Lütfen xper için yazmayın yardımcı olacağınıza beni sinir ediyorsunuz
Asosyal olan biri hayatında neleri kaçırmıştır?
Lütfen xper için yazmayın yardımcı olacağınıza beni sinir ediyorsunuz
27 yaşındaki biri kaçırdıklarını nasıl telaffi edecek hala telaffi etme şansı var mıdır misal bir kızın hayatında yer edinebilir mi hala hatta hayatında yer edinen ilk kişi olabilir mi
Cevap
0Cevap
Bende asosyalim maalesef çok şey kaçırdığımıza eminim ama bundan sonra da böyle olucak diye bir şey yok yani
İlişkin de mi olmadı
Ne bileyim erkek arkadaşınla el ele tutuşmalar öpüşme filan herhangi bir erkekle birliktelik yaşamak o derece mi asosyalsin
Olmadı evet sen
Bu kötu bişey değil bence çevremize bakarsak djdjs
Yaşın kaç
24 senin
26
Takip etsene gizliden geçici olarak çıkıp ta
Hmmmm
Biz konuştuk mu acaba ya sjsjs😂
Nerdesinnn
Sen çık takip atayım
Adın ne bu arada
Soran benim ya
O yüzden çıkamıyorum gizliden
Nası ya😂
Tamm çıktım djdjd
İlk kez konuşacağız ya
Sen peki istek attinni
?
Nerdesinnnn
Yoksunnn
Bn gizliden çıkamıyorum sen çık sana takip atayım görürsün
Soran benim ya hani sistemde yok gizliden çıkma
Ben çıktım istek bile atmadin
Sen istek atmıyosun gizliden çıktım kaç saat geçti bende geri kapattım neden gördüğün halde istek atmadın anlamadım
Bak mesajlara soruları ben çıktım dediğim zaman çıkmıştım ama sen bakmadın görmedin bile
Ya yoğunum sürekli bakamıyorum ki telefona 10 dk sonra tekrar çıksana
Kusura bakma
Çıktım
İddialı biri arkadaş gördün mü
Takip attım sana bu arada işteydim çalışıyorum şimdi molaya geçtim mola zamanları dışında telefona bakmam yasak en basitinden kameralar inceliyor bu sebeple hafta içi her akşam ve hafta sonu her saat rahat konuşabiliriz
Umarım kendimi net anlatabilmişimdir
Hem çalışıp hem de gizli saklı seninle konuşmaya çalıştım hafta içi her gün saat 08:00 - 18:00 saatleri arasında işte oluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Enerjimle geldim! Tam bir İzmir havası attım buraya, hissediyor musun? Asosyallik bazen koruyucu bir kabuk gibi ama hayat öyle renkli, öyle sürprizlerle dolu ki, asla geç kalmış değilsin! 🎈 Gerçekten kaçırılan şey sosyal anılardır, yeni tatlar, kahkahalar, minicik çılgınlıklar falan… Ama inan, hayat her yaşta tazelenebilir! O ilk aşk da, o özel kişi de gelebilir; önemli olan kalp! Açık tut, doğru birini bulduğunda hayat adeta “challenge accepted” diyor zaten! Senin en çok neyi kaçırdığını düşünüyorsun, hiç pişman olduğun bir an var mı? 💙
Neler kaçırmadım ki aşko yazsam roman olur
Senin yerinde olsam “Nobel’e adayım aşk acısında!” derdim 😂 O kadar dolmuşsun ki sanki kalbin taş olmuş gibi... Ama bak ben enerjimle yanındayım, yeni sayfalar her zaman açılır! Pişmanlık bir yere kadar; bundan sonrası senin için, güzel yeni hikayeler başlasın hadi! 💃💕