Eski sevgilimle barışmayı denemelimiyim?

Biz iki yıldır sevgiliydik bir ay önce ayrıldık aileler biliyordu ilişkimizi on birinci sınıfta başladı on ikinci sınıf bitti ilişkimizde bitti oda mezuna kaldı bende. ben okul birincisiydim hocalar felan hata yapıyorsun dersine odaklan vb dediler ama o bana ozaman öyle iyi davranıyordu her dediğimi her istediğimi yapıyordu yanımda benim için. Ağlıyordu su getir diyince getiriyor çantamı taşıyordu hergun yemege götürüyordu sonra birden bana karşı da istekleri fazlalastı kotu şeyler istedi bende kabul etmedim güvenemem kimseye ayrıma evlenmeden de olmaz annesi felan çantasında koruma şey bulmuş p ile başlayan buna yazmıştı bende görmüştüm ne alaka benle yapmıyordu ona sorduğunda ise arkadaşım attı merak ettiğimden demişti sonra okul bitince demisti hergun senle kotu şeyler yaparız vb ben kabul etmiyor geçiştiriyordum ayrılmakta istiyordum ama bağlanmıştım ona sonra o beni bıraktı sıkıldığını söyledi daha sonradan uygulama üzerinden baska kızlarla konuşmuş onlara da kotu şeyler teklif etmiş benden ayrıldıktan sonrada kızlar bana gelip yazdı cunku oglan kızlara yazmış demişki senle bilmem ne yapalım mı kızda demiş olmaz oda engellemis ertesi günü kızda bana yazmıştı sana geri mi döndü diye sonra bunun annesi beni aramıştı niye ayrıldınız Mustafa Asla öyle biri değil sen olmazsan baska kız istemiyoruz vb nasıl bu çocuk soğuyabildi bende cevabını verdim Mustafa’yı kötüledim tabiki şimdide özledim biraz ama böyle birine dönüş olmaz sizce ne yapmalıyım korkuyorum mezun senemde baska kızla sokakta görmekten kucuk şehir kütüphane bir tane var elbet karşılaşılacaz herkes bizi tanıyordu şehirde rezil olucam onu baska kızla gördüklerinde
Eski sevgilimle barışmayı denemelimiyim?