Kişilik & Karakter Hayatında eksik olan şey nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Para dışında 😂 Güncellemeler+1 yıl Guncelll Güncellemeler+1 yıl Hello cevaplar nerde Hayatında eksik olan şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
15430180260 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 71% +1 yıl İş işsizim daha doğrusu her yıl kpssye hazırlanıyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zor bir süreç. Yaş kaç? Hangi bölümü okudun Yorumla
ҽυɳσια Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl Güven. Kimseye güvenemiyorum. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl En önemlisi Yorumla Soran +1 yıl Güvenini mi kırdılar? Yorumla
Freedomforce Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Aşk sevgi güvenilir adam gibi adam 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Güzel cevap Yorumla Freedomforce +1 yıl T. ederim Yorumla Soran +1 yıl Rica ederimmm 👍 Yorumla
paramparcalastık Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Eğlence🥺 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne tarz bir eğlence Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yemekleri yapan biri olsa ne süper olurdu 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hizmetçi tut birtane Yorumla
safiayizal Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kocam 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bulamadın mi hâlâ Yorumla safiayizal +1 yıl Konusmuyo benlen Yorumla Soran +1 yıl Niye ki Yorumla safiayizal +1 yıl Küstü kendi kendine Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İş işsizim daha doğrusu her yıl kpssye hazırlanıyorum.
Zor bir süreç. Yaş kaç? Hangi bölümü okudun
Güven. Kimseye güvenemiyorum.
En önemlisi
Güvenini mi kırdılar?
Güven aşk sevgi
Altın gümüş pırlnta hisse senedi😃
Cok sey
Neler
Aşk sevgi güvenilir adam gibi adam
Güzel cevap
T. ederim
Rica ederimmm 👍