence
20 Yorumla- +1 yıl
Kadin degilim bilmiyorum
10 Yorumla - +1 yıl
Yetiştirilme tarzı felan işte ya
10 Yorumla - Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar