Eski sevgilimle yavaş yavaş bitirmeye uzaklaşmaya karar verdik sizce onu ilişkimizi devam ettirmeye ikna edebilir miyim?

8 aylık bi ilişki içerisindeydim prensesler gibiydim çiçekler hediyeler havada uçuşuyordu ve her şey çok güzeldi daha önce hiç ciddi bir konudan uzun soluklu tartışmamıştık bir gün cafede otururken yazın arkadaşlarımla eğlenceye çıkacağımı söyledim o biraz bozuldu ve gitmemi istemediğini bu tarz şeylerden hoşlanmadığını söyledi benim de böyle kıskançlık yapması hoşuma gitti biraz şakaya aldım “aşkım sen sevmiyorsan gitmezsin” vs dedim ama o bunları çok ciddiye almış bir hafta boyunca ilişkiyi ayakta tutmaya çalıştım beraber ağladık tartıştık hiç saygısızlık yapmadık birbirimize ama o içinde bir his olduğunu bunun kendiyle alakalı olduğunu ve aşamadığı için ilişkiye devam edemeyeceğini söyledi ama hala birbirimizi seviyoruz daha yeni ayrıldık 3 gün oluyor arada konuşuyoruz ama zamanla birbirimizi bırakmak konusunda anlaştık ve o kesinlikle bitirmek istiyor onu kararından nasıl döndürebilirim
Eski sevgilimle yavaş yavaş bitirmeye uzaklaşmaya karar verdik sizce onu ilişkimizi devam ettirmeye ikna edebilir miyim?